אחים שלי

אחים שלי

חזרתי מהטיול הכי מעייף בעולם, עם כוחות מחודשים ! אדם ,יונתן,ספיר,גור,שרון ועוד מי שלא התחבר, כפרות שלי... מה המצב פרום ראש גדול?

איך הטיול???

מה המצב, איך היה בטיול?????? (חשבתי רגע על התוכנית האחרונה שראיתי אותך בה..... ורציתי לרשום את זה אבל לא משנה אם תרצה לדעת מה רציתי לכתוב תגיד.......)

בכיף עכשיו הגיעה הזמן ל..

להכיר אותך ואת ואת גור.. כי עד עכשיו דיברתי רק עם י(ה)ונתן והוא אחלה חבל"ז אז עכשיו אשמח לדבר איתך ועם גור..... אז מה קורה חברה???.... -אלכס-

../images/Emo92.gifרועי בבקשה תכנס להודעה!!!

אני פשוט מתה עלייך!! אתה האליל שלי!!! "מי אוהב אותך יותר ממני?.." אפחד!!! אני שרופה שרופה שרופה עלייך!!! ישלך איי סי קיו?! בבקשה תגיב!!!!

a y o o s h

New member
../images/Emo6.gif חחח רועי....

גם אותי אדם הדביק עם ה"כפרה" הזה!!! בכל אופן, רק רציתי להגיד לך שחבל שאתה בן 14...חח סתם לי יש כבר את האלילים שלי :) (זה סוד... שמור במערכת..) אבל אתה באמת באמת מקסיםםםם כפרה! חחחחח

אין לי נושא- אבל כנסו בכל זאת...

הי מה נשמע? מקווה שהכל טוב... אז ככה דבר ראשון רועי תודה רבה רבה רבה רבה שהחזרת לי תשובה אתה לא יודע כמה זה חשוב לי, אני לא אשאל עוד פעם איך היה בטיול כי זה בטח כבר מעצבן ששועלים כל כך הרבה פעמים חחח....בכל מקרה, רציתי לשאול, אם יש למישהו מהשחקנים סורק או משהו, ויכול לשים פה חתימה שלו אני בטוחה שהרבה ילדים ישמחו בפורום.... ולב יו פיפל!!! -אור-

למעלה