אחים ואחיות שלי!

שוש567890

New member
אחים ואחיות שלי!

בדקתם לפני שככה עזבתם את הכל, לטובת העולם החרא הזה שנראה `כיף` ? גם אם לא נראה לנו שהחרדים והתורה היא אמת, תמיד יש איזה אחוז קטנטן בפנים בלב הקדוש שלנו שאומר לנו `ומה אם זה כן נכון?` מה יקרה לנו אם זה כן נכון? נשרף בגהנם? וכ``כ נתחרט... יבוא המשיח ואנו נכחד... אם זה כ``כ שטויות אז איך זה שלמשך כל הדורות עמ``י קיים תורה ומצוות? הרי עמ``י הוא עם קשה עורף, אתם חושבים שהם היו פתים? אפ` אחרי קריאת ים סוף הם שאלו שאלות והתוכחו, הם לעולם לא היו פתים.. אני באה מבית חרדי מודרני לשעבר שכיום אבי ואחותי כופרים, אני חזקה מאד בדעה שלי כיום כי ראיתי מה זה העולם המגעיל הזה בחוץ וביררתי מה זה התורה, והמצוות, קיבלתי תשובות.... אחים ואחיות שלי, לפני שאתם ככה עוזבים, בבקשה ,תבררו! תבדקו! אתם לא מפסידים כ``כ הרבה ממילא, רע בחוץ! זה רק נראה טוב! האם אתם באמת כ``כ נהנים מהמועדון? אתם לא מרגישים ריקים בפנים?? נ.ב. בבקשה לא להתנפל עלי, אני רק רוצה לטובתכם כי אני גם עברתי מה שאתם עוברים. בהצלחה לכם! מי שרוצה ליצור קשר ולהתכתב על הנושא, מוזמן לכתוב מסר.

נועעהה

New member
הצעה למנהלים

לאסוף את כל המחבתי``ם להודעה אחת. ולעשות תחרות, מי יותר מטומטם? מי יותר מצחיק? מי יותר עילג? וכדומה.

yatusha

New member
הצעה למנהלים2

לפתוח שרשור ``להציל את נשמות הטועים`` או ``טיפים לצליה בגיהנום של יוצא בשאלה`` (אני טעימה יותר כמדיום-רייר למשל)

שוש567890

New member
ממש לא!!

אני מאד מאמינה! וחקרתי את הנושא המון! אני הבן אדם הכי שמח! ואני כ``כ אוהבת להיות דתיה, זה עולם כ``כ יפה! אליכם אני פונה בצורה כזאת, כי לשכנע אתכם שזה כיף להיות דתיה אני לא יצליח, כי אתם חויתם את הצד הדוחה של החרדים ואני מאד מבינה, כי גם אני חויתי דברים מסריחים, אך למרות הכל אני דתיה חרדית, אך החלטתי במקום לפרוק עול ולעזוב הכל, החלטתי להיות חרדית באמת! לא כמו המזויפים, שחושבים שהם חרדים. אני חרדית כי אני רוצה להיות בת מלך. ואני עושה הכל מתוך אמונה ואהבה,ולא מחפשת איך מותר לי,אני לא מנסה לחקות את החילונים...

Moon rise girl

New member
יפה לך הכללות

אני לא חוויתי שום צד דוחה של שום חרדים, וגם אם כן הייתי חווה דברים כאלו, אני מעריכה שבמידה והייתי מאמינה באלוהים ובקיום מצוות זה לא היה גורם לי לצאת בשאלה באותה מידה בה אם הייתי חווה את הצד הדוחה של החילוניים זה לא היה גורם לי לחזור בתשובה. אל תעלבי, אבל אני חושבת שזה שאת חרדית לא הופך אותך או כל בחורה אחרת לבת מלך (למרות שאם את באמת מאמינה בזה זו בטח הרגשה מיוחדת. אני יודעת את זה כי כשהייתי ילדה קטנה חלמתי שאני בת למלך אפריקאי שההורים שלי אימצו וצבעו בלבן, אבל אולי עדיף לא להכנס לזה...) אני לא מנסה לחקות חילוניים, אני חיה את חיי ומאמינה שיש לי מספיק כישורים ושכל כדי לדעת מה טוב בשבילי ועל מה שווה להשקיע אנרגיה. (רמז - ברירת אוכל מתוך פסולת הוא לא אחד מהם). אגב, את יודעת מה היופי בחילוניוּת? שאין צורך לחקות אף אחד כי אין מצוות ואין חוקים. אני, למשל, לא מנסה לחקות את הרבנים. ואת? נ.ב אני כ"כ אוהבת להיות חילוניה, זה עולם כ"כ יפה, ולמרות זאת לא אנסה לשכנע אותך לעולם לצאת בשאלה כי עושה רושם שטוב לך בדרך שלך.

יסודות, ואחר כך בניין. לא הפוך.

הנחת יסוד - למי שיצא בשאלה היה מסתמא רע בעולמו הקודם, החרדי. על זה בנית בנין - אם יראו ליוצב``שים את היופי בעולם החרדי אותו הם איך שהוא פספסו - אז הם יחזרו בתשובה. אז בואי נערער לך את היסוד - למה את חושבת שמי שיצא בשאלה, בהכרח עשה זאת משום שהיה לו רע?

uri80

New member
אחות שלי, כפרה עלייך.

לא כולנו חווינו "צד דוחה של חרדים" או משהו כזה. חלק גדול כאן כלל לא באו מרקע חרדי. לא היה לי רע בעולם הדתי, אבל עדיין היציאה בשאלה הייתה הכרחית. צר לי להרוס לך את מגדל הקלפים שבנית לך כאן. טוב, לא ממש צר לי.

את לא אחותי!

אל תעלילי על אבא'שלי. מספיק לי שאחת מהפורום אימצה את עצמה לאחותי. די והותר!

מי מתנדב לנענע אותה?

את מאיימת שאני יכחד וגיהנום? חוצפנית הגיהנום קיים רק בשכל שלך ושל כל החרדים ולא בשום מקום אחר, תפחידי את הילדים שלך! אין לך זכות להפחיד אף אחד מנהלים בבקשה למחוק את האיומים שלה.

admor

New member
ילד תרגיע, אם זה מפחיד אותך מציע לך לחזור

בתשובה.

למה להרגיע

אם היא מאיימת על הכחדתי (בדיוק כמו אחמג`ינג`אד) וכשהם יראו שמשיח לא בא הם יתפסו את הפיקוד ויכחידו את החילונים, (אם הרבי מלובביץ היה חי עוד 20 שנה הם היו מתחילים במלאכת ההכחדה..) לגבי גיהנום אני לא מפחד מזה כי אני לא חושב שזה יקרה אבל מעצבן אותי המשועממים האלו שאין להם מה לעשות חוץ מלהטריד אנשים בהזיות ואיומים (לא הלך לה עם אבא שלה היא באה לפה)

ששש.. הכל בסדר.

תפתח את החלון. שתה מים ותרגע. היא לא מאימת על הכחדתך. בטח שאין לך זקן כמו למר נג'אד. אלא אם כן היא בחור ישיבה מחוצ'קן עם דונם זקן שמאלי ופאת זקן ימני. וזה בדיוק העניין. "היא" זה בסך הכל לינק ניים. לא יותר. היא לא תשרוף אותך בלילה, לא תשחיל שילשולים לפיז'מתך לא תחליף לך את המלח בסוכר ולא תשבור לך את הקולטים של הדוד שמש. החילונים לא ייכחדו כל כך מהר. והרבי לא קרא להשמדתם. ואם זה מעצבן אותך או מטריד או מגרד. אל תקרא.

אדמור אני גם מפחד מהגיהנום ../images/Emo7.gif

מילא גיהנום... אבל גם שם יהיו הרבה דוסים!!!! זה הגיהנום האמיתי, הרב צ'צקעס שהלך למועדונים של קוקסינליות יהיה שם, המשגיח של ישיבת "זקן לדרדס" גם יהיה שם, הוא תמיד שכח לברך כשאכל בצום \ בשירותים... אוווףףף.

פנדיאני

New member
האם אנחנו חושבים שעם ישראל פתיים?

ובכן, חזלייך עצמם הגדירו את עם ישראל כ"עמא פזיזא". ליתר פרטים צרי קשר עם מסכת שבת, דף פ"ז לדעתי. [סתם, כי גם לי בא להגיב למחב"ת].

למעלה