אחים אם מישהו יודע על מסיבה לגילאי 13-14 בערך של סאבלימינל והצל בבקשה בכל לשון של בקשה לפנות אליי
T Tom Ketter New member 18/1/03 #1 אחים אם מישהו יודע על מסיבה לגילאי 13-14 בערך של סאבלימינל והצל בבקשה בכל לשון של בקשה לפנות אליי
S Superdror New member 18/1/03 #2 אני עקרונית לא יודע, אבל אם סאב יחליטו להופיע באזורנו בקרוב, אני אהיה שם. פספסתי אותם יותר מידי פעמים :< גם במקיף רבין וגם בנווה מנחם. דרור, אפוף ריח של סיגריות
אני עקרונית לא יודע, אבל אם סאב יחליטו להופיע באזורנו בקרוב, אני אהיה שם. פספסתי אותם יותר מידי פעמים :< גם במקיף רבין וגם בנווה מנחם. דרור, אפוף ריח של סיגריות
Y yellow cheese New member 18/1/03 #3 יש בהאנגר..בלי הגבלת גיל.. סאבלימינל אביב גפן ועברי לידר.. אני עקרונית מיחצנת..אני מקבלת ת´כרטיסים ביום שני הקרוב. כרטיס עולה 100 שקל (יש מצב שאפילו פחות)- במכירה מוקדמת. נוכל לארגן הסעות אם תרצה. ההופעה היא ב27.1.03 בהאנגר בתל אביב.
יש בהאנגר..בלי הגבלת גיל.. סאבלימינל אביב גפן ועברי לידר.. אני עקרונית מיחצנת..אני מקבלת ת´כרטיסים ביום שני הקרוב. כרטיס עולה 100 שקל (יש מצב שאפילו פחות)- במכירה מוקדמת. נוכל לארגן הסעות אם תרצה. ההופעה היא ב27.1.03 בהאנגר בתל אביב.
Y yellow cheese New member 18/1/03 #5 TOM ../images/Emo9.gif עניתי לך שיש לגיל שלך..רק לא בב"ש CT.. למה שלא תבוא להופעה בת"א? ניסע יחד, נארגן לנו קבוצה של אנשים טובים מהעיר.. יהיה נחמד! תביא חברים וכאלה..תקנו ממני כרטיס! (יחצ"נית או לא?) זה לא צריך לעלות יותר מידיי! אגב, אני שירלי נעים מאוד
TOM ../images/Emo9.gif עניתי לך שיש לגיל שלך..רק לא בב"ש CT.. למה שלא תבוא להופעה בת"א? ניסע יחד, נארגן לנו קבוצה של אנשים טובים מהעיר.. יהיה נחמד! תביא חברים וכאלה..תקנו ממני כרטיס! (יחצ"נית או לא?) זה לא צריך לעלות יותר מידיי! אגב, אני שירלי נעים מאוד