אחים משעמם פה רצח!!!!

אחים משעמם פה רצח!!!!

זה פורום טראנסים אמור להיות פה שמח 24 שעות ביממה וככה אתם? אני קורא לאוהבי הטראנסים הפסיכודליים לקום ולצעוק: "GOOD MORNING ISRAEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL" כולם ו-אחת שתיים שלוש... .................. מה איתכם? קומו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gpeles

New member
דיייייייייייייייי

עכשיו הגזמת, חאלאס אפילו האליל שלך ברקן (חבר שלי פגש אותו והוא מספר שהוא שמן לאללה והוא זולל סופגניות כל הזמן) פרש כבר מהסגנון הזה של נצחונות, אני זוכר ששלחתי לו דיסק עם נצחונות שעשיתי (זה היה לפני הרבה זמן) והוא אמר לי שהוא כבר לא מתעסק עם הסגנון הזה. אתה יכול לראות לפי הדיסק האחרון של אייל on-line, שהכל שם כבר קלאב וד"א הם עובדים עכשיו עם די ג´יי טייסטו - אז תבין מה שהם עושים זה לא טראנס!!!

crazy psy

New member
רסמייייייי

אחי אתה זוכר באיזה שנה הדיסק של אייל ברקן הזה ייצא?? לדעתי ליפני ארבע שנים איך אתה יכול עדיין לישמוע את זה ולהיתלהב.. אפילו אייל ברקן עצמו כבר לא אוהב את זה חחחחח

Mike A

New member
רגע רגע

מה רע בסופגניות?

gpeles

New member
מרוב שהוא אוכל ספוגניות הוא נראה

כמו סופגניה

ומה זה משעמם פה זה פורום לא צ´אט

מה אתה רוצה שששי קשת ויונה אליאן -קשת ישירו לך פה את "..והוא אוכל מצלחתי והוא ישן במיטתי ,(רגע נכתוב את זה כמו שיר HA! HA! HA! HA! HA!) ידידי, טינטן טינטן טינטן!.."עם צ´ומפי ואינשם???!!

למעלה