אחים לנשק !

טל אדלר

New member
אחים לנשק !

הערב פרק אחרון בסדרת הטלוויזיה המדהימה הזו. אל תעבירו לי שיחות..! תגובות אוהדות יתקבלו בשמחה.

Mנטה

New member
אבל למה ?

מה יש בסדרה הזאת שכל גל שידורים שלה מזעזע את הטסטוסטרון באויר ברמות כמעט בלתי נסבלות ? לומשנה בזמן שאתם ראיתם את האחים אני ישבתי עם אחותי במקום הבורגני ביותר במדינה הזאת והסתכלתי על הסערה שבחוץ. חופים הם לפעמים גרגר של פופקורן בסיר לוהט.

אליגטור

New member
את האמת, ראיתי כמה פרקים

וזהו. אני לא מי יודע מה חובב של הז'אנר. אבל היה היום "שי ודרור" מצוינים כרגיל.

טל אדלר

New member
לא יודע או

לא בא לי לנתח, פשוט יש פה עליית מדרגה בעשייה מבחינת המשחק, הצילום.. זה כל כך אמיתי סוחף ומרגש. פשוט נכנסתי לזה. האמת גם שי ודרור מצוינים אבל אין לי גישה..

אליגטור

New member
מבחינת המשחק כן

לא ראית איך שי מאמץ לעצמו דמויות חדשות מידיי יום. והקטע עם הנשים בסוף, הם צריכים לקבל אמי על זה! או לפחות מסך הזהב.

Mנטה

New member
המפלגה למען זכויות הצופה

תאפשר לכל אחד להתמכר לאיזו סדרה שבא לו בלי להסביר וגם בלי להתבייש. וכך אני אוכל להתוודות שהסדרה היחידה שאני אשכרה מקפידה לצפות בה היא "חברים".

Mנטה

New member
חברים כל הזמן משתדר בחוזרים

אבל אחרי המון שנים בלי טלויזיה, הכל חדש לי

אליגטור

New member
עדיין לא הגעתי

לצערי לרמה של ביטול הטלוויזיה מחיי. ללא ספק ברובו לא גורם חיובי אך מתוקף היותי עצלן אני מחויב לכך. יום יבוא, יום יבוא במהרה בקרוב הוא יבוא. משהו משהו משהו לבבו.

Mנטה

New member
זה הכל ענין של רמת התמכרות

אני לא מתמכרת לטלויזיה. חייתי כמה שנים בלי, חייתי כמה שנים עם וגיליתי שזה מדיה שאני אוהבת שיש לי זמינות אליה וכך קורה שיש ימים שאני ערב שלם מול הטלויזיה ואז עוברים שבועיים ואני שוכחת שבכלל קיימת קופסה כזאת בבית. אבל אם אתה מאלו שנדבקים ולא יכולים לזוז עדיף לך בלי
. (אצלי זה פועל ככה גם עם סיגריות אגב)

אליגטור

New member
אז מה את מציעה?

פשוט לחתוך בבשר החי? (אין לי מושג איך הכל מגיע לבשר)

Mנטה

New member
לא יודעת, זה תלוי כמה אתה מכור

אני יש לי טלויזיה לווינית בבית ואני רואה בסביבות השעה בשבוע. אבל אני אוהבת שיש את האופציה. אם יש לך ערוץ אחד ואתה רואה יותר משעתיים ביום, עדיף לך לזרוק את המכשיר
וגם, יש כאלו שמכורים ונהנים מזה, זה תלוי מה אתה רוצה מעצמך בענין הזה ובכלל. (תמיד מגיעים לפילוסופיה
)

למעלה