אחים שלי שאלונת

darkmage

New member
אחים שלי שאלונת

איזה ספר הכי טוב(מחוסר מילה חזקה יותר)בנושא המאגייה הכישוף וכו´ באנגלית/עיברית(לג´סטין די די די... כמה פעמים כבר עברנו על נושא המקשוף)

מדיאה

New member
תלוי

יש למאגיה המון תת נושאים ואיזה ספר הטוב ביותר: בפילוסופיה? מיתיקה אוסף של לחשים מוצלח , או סתם עבודה קלאסית שעמדה במבחן הזמן? או אפילו ספר למתחילים?? תמקד מדיאה

nepthys

New member
הספר היחידי בעברית

ששווה שימת לב הוא "מאגיה הרמטית" של פלאוארס. השאר (שהם "מאגיה הלכה למעשה", "קסם וכישוף" ו..הממ..אני זוכרת שהיה עוד משהו ואני לא זוכרת מה זה היה)לא שווים מי יודע מה... אני ממליצה לך למצוא ספר באנגלית... כיום כבר לא כל כך קשה להזמין אותם מאמזון לישראל.. ואם כבר - תחפש משהו של כותב קלאסי. אני לא יכולה לתת לך המלצות, לא יודעת איזה סוג ספר אתה רוצה ולאיזו מסורת הוא אמור להשתייך.

nepthys

New member
ואגב...

כרגע אני במסע חיפוש אחרי ספרים מעניינים און ליין, וזה מקור מצויין לקריאה קלה, זולה וזמינה. אם תגיד לי נושא, אולי אני אמצא לך!

Black-Sphere

New member
אני חושב

שכישוף וקסם זה טוב, הוא מסביר לא רע. מאגיה הלכה ומעשה לא התלהבתי דווקא... אני ממליץ גם על eleven steps to high magick מאמזון. אבל צדק מדיאה כשאמר שזה תלוי בעצם במה אתה מחפש...

זה נורא תלוי.......

אבל אם אתה מחפש ספרים טובים בעברית הנה: כל הספרים של קרלוס קסטנדה, הוא כותב בצורה מסובכת משהו אבל אפשר ללמוד ה-מ-ו-ן מהספרים שלו... הכי מומלץ זה "אמנות החלימה". יותר לכיוון הפילוסופי אז ספרי "חולית" מומלצים, ספרים של פואלו קואלו, במיוחד "יומנו של לוחם האור" ו"האלכימאי", עוד ספר של קואלו שיותר מעשי זה "יומנו של מכשף"... הממ....וזהו בערך... כל הספרים שנתתי הם לא במקור בעברית אבל התרגום שלהם לא רע (חולית אני לא יודע - קראתי באנגלית)

Black-Sphere

New member
במקרה יש לי את אומנות החלימה.

אך לא יצא לי לקרוא אותו. על מה מדובר בספר?

הרבה דברים......

בעיקר על שליטה בחלומות (חלימה צלולה) אבל... וזה אבל גדול... ברמה הרבה הרבה יותר גובהה מאשר כל האתרים באינטרנט, מדברים שם גם על משמעות החלימה (ואני לא מדבר על ניתוחים פסיכולוגיים לדברים שאתה רואה בחלום) ועל שערים שונים בחלימה, בסופו של דבר משתמשים שם בחלימה ככלי למעבר ליקומים מקבילים (הגדרה רעה) ודברים ממש מדהימים.... אהה....עוד ספר מומלץ בעברית זה דברים שלא תשמע מהרופא שלך - מבוא למודעות אובייקטיבית - חלק א´ (או ב´) מאת אייל כהן

למעלה