אחים שכולים

אחים שכולים

שלום ושנה טובה לכולם... קיבלתי הודעה על סגירת הפורום "אחים שכולים".. מרויטל המקסימה, אז מה תפקידו של הפורום הזה? שמי בשמת... אחי נהרג בתעלה ב- 1970, אנא ידעו אותי, תודה ויום נפלא

solitaryshell

New member
שנה טובה

פורום שכול ואובדן, הינו פורום שנועד לתמוך בכל מי שמתמודד עם השכול (הורים, אחים, ילדים, נכדים, חברים, בני זוג...). הפורום מהווה סוג של קבוצת תמיכה לכל מי שחווה שכול. אני מאוד ממליצה להצטרף לפורום, יש פה משפחה חמה, אוהבת ותומכת
ולמי שעדיין לא יודע, לא שמע, לא קיבל מסר, פורום "אחים שכולים" נסגר עקב פעילותו הנמוכה. אני רוצה להודות לכל מי שלקח חלק בפורום. תודה על השיתוף, על התמיכה ברגעים הקשים, על ההבנה. אני מאוד מקווה שהפורום יפתח בעתיד מחדש, אך כרגע יש כתובת חילופית לא פחות טובה וזהו הפורום הזה "שכול ואובדן". שתהיה לכולנו שנה טובה, רויטל

דליה ח

New member
חבל מאוד

אני ממש מצטערת על סגירת הפורום "אחים שכולים". זו היתה במה מצויינת לאחים להביע, לשתף, לקבל תמיכה . הבנים שלי היו חברים בפורום הזה, והגדול שבהם עד לאחרונה כתב, שיתף, ומאוד נתמך. גם אני מציעה לך ולכל חברי הפורום שנסגר, להצטרף לפורום הזה שהוא פתוח לכל מי שיאבד אדם יקר. שתהיה לכולנו שנה עם הרבה רגעים שמחים, רגעים קטנים שבונים אותנו מחדש.

למעלה