אחים ואחיות שלי!!!!!!!!!

zaradoz

New member
הלוואי ../images/Emo13.gif

אם רק האל-פסק היה עובד כמו שצריך... ואם רק היו מחברים את הרכזות לאל-פסק שכן עובד... ואם רק היו מחליפים את הרכזות פעם ב10 שנים
ואם רק היו בודקים שהבניין החדש של קריית הממשלה עמיד במים ולא דולף בגשם הראשון ישר על מדפסת שמקצרת ונשרפת אחרי שתי טיפות
בכל מקרה לגבי עתיד, תמצא איזה טכנאי פרטי טוב, שאתה יכול לסמוך עליו ותן לו לבדוק לך את המחשב כמו שצריך. אני יודע שברשימה הזאת ישנם לפחות 2 טכנאים מיומנים מאד
(ואני לא כולל אותי, לצערי אסור לי לעשות עבודות פרטיות ובכל מקרה לא היית יכול לעשמוד במחיר שלי
) בהצלחה

MAX D

New member
אם כבר

מדברים על טכנאי פרטי דברו עם TIGER הוא יכול להיות התשובה לבעיותיכם.

zaradoz

New member
זה בערך מה שהתכוונתי ../images/Emo9.gif

אבל כמה עבודה אני כבר יכול לסדר לו? שיתחיל להסתדר לבד

caro

New member
מי קונה בעתיד מחשבים?!

שתדע לך שאחותי עשתה שם לפני שנתיים שלוש עסקה וכשהיא באה לקחת את המחשב אז חצי מהדברים היו חסרים והחצי השני בכלל לא היה מה שהיא הזמינה ובקיצור הרמאות שם חגגה... בסופו של דבר היא התעצבנה עליהם וביטלה עיסקה של 6000 שקל. חרא של מקום...

MAX D

New member
האים זאת את ?????

אותה קרו שעבדה ב"דקל אבטחה". אותה אחת שעשתה איתי משמרות בקונגרסים ולא הפסיקה לדבר עם חבר שלה בפלאפון????????????????.

caro

New member
ידעתי שאתה מסתובב כאן!!!

אבל לא ידעתי מה הניק שלך... סבבה. אגב, איך אתה כותב "דקל אבטחה" כאילו שהם חברה רצינית ששומרת על נהלים ועל החוק ושאחד הבוסים שלה לא מגיע מתל אביב לשמור בעצמו כי פתאום הוא קולט שאין לו מספיק עובדים...
חוץ מזה, מה קורה?הכל טוסט?

Weird Eyal

New member
המון כבוד על התמונות!!!!

וואללה אחי אתה יכול להיות צלם מקצועי טוב שלא תפסת אותי עם הסקודה המחורבנת....... כשאני עברתי לכיוון לין נסעתי מרחוב העצמאות וראיתי את ה"שלולית" ידעתי שהסקודה לא תעבור את זה בשלום אז חתכתי דרך סניף אגד שם לאיזור כיכר פאריז....... הסקודה הזאת בשלולית הכי קטנה מתה לאיזה שעתיים........ לגביי המחשב........... אמא שלי קנתה לי אותו ולי לא היה יד בעניין...... היא קנתה בעתיד ושילמה 7000 על פנטיום 3 מטופש ואחרי חודשיים היה בשקם אלקטריק פנטיום 4 הרבה יותר טוב ב4500............ לא נורא......... שיהיה..............

tygger

New member
אגב אייל.

לגבי המחשב. הדעה הרווחת (בעיקר באיזור עובדיי אינטל) היא שהפנטיום 3 הוא מחשב הרבה יותר מוצלח מהפנטיום 4 (שכבר יצאו לו 3 או 4 גרסאות שונות). דעת רוב האנשים שאני מכיר בקשר למחשבים היא לא ממש חיובים על הפנטיום 4. לפחות לא עד מהירות 2.4GHZ אז ככה שלא עשית כזאת קניה רעה. אבל המחיר כן גרוע. פעם הבאה דבר איתי. אני כבר אשלח אותך למקומות אחרים ויותר נורמאלים.

gilshl

New member
אתה יודע שעכשיו יכול להתפתח פה דיון

שלם, כי לדעת חובבי הAMD שלא אפרט מי, כל P הוא חרא, ולכל חובבי הP הAMD חרא ולא אפרט את שמם.

zaradoz

New member
המממ.....

יש לי בעבודה שטלון אחד.... ויש סיבה טובה שהוא לא מחובר לחשמל

למעלה