אחים שלי!!!! תקראו

Kosmas

New member
אחים שלי!!!! תקראו

אני צריך את עזרתכם! כל הטראנסים ופסיכודלים של שירים מ]ורסמים אחרים!! כמו: benny benassi - satisfaction (skazi remix) Nirvana-Smells Like Teen Spirit (Beat Hackers Remix) Skazi-Smack My Bitch Up prodigy-voodoo_people_(eskimo_rmx או דברים עצבניים עם גיטרות כמו: Skazi Vs. 40-Smell Like Humos Spirit mafia_-_world_destruction astrix_-_on_fire 1200Mics-Rock Into The Future או סתם דבריח חזקים כמו: Astral Projection-Chaos (Bizzare Contact Remix) psycraft_-_extreme_moments GMS & Raja Ram-Mescaline אני חושב שזה מספיק דוגמאות.... למי שאין את אחד הדברים האלה הוא הפסיד.... מחכה לתגובות ולעזרה שלכם!! מי שרוצה עוד דברים ושמות שיכתוב!

Kosmas

New member
לא ממש עזרתם לי עד עכשיו

לא ממש עזרתם לי עד עכשיו

Nofale

New member
או רוצא תראנסים מפורסמים

ואצבעניים עם גיתרותתת משו פ33ות

Kosmas

New member
אני רוצה שמות של

אני רוצה שמות של: טראקים שנלקחו מהמקור ועוברו לגירסת פסיי... כמו אלו שיש למעלה! או שמות של טראקים עם גיטרות... דוגמאות גם למעלה.... או שמות של טראקים בכלל עם קטעים מקפיצים! דוגמאות למעלה!! ותגובה לטראקים שיש למעלה!

Mad Syndrom

New member
קח קח ינעולון

Prodigy - Out of Space (Skazi RMX) Metalica - Seek and Destroy (Guitars on acid RMX)

Nofale

New member
ננסה

E-Rection - Out Here We Are Stoned (X-Dream Rmx) Prodigy - Mindfields (Fungus Funk Rmx) (אגב , שוחרר באוסף New World Order) זה מה שאני מוצא מ"מהמקור" גיטרות .. אא Xerox And Illumination - Tribal Metal Scatterbrain - Mexican Jesus (Dark Nebula Rmx) (גיטרות מסונטזות) Paranormal Attack - Go On Deedrah - The Wizard Demo

Nofale

New member
ובוא אני יוכיח לך...

תן ת'טופ עשר העכשווי שלך (ואת האמת כן..)

Mad Syndrom

New member
בבקשה,תהנה

Sunseek - Jet Lag Nexus - Micronova Lish - Sea Side Hills Derango - Hole In The Ground (RMX) Killer Buds - Superman Psychotic Demon - Use it for evil Ocelot - Trumpeter Swan Bug Funk - Kill Exorcist Sungirl - Exiter Yotopia - Pepper Ball

Nofale

New member
בדיוק מה שרציתי שתענה

רוב הרשימה פה זה מוזיקה לנעולים למשל כמו Psychotic Demon Ocelot Derango Killer Buds Sungirl לא בהכרח הכל מוזיקה גרועה אתה נעול על כל "דארק עלק" הזה אתה לא שונה בוא נגיד , מכל חובבי הפול און הנעולים

ak123

New member
יו

השפלת אותו עכשיו באינטרנט יעני שישמע מה שבא לו מה אתה לחוץ Xenomorph - Haunted

למעלה