אחים גדולים וקטנים

חגי21

New member
אחים גדולים וקטנים

גם אני הייתי פעם האח הקטן ואחי היה מיתעלל בי אמא שלי שכל היום הייתה בעבודה לא הבינה מה קורה ודוגרי גם לא היה לה כוח ואני איפה שהוא מבין אותה פעם הייתי בין 15 ו 16 ו17 והיום אני אחרי צבא ועובד במישרה מלאה קם ב 5:30 וחוזר ב 19:00 וגם לי אין זין לשום דבר שאני חוזר במיוחד ששהורים גרושים... אבל היתבגרתי מאז ובאתי ליקראתה במקום להגיד לה שאחי מציק לי למדתי להציק לו ואז הוא לאט לאט הפסיק ההורים שלכם צריכים מנוחה מחיי היום יום הם לא זוכרים מה זה להיות בן טיפש עשרה ובטח שלא להבין אתכם גשו קצת ליקראתם אל תבואו בגישה של "אנטי" ותיראו שרק אתם תרוויחו

n u l i t

New member
המממ...נראה לי שצריכה להיות בפורום

הגבלת גיל !! תראה, אם כל הכבוד לך... שאתה כבר ילד גדול, אחרי צבא, מנוסה ועברת כל-כך הרבה בחיים.. והורים מבחינתך זו נחלת העבר... אבל אחי, כאן הוא המקום לפרוק, כאן המקום להוציא החוצה בלי חשבון בלי מחשבה שניה בלי התחשבות ופשרות.. כאן,מותר לנו להיות "אנטי" למעשה, כל המטרה היא התמודדות איתו.. אני מאמינה שרובנו ככולנו יודעים ומודעים לכך שזה עובר, אבל אין כמו לעבור את התהליך הזה בתחושת מרירות פסימית...
(מה זה התמונה המזעזעת הזאת בכרטיס שלך?! נראה לי המפקדים בצבא השאירו חותם!)

חגי21

New member
למה להיות פסימי???

הם אולי יורדים לנו לנשמה אבל לא כדאי לתת להם כלים לעצבן אותנו כי כמו שהמישפט הידוע אומר כשאתה מיתעצבן אתה מעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים ועוד דבר זה שאני מבוגר ממך לא אומר שאמא שלי הישתנתה היא עדיין מציקה לי ועדיין יורדת לנשמה פשוט עכשיו יש לי יותר ניסיון בלהיתמודד אז במקום להגביל את הקהילה בגיל תנסי להקשיב למישהוא עם טיפה יותר ניסיון נ.ב איך התמונה החדשה?

n u l i t

New member
למה לא???

התמונה החדשה זוועתית עוד יותר מהקודמת.. אתה צריך להיות במצב ממש קשה עם אתה שם תמונה שלך במסגרת לבבית... תחזיר ת´קודמת לפחות שם יש לך במה להתגאות.

Heavy Thought

New member
מה הקשר?!

מה זה השטויות האלה שזורמות בהודעה שלך?! איזה בולשיט! הוא סך הכל ממליץ איך להתמודד עם הורים, והוא אומר שצריך להבין אותם זה אסור?! כי הוא צודק. ומה זאת אומרת "כאן, מותר לנו להיות אנטי" אויש, את מדברת כאלה שטויות...

n u l i t

New member
בואי ואסביר לך את הקשר בשנית , מאמי

לא כתבתי שהוא טועה. להפך, ברכתי אותו על הנסיון הרב שצבר... לא כתבתי שצריך להיות אנטי אלה שזה המקום להתמודד איתו!! בפעם הבאה שאת קובעת עם זה שטויות או לא רצוי שתקראי פעמיים ואם זה עדיין לא מספיק לך תקראי אפילו שלוש פעמים... אם עדיין את מתקשה להבין את תכלית ותוכן ההודעה אני אשמח להסביר לך שוב.

למעלה