אחים ואחיות שלי!

שוש567890

New member
סבבה,

כתבתי, מה המצב? אני רוצה לומר לך שאני מאד מבינה אותך, אני עברתי הרבה למרות שאני רק בת 17.. אבל יצאתי גיבורה בכל הסיפור ואני יודעת שה` אוהב אותי, ותאמין לי שאין יותר כיף מזה... אז ספר לי קצת, מה גרם לך לחזור בשאלה?

חחח איזו מתוקה שאת

נהניתי מאוד מהתמימות שלך, נשמה שכמוך צאי משטיפת המוח של משיח הכחדת החילונים וגיהנום וכו וכו, ילדה החיים היפים עוד לפנייך חיי הגטו הכפייתיים גם לפנייך תחשבי על אמונתך יותר לעומק ותגלי שאת פשוט מאמינה בכלום חבל להרוס בגלל תמימות חיים יפים ובכלל לא מכוערים (הם ניראו לך מכוערים כי הם סותרים את האמונה בכלום) צאי מזה. את בסוף תתחרטי.

Moon rise girl

New member
../images/Emo31.gif

איך קבעת שהיא מאמינה בכלום? תן לילדה לחיות את החיים שלה איך שהיא רואה לנכון ואיך שטוב לה. לא כל מה שטוב לך טוב גם לאחרים.

justchip

New member
לא נהנת במועדון!

יש שם מידי הרבה רעש והמשקעות שם בכלל לא איכותיים, כנראה שאאלץ לחזור בתשובה עם כך (הרי בשביל זה יצאתי)

אם אשרף בגיהנום כמו שהמשיח בא בכל יום...

מי שמאמין שהמשיח יבוא אוטוטו, וכשהוא לא בא הוא ממשיך לחכות למשיח שיבוא בכל יום אוטוטו, הלוגיקה של אותו אדם בעניין גיהנום, שהוא נושא שלא ניתן לבדיקה - הלוגיקה של אותו אדם לא מקובלת עלי. אם נישרף באש הגיהנום באותה מידה שבה המשיח בא בשנת תשמ"ד או כל יום שיבוא...... אז אולי בכלל גיהנום זה גן עדן ואת מפסידה שאת לא חוזרת בשאלה (תשובה יותר טובה).

n oy

New member
אחח כמה התגעגעתי להגיגים מסוג זה.תודה../images/Emo39.gif

הצעה חשובה

אני מציע למנהלים ומשתתפי הפורום לבחור באחת מהאופציות הבאות בהסכמה כוללת (אולי כדאי לעשות הצבעה). 1- אם נמאס לנו לראות את ההודעות האלה. לקבוע שיותר לא עונים לשאלות טרול כאלה, מה שיגרום להם לעבור מהר מאד לעמוד השני ולהישכח. 2- אם ההודעות האלה מצחיקות אותנו. לקבוע שכל התשובות יהיו ציניות ושנונות, מה שישאיר את ההודעות במקום בולט ויתן לנו הזדמנות לפרוק אמוציות מדי פעם (איפה אפיקורס ממאה שערים). 3- אם אנחנו חושבים שיש סיכוי להציל את נפשם של הנשמות הטובות האלה. לקבוע שכל התשובות יהיו רציניות, מה שיגרום לדיון ענייני או יעלים את המחב"תים במהירות. אני חושב שבמצב הקיים אף גישה לא מנצחת ואנחנו סובלים מהחסרונות של כולן, לכן לדעתי כדאי לקבוע עמדה ברורה ואחידה בנושא. ודרך אגב - תודה על האיכפתיות שלך שוש.

פנדיאני

New member
מדוע לקבוע עמדה אחידה?

אדרבה ואדרבה, ניתן לכל אחד להפיק את המיטב מהודעות אילו בהתאם לסגנונו האישי וטעמו הייחודי. חושבני במקצת שרבים וטובים מיושבי הבית מחכים להודעות אילו אם כדי לקרוא ולהנות; אם כדי לפרוק אמוציות; אם כדי להפיג שעמום; אם כדי לזרות קצת שמחה בבית זה; אם כדי לנסות להוכיח את ידיעותיהם; אם כדי לבוא בדין ודברים עניני עם מחבת"ים, ואם מפני סיבות אחרות. לדעתי, יש להמשיך עם הודעות הטרול, ובעונה שחונה ביותר, כדאי אפילו להשחיל טרול מתחזה בצורה יזומה.

imbalbal

New member
אחוז קטנטן...??

בכל דבר אפשר להטיל ספק.. משני הצדדים. אולי יש ואולי אין ואולי יש משהו אחר לחלוטין ממה שהדת אומרת, ואולי אנו בכלל צאצאים של עבמ"ים שהחללית שלהם התרסקה בטעות על כדור הארץ, והם הכחידו את האדם הקדמון שכביכול מדענים טוענים שממנו בנו. ועוד מיליון אולי. הכל אפשרי והתשובה לא ידועה, והיא לא יכולה להיות ידועה, לא עם האמצעים הדלים שיש ברשותנו. מה שמעניין אותי זה שאת אומרת : "תמיד יש איזה אחוז קטנטן בפנים בלב הקדוש שלנו שאומר לנו `ומה אם זה כן נכון?` " את מבססת את כל חייך על אחוז קטנטן בלב שלך שאומר לך זאת? בתכלס הרי כל מה שיש זה רק אולי... העיקר זה לחיות חיים טובים מאושרים, ורק בריאות, שיהיה לך ולכולכם

למעלה