אחים שלי!!!

אחים שלי!!!

לא רוצה להפחיד אבל...לא יודעת אם שמתם לב... יש מלחמה!!!!! אני פוחדת , ימח שמם של העיראקים האלה... אני צריכה לראות ילד בן חמש שישן עם אקדח צעצוע ואומר לכתב שהוא ישמור על אמא ואבא וירה בפלשתינאים??? אני לא יודעת מה איתכם אבל אני מרגישה יאוש, זה פתאום נפל עליי ככה...אפילו המורה שלי לפסיכולוגיה כבר נתנה לנו שיעורים למלחמה!!! בכל אופן אני מציעה לכם לצאת היום/מחר...זה מהשאני הולכת לעשות.. ותהנו... לכו תדעו מה יהיה פה מחר...

EmGee

New member
היה כזה מצב בדיוק לפני 12 שנים

בתקופה קצת יותר שקטה, רק שהילד שם היה אני. ככה זה ילדים
נטייה להגזמה...

אין לך מה לדאוג -מדברים על לא יותר

מ 7000 אלפים הרוגים אצלנו במקרה שסדאם יתקוף (וכמו שהוא לא תקף בפעם הקודמת הוא גם לא יתקוף הפעם). בסוף כולם מתים, חוץ מהישראלים שהסיכוי שלהם למות באמצע גדול יותר מאשר בסוף. העיקר שיש היפ האפ ציוני.

MyStiKaLL

New member
לירון

תגיד, אולי תעזוב את התחנה ותלך להיות דובר צה"ל?

omritoto

New member
הרגעת אותי

ועוד משהו להרגיע- אוי איזה כיף לכם ידידיי התל אביבים, לכם יהיה לכם קצת אקשן...:) ואילו אני ישב לי בביתי הקט בדרום הארץ ויראה בחדשות אך אתם סובלים. בקיצור, נדפקתם!!!

hermoni

New member
בעיה

אדם כמוך, כביכול דמות סמכותית בפורום הזה, שאנשים חסרי מחשבה משלהם קוראים דברים שלך הם מושפעים מהר "עם כוח רב באה אחריות רחבה"

Mr SuTuL

New member
בימי מלחמה קשים אלו הגעתי למסקנה

מלחמה? שתבוא!!! נראה אותה עלי אני ישב לי בסטייל בממ"דון שלי ואני רוצה לראות תעיראקים מגיעים אלי! לא רק שאני ישב בממ"דון אני גם ילבש תמסיכה שלי (מצויינת לסאדו! נצלו זאת בממ"ד זה בכלל אווירה) יקח תקשית שתייה יחבר אותה לנרגילה ושיתקפו עד מחר! אוךךך אני מתגעגע לברדס

Gil shaDy

New member
../images/Emo13.gifאה רותם-על זה רציתי לדבר אתך!../images/Emo13.gif

מה שלום רוחמה באמת? תמסור ד"ש ע-נ-ק לרוחמל'ה... אני מתגעגע לתחת שלה,איזה כ'סית!גרררררררר תחת מזהב יש לרוחמה... ולמצחיקים-רוחמה היא נרגילה! רותם ד"ש לרוחמל'ה נשיקות וחיבוקים...מתגעגע המון,גיל!
חפיף.... סאלאמאת...

Gil shaDy

New member
../images/Emo163.gifרותם יא סטלן של מלחמות!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

מה שלום רוחמה באמת?קנית לה כבר מסיכה?שהקש שלה לא ידבק חלילה בכל המנדבוצ'קעס שעלולות לבסתובב חופשי במלחמה הממשמשת ובאה עלינו לטובה(צ'מעו אין בי"ס כמה חודשים,יכול להיות שידחו לנו ת'בגרויות,זו חצי נחמה...) תמסור ד"ש ע-נ-ק לרוחמל'ה... אני מתגעגע לתחת שלה,איזה כ'סית!גרררררררר תחת מזהב יש לרוחמה... ולמצחיקים-רוחמה היא נרגילה! רותם ד"ש לרוחמל'ה נשיקות וחיבוקים...מתגעגע המון,גיל!
חפיף.... סאלאמאת...

Mr SuTuL

New member
גיל.. להרגעתך:

רוחמה ערוכה ומוכנה, הקשית הסקסית שלה כבר עטופה קניתי לה מסיכה אטמתי אותה בניילון סגרתי אותה בברדס ושמרטף חיברתי מפוח (היא אסטמתית) ונתתי לה קלצ'ניקוב למקרה שעירקי יבוא בקיצור! אני רוצה לראות תמניאק שיבוא מולה :) ועכשיו יש לי שעת אפס :\ כוסעאאאמק!

למעלה