אחים שלי-=אני מת מפחד.

גל נעים

New member
אחים שלי-=אני מת מפחד.

מי שיודע למה אני מת מפחד יודע ומכיר את מה שעובר עלי, זהו זה רבותי,זה רגע האמת,<אני בכוונה לא כותב מה וכך עדיף שישאר> זהו הרגע שבו פותחים שולחן חדש עם מאכלים חדשים ולא מוכרים, אוטוטו-אני בכוחות עצמי, אוטוטו בעולם אחר, שידעתי להכיר ושכחתי, שידעתי לאהוב ואהבתי לשנוא אותו כל כך, אוטוטו אני אדם אחר, וזה מפחיד אותי, ואני מתרגש ומשקשק בעת ובעונה אחת... זה ממש כמו ההתרגשות והציפיה והפחד של הנשיקה הראשונה (בכיתה ה´...) ואני לא יכול לאחוז את הראש שלי ולאמר :"יהיה בסדר,אתה תראה"... <סתם כי בא לי לשתף אתכם-בילי ואתם=המשפחה שלי>

גל נעים

New member
אולי בדיחה תפיג את העננה...

אישה מגיעה אל הרבי שלה נסערת כולה. "יש לי 2 תוכיות ",
היא מספרת לו, "וכל פעם שמגיע אליי אורח הן מביכות אותי וצווחות :"היי אנחנו זונות. רוצה לבלות ?".
"אל דאגה", מחייך הרבי, "יש לי שני תוכים
צייתנים וחסודים כל היום הם בכלוב, לומדים גמרא ומתפללים. תביאי אלי את התוכיות
, ותוך זמן קצר אני משוכנע שהן יהפכו מחונכות למופת". למחרת מגיעה האישה עם התוכיות
אל בית הרבי, וכן בקצה הסלון עומד כלוב מרווח ובתוכו שני תוכים
חובשי כיפות שמתנדנדים ומתפללים בלהט. הרבי מכניס את שתי התוכיות לכלוב, וכמובן שהן מיד צווחות לתוכים" היי, אנחנו זונות. רוצים לבלות?"
פתאום התוכים
מפסיקים להתפלל, ואחד אומר לשני :"מוישה, אתה יכול להניח את הספר המזוין... התפילות שלנו התגשמו".

ספר אחי, מה מעשיך, מאין באת ולאן

אתה הולך, ואל תשכח, לפני מי אתה נותן דין וחשבון, לפני מלך מלכי הפורומים, "פורום יוצאים בשאלה.."

מלכה בשר ודם?

רגע רגע רגע, גל נעים, אני מבולבל לחלוטין. זאת אמורה להיות חידה לפשר איזה מקום שאתה מגיע אליו או מה?

אין דין ואין דיין, יש דיינת.

אם אתה מעביר פה סמכויות ממין למין, לי אסור לעשות זאת?

אנו משדרים על אותו גל...נעים

גל, תחשוב על עצמך בתור אחד מהמייסדים של העולם, כולנו בעקבותיך. אז תתחזק, אתה לא לבד, כולנו מחזיקים לכם אצבעות. וכל מי שלא יגיב יפה הוא לא שווה את זה. אוהבים אתכם. תהיו חזקים.

אנחנו איתך (ואיתכם) ברגע האמת

(אבל לא לבלבל עם חסד של אמת) זה מרגש וגם קצת מפחיד, זה בטוח. אבל אין לי ספק שתעברו את השינוי בדרך הטובה ביותר. התערבנו? אלישע, מזכה ומחטיא הרבים

לדברים טובים מתרגלים מהר

עדיף לפחד בהתחלה לתקופת זמן מוגבלת מאשר להיות "אשרי אדם מפחד תמיד". ואם השיניים שלך נוקשות אתה יכול להגיד שזו מנגינה חדשה בטרנד שהרגע המצאת. המון בהצלחה נשמה שכמוך!

avidadon

New member
תחשוב על זה

שמחר תשכח מה שהיה אתמול.. יהיה פסדר, מקסימום תחזור.

תמר ת ת

New member
מעגל ישן חדש

גל, יהיה בסדר. הנה, אמרתי את זה במקומך... זה משהו שרצית הרבה זמן, נכון ? זה שינוי, אין ספק, אבל כולנו מאחלים לך שזה יהיה שינוי לטובה. שתהיו מאושרים בחידוש, ושמחים בשינוי. ודרך אגב, אני משקשקת מפחד לא פחות ממך כנראה, ומאותה סיבה הרי בדיוק. אני מפחדת מאיך יהיה, מה יהיה, אולי אף אחד לא יאהב אותי ? אולי אני אהיה מוזרה מדי בשבילם ? זה משהו שתמיד רציתי ועכשיו כשזה מתגשם - אני בטוחה איך לאכול את זה.. אז אולי תעשה טובה ותן גם אתה איזה מילה טובה ותרגיע אותי ????!!!! תמר. נ.ב. היום קיבלתי במזל טוב את הקטנוע החדש שלי. הוא אדום ומקסים.... תמר.

Le Fay

New member
יוווווו - דף חדש! החלק שאני הכי

אוהבת במחברת! ואת ההרגשה בבטן במדרגה לפני האחרונה כשהמרחב עומד להיפרש לפניך... קח הרבה אוויר, לא לשכוח לנשום: עולם שלם מחכה לך שם שתבוא לגלות. לא פנאן? (וכשרוצה שקט בראש, יש דיסקים חדשים של AFRO CELT SOUND SYSTEM עם כלים שרק אירים יודעים לנגן בהם).

אליה1

New member
בהצלחה גל היקר !

אני אומרת לך שיהיה בסדר - בהתחלה קצת קשה - אבל אחרי זה תגלה שזה היה שווה כל רגע !

גל נעים

New member
תודה לכוווווולללללללללללם!../images/Emo24.gif

זה באמת מפחיד לעבור עולם... ובמיוחד כשאתה בעל משפחה ואת המעבר אתה עושה עם כולם.

למעלה