אחים לנשק

אחים לנשק ../images/Emo192.gif

יש לכם חברים טובים שהם כמו אחים
או קרובי משפחה שהם יותר כמו אחים

הייתה לי במשך 17 שנים חברה ממש

ממש טובה ולפני שנה בערך, משום מה ניפרדו הדרכים ואנחנו די מרוחקות זו מזו.

בשבילי החברה הכי טובה שלי

שהיא חברה שלי כבר במשך..אמ...9 שנים....(לא שמתי לב שזה כבר כל כך הרבה זמן..) היא ממש בשבילי כמו אחות אין פשוט אין היא הכי מיוחדת שיש

בערך זה גם נחשב?

היה לי ידיד טוב שנולד איתי באותו יום, אותו בית חולים שעות שונות. גדלנו דלת מול דלת ובאמת התייחסתי אליו כמו אחי השלישי, אפילו כמו אחי התאום. עם השנים שגדלנו ואני עברתי דירה הקשר התרופף, פעם בשנה היינו מתקשרים לומר אחד לשני מזל טוב ולא מעבר.. המצחיק הוא שכמה שנים אחרי שלא נפגשנו הקשר התחדש קצת וערב אחד אנחנו יושבים ומגלים שיש לנו אותן אהבות שנינו אוהבים אותה מוזיקה ואפילו את אותו שיר. שנינו עישנו סוג מסוים של סיגריות ואז החלפנו לאותו סוג בדיוק. אותו טעם בבגדים, בטלויזיה בקיצור בהכל.. זה באמת היה קצת ספוקי.

eris1515

New member
יש לי חברה קרובה כמו אחות...

ה-כ-ל אבל ה-כל- היא אומרת לי אנחנו לא מסתירות כלום זו מזו... היא סומכת עליי אני סומכת עלייה... אל תשאלו בכלל איך זה התחיל
היא הייתה אז חדשה בכיתה שלי ועל היום הראשון רבנו מכות ועכשיו אנחנו חברות הכי טובות שיששששששש

כן../images/Emo70.gif

היי זוכרים אותי? יש לי חברה מאד טובה שמכירה אותי יותר מאחי ואחותי

בטח!!!

החברה הכי טובה שלי היא כמו אחותי הגדולה! (היא גם גדולה ממני בשנתיים כרונולוגיות חחחח...) אנחנו מכירות כבר למעלה מ-6 שנים ואני אוהבת אותה הכי שבעולם!!! חוצמזה יש לי כאן בפורום הרבה אחים לנשק ואני אוהבת את כולכם פה!!! המשך שבוע נפלא!

h e n y

New member
כןןןן

יש לי הרבה כאלה... זה אולי תחליפי אחים של ממש... אני באמת קוראת להם אחים שלי ומתכוונת לזה...ומרגישה כלפיהם אחים לכל דבר..

למעלה