אחינו כל בית ישראל!!!

hornyman73

New member
נלקח מתגובה בהארץ של בחורה

עובדות בלבד: א. המילה צ י ו נ ו ת היא המצאה חילונית. נקודה. הממציא הוא אחד בשם בנימין זאב הרצל שעשה בה שימוש רב בועידה הציונית הראשונה בשנת 1898 בבאזל, שוויץ. ב. מדינת ישראל נוסדה ע"י חלוצים חילונים, שמאלנים בועלי נידות ואוכלי טריפות ממזרח אירופה שהשליכו לפח את הטלית והתפילין כי מאסו בגלות וברבנים הפאסיבים שמצאו את כל הפסוקים שבתנ"ך כדי להשאר בגולה, חיכו למשיח, ולא שמעו לאזהרות מנהיגי הישוב החילוני בעולם ובא"י (שואה...) לעלות לישראל. ג. החלוצים החילונים האלה הקימו (לפני 1948) תשתית למדינה שבדרך: צבא (הגנה פלמ"ח) כלכלה (הסתדרות מפעלים בנקים) תרבות (הבימה, אלתרמן שלונסקי אדריכלות) חקלאות (250 קיבוצים 270 מושבים + 32 מושבות) עליה מפוארת, תשתית לתעשיה, מדע (אוניברסיטאות) ולא לשכוח כ ו ל ם חילונים. אגב, הפועל המזרחי האבא של מפד"ל ההיסטורית הקימה 16 קיבוצים.. חרות (הליכוד) 3 מושבים.. והחרדים כרגיל, חיו מתרומות מהגולה ומהחלוקה... והם עוד אומרים עלינו כי העגלה שלנו, העגלה החילונית...ריקה... ד. עד 1967 היינו מדינה שבצניעות אגדיר כמדינה ערכית אולי אפילו אור לגויים, מי לא התפעל מאיתנו? כולם השתאו בפלא הזה, עם חבוט והרוס קם מההריסות והקים מדינה!? (לא לשכוח בלי דתיים!). ה. הדוסים, בעיקר הכיפות הסרוגות עמדו די מהצד כל השנים האלה, חלקם הגדול תמך "בראשית גאולתנו" הציונית (הרב קוק האגדי תומך הציונות..) ואפילו הואילו להכניס כמה פסוקים "ציוניים" בתפילת ההלל בסידור התפילה לשלום המדינה...אך הם לא עמדו ממש במרכז העשיה וההשפעה, רק בשוליים, וזה שיגע אותם. ו. והנה נחתה עלינו מלחמת ששת הימים, ולהשקפתי האסון של מדינת ישראל! הכיפות הסרוגות ובראשם הלוינגרים, הזמבישים, הפורתים, והוולרשטיינים "גילו את אמריקה" הם גילו פתאום את ארץ ישראל! ומה הם אמרו? "עכשיו נראה לכם! אנו נקים את מדינת ישראל האמיתית! "הציונית"! בגדה וברצועה! חזרנו לנחלת אבותינו! אנו גואלי הארץ האמיתיים! ואנו נראה לכולכם מאיפה משתין הדג"!!. ז. והם הראו, ועוד איך הראו, בכחש בעורמה ובגניבת הדעת הם "זימבשו" את נפשנו ודעתנו, הם התחזקו תוך צבירת כוח פוליטי עצום וגזלו 70 מיליארד $$$! (גם באיבוד תוצר לאומי גולמי) מעניי עירנו הפראיירים שלא התקוממו כנגדם - ואת התוצאה אנו אוכלים עד רגע זה ממש, מדוע? כי העגלה המלאה הזאת (המתנחלים) שימשה דוגמה רעה ונוראה לכל תושבי המדינה! אם "לציונים" האלה מותר לגנוב ולרמות "ולזמבש" בשם תורת ישראל ועבודת אלילי האדמה - אז גם לנו, כל האזרחים מותר! ורבים מאד בתוכנו החלו לעגל פינות, לרמות ולגנוב ולהיות אלימים, כולל נוער וצעירים, כולם ראו שהמתנחלים מצפצפים על החוק, מתיישבים היכן שרוצים, יורים ומנשלים אחרים (מי הם בכלל האחרים? כולה ג`וקים) עובדה, לא עושים למתנחלים כלום! עד כאן העובדות. זהו, אני כבר חשבתי שזאת תחילת הסוף שלנו כמדינה ושאוטוטו וולרשטיין יהיה ראש ממשלה... ואז הסתבר שגם לנו החילונים הציונים יש אלוהים! כאשר אריק שרון, אבי התחמנים והרמאים ביש"ע ובכלל, החליט על פינוי, (ואי"ה הוא יעשה את כל עבודתנו) כפי שחזינו במו עינינו בפינוי גוש קטיף -אהיה שקטה ורגועה יותר, כי עתה אני משוכנעת ויודעת שכזה פינוי מאסיבי יהיה ב"ה גם בי"ש, ובעוד 3-5 שנים תהיה לנו מדינה יותר נורמלית, דמוקרטית קטנה בשטחה אך עם רוב יהודי, ואולי גם..ערכית ואיכותית יותר..כמו שחלמו אבותי החלוצים התמהונים החילונים...השמאלנים...

דוביק18

New member
נלקח מהלב שלי

אחי היקר אני חושב שיש משהו שכולנו טועים בו אנחנו ביחד החילונים,הדתיים,הרוסים,האתיופים,הצ'רקסים כן ואפילו החרדים הרי בסופו של דבר התוצאה היא שכולנו מרוויחים או מפסידים הרי כולנו באותה סירה. נכון אתה צודק ב10000% שאת המדינה הקימו חילונים בועלי שפנים ואוכלי נידות(חחחחחחחח). העניין שלא היה דתיים בכלל הוא לא נכון הרב קוק היה הרב הראשי הראשון לישראל בשנת 1921!!!שעד אז באותה תקופה כולם היו חרדים. בשנת 1914 יצא לכנס העולמי של אגודת ישראל בשוויץ בשל רצונו לקרבם לציונות, ולאחר חודש נתקע שם בסנט גאלן בשל פריצת מלחמת העולם הראשונה. שם פעל פעילות ציבורית בכדי לסייע לישוב שבארץ. אבל אני לא רוצה להכנס לעניין הזה כי זה לא העיקרון הבעיה שלנו היא אחרת: ראשי היישוב ואנשי רוח והגות כברל כצנלסון, ברנר, ובמיוחד א"ד גורדון, אז"ר, ביאליק ועגנון כיבדוהו ושמרו על ערוצים פתוחים אתו. ידוע סיפורו של הצייר נחום גוטמן על ברנר ביפו, ששומר מרחק מהרב קוק ופמלייתו, אבל מאחור מהלך בתוך עקבותיו של הרב קוק. זאת הבעיה שלנו פעם זה היה ביחד היום כאילו אנחנו עמים נפרדים בוא נעשה השתדלות בשביל עצמנו בוא נמחל על כבודנו נעשה צעד קדימה. כמו ששמת לב לא התייחסתי למה שאמרת בסוף כי אני חושב שזה בא מהמיצים של הקיבה שלך ולא מהלב ומהשכל,כי כאשר אתה מאשים ציבור שלם במצב של המדינה היום אתה פושע בחטא מאוד גדול. אז אני רק מבקש בוא נהיה רגועים ננהל שיחה כמו שצריך אם פרטים נכונים בעיקר ולא נשמיץ אף ציבור למרות שאולי והם טעו.נכון כל ציבור טועה ויטעה עוד בעתיד ואני אומר כל ציבור במדינה כי אין ציבור מושלם ולכן כולנו פה וכדאי ביחד לתת כבוד אחד לשני.

hornyman73

New member
זה לא אני כתבתי

העתקתי את זה מתגובה של מישהי. תודה שאתה קורא לי אחי היקר. כי אני באמת אחיך היקר באש ובמים. אני לא גזען ויש לי חברים מכל העדות והגזעים. מי שמפלה היום ערבי שלא יתפלא שמפלים אותו כי הוא מזרחי. אני לא רוצה שיפלו אותי כי אני אשכנזי חננה. סך הכל אני רוצה להיות חבר.

דוביק18

New member
אחים שלי

אני רוצה להגיד עוד משהו שאולי הוא לא קשור לשירשור הזה אבל הוא חשוב בכלל אולי לכמה אנשים לא אבל בכל זאת תשתדלו. הרש"י הראשון של התורה הוא דבר מדהים: אמר ר' יצחק: לא היה צריך להתחיל התורה אלא מ"החודש הזה לכם" שהיא מצווה ראשונה שנצטוו בה ישראל ומה טעם פתח ב"בראשית"?משום: כח מעשיו הגיד לעמו לתת להם נחלת גוים שאם יאמרו אומות העולם לישראל ליסטים אתם שכבשתם ארצות שבעה גויים, הם אומרים להם כל הארץ של הקב"ה היא, הוא בראה ונתנה לאשר ישר בעיניו, ברצונו נתנה להם וברצונו נטלה מהם ונתנה לנו. זה דבר מדהים! זה הדבר הראשון שהמפרשים אומרים לנו... זהו אתם יכולים להגיב מה שאתם רוצים אבל אני רק מבקש שתחשבו על כל העניין הזה קצת.

hornyman73

New member
יש לי ספר בבית

שבו כתוב, וקרקרת שבע ימים עד שנפתחה דלת בקיר וזה צעדת, הפלצת שבע סיבובים מעל ראשך עד סחרחר, שזה דבר מדהים ובר בר בר... יאללה כל דבר תצטט לטובת הכיבוש...חרטה כזאת לא ראיתי מימיי. מכיר בבא בובה? מזהו זה? זה מה שאתם. מחרטטים שטויות. הזויים. חולמים. אתם צריכים כדורים, טיפול בחשמל.

hornyman73

New member
אני אוכל טריפות

אבל משרת בצבא ושומר עליכם כשאתם ישנים בלילה. לידי יש חייל רוסי גוי ששומר עליכם גם. בשבילכם אני טמא. אבל אלוהים גדול והוא יתקן הכל.

למעלה