אחים ואחיות

אחים ואחיות

29 WEDNEDDAY, JAN 2003 ‏יום רביעי כ"ו שבט תשס"ג לאחי ואחיותי ממרץ קשה לי ובכנות, זה כואב. אתם מדברים על שפיות. אני שומר לעצמי את הזכות להחשיב אתכם כאחים ואחיות ומאחל לכם, התעוררות. אני כואב עליכם כמצביעים וכמפלגה. הדחף להשפיע רצוי, דרוש וחיוני. המאמץ והמרץ לעשות חיוניים הם לעמנו. חטא הוא לפגוע בחוסננו. אסור לפגוע בעוללינו ובעתידנו. הטעויות והמחיר הכבד אותו הנחלתם לנו, ואנו משלמים בדמים בגללם,בעוכרינו. דברי קשים, אני יודע. מאחר ואחים אנחנו, חובתי לקרוא לכם. כמו הדברים כן המציאות קשה ויש להכיר בה. אין לנו ארץ אחרת. מים לא ניתנים לדחיסה,ובלעדיהם אין חיים. ייתווכחו הנערים ויאמרו: מים משנים מצב צבירה אבל, מים הם מים. מים הם תורתנו. תורתנו היא מורשת אבות ועם זה אין מה לעשות. אני תקוה, שתמצאו את הדרך חזרה לאמת. שדדו אותנו 2000 שנה. התעשתנו, וזכינו לחזור לאיתנינו אחרי מחלה קשה וממושכת. היום, יותר מתמיד, נעמוד בגאון ובגאוה, עם אחריות ואחוה. ונעשה כולנו למען מדינתנו, היא מדינת ישראל, בארץ ישראל. ובין הים לירדן, בדינה אחת, היא מדינת ישראל. אני מצטט מפרקי אבות..." עניי עירך קודמים". ומי כמוכם המלומדים, שלא יבינו זאת. בכבוד רב, יהודה פינטו

שעמומון

New member
אני לא אח שלך..

אתה כנראה בנאדם בור ועם הארץ. כולם יודעים שבין הים לירדן יהיו 2 מדינות. נקודה!!! האו"ם הכיר בזה, שרון אהובך הכיר בזה, כולם יודעים את זה! רק המפד"ל ומרזל חסרי השכל האלה חושבים שלא תהיה!! רק צריך שזה יקרה כמו שצריך, בעזרה שלנו בהקמת ממסד פלשתינאי מכובד, שלטוני וצודק. GO BACK TO SHASNET...

שעמומון

New member
תתפלא...

אני חלק מהעם העיוור הזה...רק שאני רואה כמו שצריך ואני ריאלי. ממשלת ימין זה לא ריאלי.. ת-ת-ב-ג-ר...כנראה לקרוא לי אח של אחמד טיבי זה הבגרות שלך..

iceviper

New member
היי...

הבנאדם רק מנסה לפתח דיאלוג. צריך להסביר את עמדותינו בצורה נורמלית ולא מתלהמת.

iceviper

New member
קח את זה בקלות ../images/Emo8.gif

הלוואי שנזכה לראות את מרצ עולה בחזרה

בוב7

New member
יודה

אכן אין לנו ארץ אחרת ולכן זה הרגע להבין שאסור להפקיר את מה שיש לנו לטובת בית עם גינה במחיר מוזל,אי שם בגלות.זה הרגע לחשוב על מדינת ישראל ולשכוח מסיר הבשר שבשטחים הכבושים. עניי עירך קודמים איד יקר ולכן זה הרגע להפסיק להפקירם למען העושקים והבוזזים מההיתנחלויות.

בוב יקר

את ההד לסיסמאות היומרניות האלה אנו שומעים השקם וערב וראה זה פלא, זה קול קורא במידבר.... זה קול חלוש..... ראה את תהודתו בקלפי... התעורר, ארץ ישראל זה רחוק ממך יותר מרחוקי הגיאגרפי. קשה להודות באמת, אני מבין. לא אכנס איתך לעלבונות מכיון שאתה מוכה ומאידך אני קורא לך התעורר Il n'est jamais tros tard pour bien fair

בוב7

New member
אהבתי את זה

מונטריאול קנדה. אני כאן ידידי ואשמור על המדינה הקטנה שלי כדי שאתה תוכל להיות בטוח אי שם בקנדה.כדי שיהיה לנו הכוח לדאוג לאחינו במונטריאול. הציבור לא נענה.בזה אתה צודק.אלא מה?אני לא פוליטיקאי שמחפש את הכסא ברגע זה ולכן יש לי אין סוף סבלנות למען העם הזה היושב במדינתו. העובדה שהציבור לא נענה לשמאל אינה אומרת שדרכו של השמאל אינה נכונה בדיוק כשם שהעובדה שהציבור נענה להיטלר אינה הופכת את אמונותיו של היטלר לנכונות. אתה יכול להעליב ידידי ואני אסלח לך ולא אכעס משום שאמונתי בדרך השמאל חזקה יותר מכל קלפי.אני אסלח ולא אכעס משום שלבי איתך ועם העם הזה שבחר להכות את עצמו ולשחות בנהרות דם בניו במקום לבחור בחיים. אבל זה זמני.לא פשוט למחוק שטיפת מוח של שנים, האמת מחלחלת אל העם טיפין טיפין.לפעמים העם נבהל כשהוא מגלה שלא מדובר בפתרון אינסטנט אלא במעשים מורכבים ובסבלנות רבה.כל כך קל להמשיך ולהתבוצץ בביצה הידועה והמוכרת. אני כאן בשבילך ידידי.לא כועס.לא נעלב ושומר על חלקת האלוהים הקטנה שלנו בשבילך,בשביל ילדיך מתוך ידיעה ברורה שיבוא יום ואתה תהיה לצידי,כאן ולא במונטריאול ותוכל לראות את בניך ובני בניך חיים ולא רק שורדים. תבורך ידידי.

shimon111

New member
זכור

היום יש יהודים רק בזכות השמאלני רבי יחנן בן זכאי

בוב7

New member
נכון,אבל זה לא מה שחשוב

מדורות וחופש בל"ג בעומר יש רק בגלל בר-כוסיבא.העובדה שכל הסטוריון מתחיל יודע שהוא היה יותר חמור מגיבור זה ממש לא חשוב.

AfroditA18

New member
אני לא אחות שלך ועוד משהו

תתבייש לך על כך שאתה מנסה להשיג פריבילגיות עם השימוש בתנ"ך התנ"ך לא נועד כדי שאנשים כמוך יתפסו עליו טרמפ בזיון !

ricardo18

New member
קצת אירוני, לשבת שם במונטריאול

הבטוחה, ולתמוך במפלגות הלאומניות. הרי מי שצריך לשמור על ההתנחלויות שלך,זה אנחנו ולא אתה. מי שמתפוצץ פה זה אנחנו ולא אתה.

iceviper

New member
אתה בטוח שאתה רוצה להיכנס לזה?

"תן לי את יבנה וחכמיה",מכיר? ועוד על ראיית העולם הריאליסטית של רבן יוחנן בן זכאי: "ד מתי אתם עושים כך וממיתים את העולם ברעב?" אמר לו (אבא סיקרא): "מה אעשה? אם אומר להם דבר,יהרגוני" רק קמצוץ מהתנגדותו של רבן יוחנן לקנאים הממיטים אסון על סביבתם.

למעלה