אחים עובדיה ובכלל

igalep132

New member
אחים עובדיה ובכלל

היום עשיתי את המרכז הערכה של אחים עובדיה למז"מ. והבחורה שהעבירה לנו את היום חילקה לנו טפסים למינהם וביקשה שנחתום, בריפרוף קל ניתן להבין שהחברה הזאת בלוף (האם אני צודק ?) קנס יציאה 3500 ש"ח אם אתה עוזב וגם אם מפטרים אותך... איחור של 15 דק' קנס של 30 ש"ח אין תשלום עבור הקורס (אלא תמריץ של 1440 ש"ח עם תחילת העבודה) וגם אין תשלום עבור הנסיעות בזמן הקורס.............. אך כמובן אם מתחילים במיונים ועושים את היום מבחנים נדרשים לשלם 300 ש"ח במידה ומחליטים לעזוב, ואם התחלת את הקורס והחלטת לעזוב, צריך לשלם 400 ש"ח, וכמובן השכר הוא 20.94 ש"ח לשעה .... האם כל זה חוקי ? שווה ללכת לעבוד שם ובכלל לגשת למיונים ? לאחר מכן הלכתי לעמישב, לתפקיד סורקים, שם התנאים נראו לי קצת יותר אנושיים 22 ש"ח לשעה, ומקבלים שכר על הקורס והחזר נסיעות במשך הקורס. ולפי איך שזה נראה, לא מחתמים על כלום לפני תום ההכשרה.... האם זה נכון ? כל צי שיכול לעזור.... אני אשמח תודה

mister22

New member
אני לא מבין גדול בעובדיה

אבל ממה שאני יודע עדיף לך כבר ללכת להיות סורק...

igalep132

New member
יח' סורקים

"עדיף לך כבר..." זה מן הפח אל הפחת? מסורקים זה כזה לא טוב ?

mister22

New member
אני עובד רשות ככה שאני אומר מהצד

והמצד נראה כאילו לסורקים יותר טוב

igalep132

New member
סורקים

היום ראיתי אותם, ולפי מה שבראיון אמרו לי, הם נראים כמו שומרים בקניון... (ויסלחו לי הסורקים) הם רק עומדים בכניסות? או שיש להם עוד תפקידים ?

shay869

New member
סורקים-לא מומלץ!

אני יכול לומר לך מניסיון שממש לא מומלץ להגיע לסורקים-זו עבודה מתישה מאוד-עומדים רוב היום בשערים! ומידי פעם עושים קצת סריקות לגיוון. אני ממליץ לך לנסות להגיע לבודקים של הרשות -גם הרבה יותר מעניין וגם המשכורת ושאר התנאים טובים משמעותית מהסורקים ששיכים לחברת קבלן על כל המשתמע מכך.

igalep132

New member
בודקים של הרשות

הבודקים של הרשות זההים לסורקים ? איך מגיעים לזה ? יש גיוסים מרוכזים ?

piranha01

New member
בודקים VS סורקים

בודקים וסורקים אלו שתי עבודות שונות לחלוטין! כדי להגיע למיונים של בודקים ביטחוניים אתה צריך פשוט לשלוח קורות חיים למשרד כוח אדם של הרשות- פשוט תריף חיפוש על זה פה בפורות ותגלה במפתיע המווווווון תשובות לשאלות כאלו ואחרות. כולל מספרי טלפון של כ"א ומה נעשה במיונים. בהצלחה

piranha01

New member
אגב

בתור בודק ביטחוני יוצא לך להנות משני העולמות (תשאל את "יש לי שער"- אני בטוחה שהוא יספר לך כמה הוא נהנה)

נכון!

הרבה פעמים בגלל חוסר בכוח אדם הבודקים מתבקשים לעמוד בשערים גם כן. אין כמו להגיע למשמרת, להחתים כרטיס ולראות את השם שלך ברשימה. סיפוק אדיר!

אולי לא תעשה מזה כזה אישיו...

כל אחד (כמעט) עמד בשער באיזשהי תקופה, חלק יותר מאחרים, נכון, עדיין... תפסיק לבכות, זה ממש מתחיל להעיק...

נגיעה בשאסי

תגיד... לא החלפת ניק או משהו? או שאתה כבר לא נכנס עם הניק הזה לכאן... ואני לא זוכר אותך עומד בשער (ולא. גם בטרמינל 1 לא זוכר שעמדת שם). ואני לא בוכה. זה סתם קטע. יש כאלה שיש להם חתימה כמו "שלידיז כי חיוך זאת לא מילה גסה" (אחלה משפט, אגב) ויש כאלה שמשנים את החתימה שלהם בכל הודעה. אז לך תפרק איזה די וי די או תחליף דיסקית. ניפגש בשער שליד הרכבת היום בבוקר

כבר נמאס לי לשאול אנשים על הותק.

וכבר עליתי לבירור על "תופעת המסייעת של הרב"ח". צא מהקטע, תחליף ניק, כולנו נדע שזה אתה לפי הקיטורים, כמו שכולם יודעים שזה אני לפי ההתנסחות. מבחינתי, אני אחזור לניק הקודם שלי כדי שתהיה שמח, או לפחות כדי שתפסיק לבכות. נ.ב. אנחנו לא בצבא כדי שאגיד לך "אני בפז"מ שלך לא התלוננתי על הש"ג..." אז דחיל-ראבאק, די. ואם בא לך שמישהו יחליף אותך בשער, תבוא, תגיד, אתה יודע מי אני.

מרפי1

New member
דוגמא נפלאה לכל המעומדים לתפקיד

בודק, תבינו מה קורה לאנשים שנשארים יותר מידי זמן בתפקיד. כן ככה בדיוק זה נראה כאשר אין תקווה להתקבל ללימודים או למציאת עבודה אחרת.

די...

אף פעם לא מאוחר מדי וכמו שאמר פעם מישהו עם זקן "אם תרצו אין זו אגדה" peace and love! וחג אילנות שמח

למעלה