אחים ואחיות שלי!!!!!!!!!

Weird Eyal

New member
אחים ואחיות שלי!!!!!!!!!

אתם קולטים איזה מבול בחוץ???????????????????..... איזה יופי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כייף להתעורר ככה!!!!!!!!!!!!!

zaradoz

New member
חבל על הזמן

התחיל בדיוק איך שנכנסתי לבניין
עכשיו אני רק מקווה שיפסק חמש דקות לפני שאני הולך הביתה
והנה היתה הפסקת חשמל

Weird Eyal

New member
אויי וואללה שכחתי.....

זה הדבר היחיד שאני שונא בחורף.........הפסקות חשמל....... מקווה שלא יהיו ממש השנה.......חחחחח אני חי בחלומות...... אני חולה על החורף!!!!!!!!!!!! הייתי נוסע עכשיו לים!!!!!!!!!!!

zaradoz

New member
לא רואים את הנמל ../images/Emo9.gif

אני בקומה 21 של קרית הממשלה וכל מה שאני רואה מפה זה את השפיץ של המנוף.

ה מ ש י ח

New member
איזה יופי של גשם!!!!!

אמיתי כזה עם רעמים והכול.. איילי, בהצלחה!!!!!!!!!!!!!! וגם אני צריכה קצת בהצלחה כי אני מגישה בקשה ניסונית לשילוב עתודה עם גרעין נח"ל. נראה לכם שיקבלו?

zaradoz

New member
בדצמבר שעבר הייתי בדיוק באותו מצב

רק בחוף שמן ועם אונו לבנה.... ואני לעומתו לא יצאתי מהאוטו לדחוף
שלחתי את הטרמפיסט לדחוף.... אני רק נסעתי על הסרטר

Weird Eyal

New member
אגב דיברנו על הפסקות חשמל?....

שניה אחרי שהכנסתי את ההודעה הקודמת שלי בשירשור הזה פגע ברק בבניין שלי והתוצאה היא ספק כוח של המחשב נשרף......... 230 שקל....... צעקתי קצת אז עשו הנחה של 60 שקל... רק צעקות עתיד מחשבים מבינים...

MAX D

New member
בגלל זה

לא קונים אצלם!!!!! אם יש בעייה כלשהי - אני יכול לתת לך לפחות 3 מקומות שיעלו לך פחות אני לא עובד בחברת מחשבים או תומכת כך שלי אין שום רווח מזה אני רק מציע עזרה

Weird Eyal

New member
עשיתי טעות וקניתי שם ויש לי אחריות

פשוט אין להם אחריות על פגיעת ברק....

MAX D

New member
רעיון

אמנם זה עולה די הרבה אבל יש את ה"אל-פסק". זה עוזר נגד הפסקות חשמל. בקשר לברקים אפשרי ללכת ל-"HOME CENTER" ולקנות שם את כל המפצלים שיש להם הגנה מדברים כאלה. אני מדבר על השקעה של בערך 700 ש"ח אבל זה לטווח ארוך.

gilshl

New member
אלוהים, רק עכשיו שמתי לב לזה, אתה

פשוט תחזור אחרי:"אם הייתי משקיע עוד 69.90 ש"ח, זה לא היה קורה, או לפחות זה היה זול יותר", ועכשיו לך לחנות החשמל הקרובה ותקנה "מגן ברקים", אחי מנסיון מר לפני כמה שנים, החורף הקשה של 1995, נשרף לי המחשב, הפתרון היה של מוכר המחשבים שלי ואמר שזה עובד, תתפלא זה עבד שני חורפים אחר כך, כמי שעבד בנטוויז´ן, צחק על כל הלקוחות שנשרפו להם המודמים בזמן סערת הברקים, לי לא קרה כלום, אז אחי "מגן ברקים" זו התשובה

zaradoz

New member
מילא המחיר

בתור מי שעבד שם (לפני כך וכך שנים) היחס לעובדים מחפיר ורמת המקצועיות שלהם שואפת לאפס.

zaradoz

New member
ואתה בוכה???

אני הייתי צריך לרוץ ולהרים מחדש שלושה חדרי שרתים אחרי כל ברק

Weird Eyal

New member
אוקיי אבל

אצלי זה משהו מיוחד........ כל חודש אני לפחות פעמיים בחודש מבקר במעבדה של עתיד מול לב המפרץ...... אני כל כך מצטער שקניתי את המחשב דווקא אצלם....... יש לי איזה חבר שגם קנה אצלם וגם הוא כל הזמן רק מתקן את המחשב......... אז אני מעדיף את החדרי שרתים פעם בכמה זמן ולא את הטיולים אל עתיד מחשבים........ תתקינו את המכשיר הזה אולי אז לא תצטרך לרוץ לשם כל ברק....

למעלה