אחיםשלי

אחיםשלי

שאלון שנגנבו מאמ לא זוכרת איזה פורומים
שאלות כלליות:
איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? מה עושה לך את זה בבני המין השני? מה הכי חשוב בזוגיות? ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: רואה הרבה טלוויזיה? כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? איך הרגשת עם זה באותו רגע? איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום שלנו? מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מה הוא האוטו האהוב עליך? מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? |האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? |אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? האם מחמיאים לך על האופי? אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? איך היה? האם בכית פעם בגלל אהבה? ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך: ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך:|
הדבר האחרון...
הסרט האחרון שראית? השיר האחרון ששמעת ? הספר האחרון שקראת? הדיסק האחרון שקנית? התוכנית האחרונה שראית? המבחן האחרון שעשית? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? שעיצבן אותך? שגרם לך לחייך? אינטרנט... הכינוי במסנג'ר? באיי סי קיו? מצב נוכחי? יש לך סקייפ? מצלמת אינטרנט יש? עם מי אתה מתכתב הרבה? פורום אהוב? פורום שנוא? הפורום שלי? מנהל פורום? הבלוג שלי? קומונה אהובה? שנואה? החברים שלי בפורום הזה? הייתי רוצה שיהיה פורום ל? שם: מין: מיקום: מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: זרק עליך משהו: צייר עליך משהו: תרם לך תשובה במבחן: איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: התנשקת: אכלת: הלכת מכות: הצטלמת: מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: קנית: המלצת עליו: צרבת: שברת: מה הבגד האחרון ש...: לבשת: פשטת: קנית: לווית מחבר: זרקת: בטח מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: שהיה לך בו מבחן: שעשית בו שיעורים: שהברזת ממנו: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: הרביץ לך: קנה לך מתנה: הכין לך אוכל: ראה איתך סרט: מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: הקלטת: רצית לראות ושכחת: נרדמת באמצע שלה: שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: התעצבנת על החברים שלו: חשבת שהסקר שבו מטומטם: צחקת על הודעה שכתובה בו: נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: הקאת: הזמנת: אכלת עם חבר: זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: ניתקת לו/ניתק לך: התקשר אליך: התקשרת אליו: ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: החלפת: חיטאת: רצית לעשות: מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: המליצו לך עליו: חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: קראת והזדהית איתו עד דמעות: מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ריגש אותך: הפחיד אותך: היית מוכן להרוג כדי לראות: מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: עצבן אותך: הבאת אותה בשיחת נפש: חלמת עליו: חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: העירו לך על איך שאתה לבוש: הבטן שלך קרקרה: שמעת מוזיקה: חלמת חלום מוזר: צחצחת שיניים: התקלחת: החלפת גרביים: רצית ללכת לישון:

--

שאלות כלליות: איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? יסודי מה עושה לך את זה בבני המין השני? תחת מה הכי חשוב בזוגיות? פתיחות ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: משפחה חברים ובריאות איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? לא מדברים ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: יש רואה הרבה טלוויזיה? לא כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? קצת מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? לא זוכר מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? קורנפלקס כריות ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? חלב איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? לא איך הרגשת עם זה באותו רגע? איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום שלנו? מי זוכר? מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כן אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? גם וגם מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? רגליים מה הוא האוטו האהוב עליך? מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ת"א |האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?לפעמים |אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? על החזה השרירי שלי האם מחמיאים לך על האופי? כן אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? על המוח השרירי שלי מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? שנתיים איך היה? סבבה האם בכית פעם בגלל אהבה? כן ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך: סטירה, לא זוכר ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך:| י' הדבר האחרון... הסרט האחרון שראית? חתונת הרפאים השיר האחרון ששמעת ? Vangelis - Excalibur הספר האחרון שקראת? מומיק אני קורא הדיסק האחרון שקנית? התוכנית האחרונה שראית? קצרים? המבחן האחרון שעשית? מחשבים 88 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חבר האדם האחרון שדיברת איתו אונליין?חבר אחר שעיצבן אותך? מישהי מהכתה שגרם לך לחייך? מישהי אחרת אינטרנט... הכינוי במסנג'ר? Gilad באיי סי קיו? Gilad מצב נוכחי? און ליין יש לך סקייפ? לא מצלמת אינטרנט יש? כן עם מי אתה מתכתב הרבה? חברים מבי"ס פורום אהוב? מי אוהב פורומים? צאו מזה פורום שנוא? הפורום שלי? מנהל פורום? נה הבלוג שלי? יש משהו קומונה אהובה? שנואה? מי יש לי לשנוא קומונה??? החברים שלי בפורום הזה? לא יודע כבר הייתי רוצה שיהיה פורום ל? שם: גלעד מין: זכר מיקום: ת"א מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: זרק עליך משהו: צייר עליך משהו: מישהי מהכתה תרם לך תשובה במבחן: חבר איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בי"ס התנשקת: ביס אכלת: בית הלכת מכות: חח הצטלמת: אממ בחדר מחשבים מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: קנית: לא היה את זה כבר? המלצת עליו: צרבת: תמונות מפולין שברת: מה הבגד האחרון ש...: לבשת: חולצה פשטת: חולצה קנית: לווית מחבר: תחתונים זרקת: בטח (מי כתב את זה?) מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: תנך שהיה לך בו מבחן: מחשבים שעשית בו שיעורים: מתמטיקה שהברזת ממנו: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: אנגלית מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אמא הרביץ לך: הנכד שלי קנה לך מתנה: דודה הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: טלוויזיה? מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: זה כבר היה! הקלטת: רצית לראות ושכחת: יש הרבה נרדמת באמצע שלה: שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: ארץ נהדרת מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: משוב התעצבנת על החברים שלו: חשבת שהסקר שבו מטומטם: צחקת על הודעה שכתובה בו: בזה הרגע חבר'ה בזה הרגע נכנסת אליו לפני הפורום הזה: לא זוכר שניה נבדוק.. זיהוי שירים מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: המבורגר הקאת: הזמנת: מקדונלד'ס אכלת עם חבר: שווארמה זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: די זה כבר היה מפגרים ניתקת לו/ניתק לך: התקשר אליך: גכלגכעגע התקשרת אליו: ידידה ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: בטחול החלפת: עם חבר חיטאת: בקורקבן רצית לעשות: בעצם הזנב מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: המליצו לך עליו: חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: קראת והזדהית איתו עד דמעות: מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: חתונת הרפאים ריגש אותך: בטח משהו במשלחת הפחיד אותך: היית מוכן להרוג כדי לראות: מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: די!! עצבן אותך: הבאת אותה בשיחת נפש: חלמת עליו: חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אין פה ערסים העירו לך על איך שאתה לבוש: אמממ לפני שבוע הבטן שלך קרקרה: היום שמעת מוזיקה: עכשיו חלמת חלום מוזר: היום צחצחת שיניים: בבוקר התקלחת: אתמול החלפת גרביים: כשחזרתי מבי"ס רצית ללכת לישון: עכשיו לילה טוב!

rsסd

New member
אפצ'י

שאלות כלליות: איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? אינני יודע מה עושה לך את זה בבני המין השני? הילה! מה הכי חשוב בזוגיות? הילה ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: מה זאת אומרת
איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? בסדר! ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: הילה, חלק מהמשפחה רואה הרבה טלוויזיה? לא כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? לא הרבה מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? בולי איש השלג, הייתי קם כל בוקר לראות, סבתא הייתה מקליטה לי מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? כדורים! ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? מים איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? לאיודע האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? בוודאי איך הרגשת עם זה באותו רגע? אינני זוכר
איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום שלנו? אינני זוכר! מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? שאלה טובה האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? לא חושב אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? לאיודע מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? הרגליים מה הוא האוטו האהוב עליך? כזה שנוסע מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? חולון עיר הפשע |האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לא |אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? האם מחמיאים לך על האופי? לא אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפני כמה שנים איך היה? טוב האם בכית פעם בגלל אהבה? מה ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך: מה ;[ ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך: הניתוח!
הדבר האחרון... הסרט האחרון שראית? אולי בתוך בן 40
לא זוכר השיר האחרון ששמעת ? עמיר בנין- סליחה הספר האחרון שקראת? לאיודע הדיסק האחרון שקנית? של עמיר התוכנית האחרונה שראית? לאיודע המבחן האחרון שעשית? כנל האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? הילה שעיצבן אותך? לאיודע שגרם לך לחייך? הילה אינטרנט... הכינוי במסנג'ר? כמו כאן באיי סי קיו? כנל מצב נוכחי? במערכת יחסים [חח סתם נו
NA או משהו] יש לך סקייפ? לא מצלמת אינטרנט יש? כן עם מי אתה מתכתב הרבה? הילה פורום אהוב? א"ט פורום שנוא? מיץ תפוזים הפורום שלי? אין לי כזה מנהל פורום? לא הבלוג שלי? אין קומונה אהובה? אין שנואה? כנל החברים שלי בפורום הזה? הילה הייתי רוצה שיהיה פורום ל? לכל שטות כבר יש
שם: דור מין: זכר מיקום: חולון מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: לאיודע זרק עליך משהו: כנל צייר עליך משהו: כנל תרם לך תשובה במבחן: כנל איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בחדר התנשקת: ליד המוניות בתא[?] אכלת: במטבח הלכת מכות: בביתספר הצטלמת: לאיודע מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: עמיר קנית: עמיר המלצת עליו: עמיר! צרבת: לאיודע שברת: כנל מה הבגד האחרון ש...: לבשת: בגדים[?] פשטת: כנל!! קנית: כנל לווית מחבר: הילה נתנה לי את המכנסיים שלה, זה נראה עלי בנזונה זרקת: בטח מה בטח מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: היסטוריה שהיה לך בו מבחן: לאיודע שעשית בו שיעורים: כנל שהברזת ממנו: אנגלית שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: אין כזה מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אולי אמא הרביץ לך: אף אחד
קנה לך מתנה: לאיודע הכין לך אוכל: כנל ראה איתך סרט: כנל מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: לאוזכר%$%###$ הקלטת: כנל23@%@R רצית לראות ושכחת: לאיודע
נרדמת באמצע שלה: אאררררררררררררררר שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: 34א134אה34א3 מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: 90% מהפורומים בתפוז התעצבנת על החברים שלו: לאיודע חשבת שהסקר שבו מטומטם: כנל צחקת על הודעה שכתובה בו: כנל נכנסת אליו לפני הפורום הזה: אין! רק זה! מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: 2 פיתות, קבב, 3 נקניקיות, טחינה הקאת: לאיודע הזמנת: כנל אכלת עם חבר: בטח פיצה זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: אינני יודע החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: אני מרגיש כמו במי רוצה להיות מליונר ;[ ניתקת לו/ניתק לך: הילה! התקשר אליך: אף אחד לא מתקשר אלי שונאים אותי
התקשרת אליו: הילה ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: לאיודע מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: אין החלפת: כנל חיטאת: כנל רצית לעשות: לאיודע מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: הילה המליצו לך עליו: אין! חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: אין קראת והזדהית איתו עד דמעות: בואו נגזים!! מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: לאיודע
ריגש אותך: כנל הפחיד אותך: אני בריון סרטים לא מפחידים אותי היית מוכן להרוג כדי לראות: מה מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: לאיודע עצבן אותך: לאיודע הבאת אותה בשיחת נפש: לאיודע חלמת עליו: לאיודע חשוב לך יותר מכל אחד אחר: הילה מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה:
רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף:
רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי:
רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי:
כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:
מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אף פעם העירו לך על איך שאתה לבוש: אף פעם הבטן שלך קרקרה: כל הזמן שמעת מוזיקה: כעת חלמת חלום מוזר: כל הזמן צחצחת שיניים: עוד מעט התקלחת: היום החלפת גרביים: היום רצית ללכת לישון: עכשיו

n u t

New member
יווווווו בולי!!!!

גמני הייתי קמה כל בוקר לראות!!! וחוצמזה כשאני התקשרתי אליך חשבת שאני המזכירה של הבצפר שלך!

rsסd

New member
זה היה בשנה שעברה!

כשלמזכירה קראו ענת ואת התקשרת לבית

heaven is here

New member
זה ארוך../images/Emo122.gif

שאלות כלליות: איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?תיכון מה עושה לך את זה בבני המין השני?אממממ מה הכי חשוב בזוגיות?נאמנות ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:אני אני ואני איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?בסדר ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: רואה הרבה טלוויזיה?לא כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?חצי שעה שעה מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?מים איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?לא איך הרגשת עם זה באותו רגע? איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום שלנו?חחח לא חשוב מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?מה שאני עושה עכשיו האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך?בטח אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי?חיובי מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?אוטו מה הוא האוטו האהוב עליך?לא יודעת מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ראשון וירושלים.מדהימות. |האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?כן |אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך?עליי[?] האם מחמיאים לך על האופי?לא אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?מזמן איך היה?כיף האם בכית פעם בגלל אהבה?לא ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך: ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך:| הדבר האחרון... הסרט האחרון שראית?משפחת הקיסרים השיר האחרון ששמעת?לא שמעתי עדיין הספר האחרון שקראת?כשניטשה בכה הדיסק האחרון שקנית?מתנה לחבר התוכנית האחרונה שראית?לא זוכרת המבחן האחרון שעשית?משו באלקטרוניקה האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?נועה האדם האחרון שדיברת איתו אונליין?לא זוכרת שעיצבן אותך?אחי שגרם לך לחייך?אבא אינטרנט... הכינוי במסנג'ר?אין באיי סי קיו?אין מצב נוכחי?אין יש לך סקייפ?לא מצלמת אינטרנט יש?לא עם מי אתה מתכתב הרבה?לא פורום אהוב?כל מני פורום שנוא? הפורום שלי? מנהל פורום?כן הבלוג שלי? קומונה אהובה? שנואה? החברים שלי בפורום הזה? הייתי רוצה שיהיה פורום ל? שם: שירה מין: הסתם?
מיקום: ראשון מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: לא זוכרת זרק עליך משהו: חני צייר עליך משהו:עליי? תרם לך תשובה במבחן: ליאור איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: התנשקת: אכלת: הלכת מכות: הצטלמת: מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: קנית: המלצת עליו: צרבת: שברת: מה הבגד האחרון ש...: לבשת: פשטת: קנית: לווית מחבר: זרקת: בטח מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: שהיה לך בו מבחן: שעשית בו שיעורים: שהברזת ממנו: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: הרביץ לך: קנה לך מתנה: הכין לך אוכל: ראה איתך סרט: מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: הקלטת: רצית לראות ושכחת: נרדמת באמצע שלה: שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: התעצבנת על החברים שלו: חשבת שהסקר שבו מטומטם: צחקת על הודעה שכתובה בו: נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: הקאת: הזמנת: אכלת עם חבר: זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: ניתקת לו/ניתק לך: התקשר אליך: התקשרת אליו: ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: החלפת: חיטאת: רצית לעשות: מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: המליצו לך עליו: חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: קראת והזדהית איתו עד דמעות: מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ריגש אותך: הפחיד אותך: היית מוכן להרוג כדי לראות: מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: עצבן אותך: הבאת אותה בשיחת נפש: חלמת עליו: חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: נוור העירו לך על איך שאתה לבוש: אמממ השבוע הבטן שלך קרקרה:אתמול שמעת מוזיקה: אתמול חלמת חלום מוזר: מזמן
צחצחת שיניים: הבוקר התקלחת:אתמול החלפת גרביים: אתמול רצית ללכת לישון:כל הזמן

דודה אמרה לאמא שרזיתיייייייייייייי

שאלות כלליות: איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? לא יודעת מה עושה לך את זה בבני המין השני?
כלום מה הכי חשוב בזוגיות? 3> ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:אני עצמי ואנוכי. סתם איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? סבירים מינוס ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: דור רואה הרבה טלוויזיה? אממ לא נראה לי כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? 3 שעות אולי O: מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? ארתוררררררר וקימברלי מהפאוורנג'רס מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? כלום ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? נסי איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? אממ, לא יודעת האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? ספיר תמיד אומרת לי שאני מכוערת איך הרגשת עם זה באותו רגע? משלימה עם האמת איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום שלנו? לא זוכרת מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? הע O: האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כן קצת אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? חיובי מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? קורקינט מה הוא האוטו האהוב עליך? קורקינט מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? טבריה~~;!!1 |האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לא
|אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? כלום האם מחמיאים לך על האופי? לא אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? לא מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לא!!1 איך היה? בןזונה אחיםשלי האם בכית פעם בגלל אהבה? כן ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך: הע ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך:
הדבר האחרון... הסרט האחרון שראית? הממ, בתול בן 40? :< השיר האחרון ששמעת ? לא יודעת מה, שניה אני אשים אבריל הספר האחרון שקראת? שבויה הדיסק האחרון שקנית? לא! התוכנית האחרונה שראית? הממ, אתמול ראיתי קצרים בלילה[?] המבחן האחרון שעשית? תולדות האומנות האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא בטח האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? סיפי כעת שעיצבן אותך? הממ
שגרם לך לחייך? :] אינטרנט... הכינוי במסנג'ר? Hila [?] באיי סי קיו? כמו פה מצב נוכחי? אוואי יש לך סקייפ? לא מצלמת אינטרנט יש? כן עם מי אתה מתכתב הרבה? דור פורום אהוב? פורום שנוא? הוהו הפורום שלי? מה מנהל פורום? לא הבלוג שלי? מה קומונה אהובה? אין שנואה? מההה החברים שלי בפורום הזה? כווווווולם [?] הייתי רוצה שיהיה פורום ל? יש פורום לכל דבר אפשרי בעולם, אני לא צריכה לרצות
שם: הילה מין: זכרית מיקום: חדרי הקט מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אףאחד זרק עליך משהו: אחי בטח צייר עליך משהו אולי ספיר מזמן תרם לך תשובה במבחן: אלונה איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בחדר של אחי היה קרב כדורי ספוג
התנשקת: ת"א אכלת: במטבח הלכת מכות: חדר של אחי הצטלמת: לא זוכרת O: מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: אברילושלי? קנית: לא! המלצת עליו: גם לא צרבת: גם לא O: שברת: לא מה הבגד האחרון ש...: לבשת: ג'ינס וחולצת ביתספר פשטת: מכנס אפור וחולצה עבה כזו :< קנית: שתי חולצות מפוקס O: לווית מחבר: לא! זרקת: בטח מה אחים מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: תנ"ך שהיה לך בו מבחן: תולדות האומנות שעשית בו שיעורים: חהחה שהברזת ממנו: יסודות העיצוב שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: תנ"ך, לשון, מתמטיקה, ציור ורישום מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: קרובי משפחה לא מנשקים אותי הרביץ לך: D:: אחי אולי קנה לך מתנה: אמא! [?] הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: אףאחד מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: קצרים נומה הקלטת: מכושפות אולי רצית לראות ושכחת: לא נרדמת באמצע שלה: ג'ואן מארקדיה? שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: לא מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: כל פורום באתר החכם הזה ובמיוחד פורום פקצות התעצבנת על החברים שלו: :O חשבת שהסקר שבו מטומטם: אחח צחקת על הודעה שכתובה בו: אחח!!! נכנסת אליו לפני הפורום הזה: בנות מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: המ, קצת ספגטי אתמול בערב הקאת: לא מקיאה2@ הזמנת: לא אכלת עם חבר: אכלתי עוגיות עם סיפי לפני שבוע זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: לא החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: אמא הא רגע היא לא חברה, דור ניתקת לו/ניתק לך: גם התקשר אליך: גם התקשרת אליו: אין לי שיחות אחיי ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: לא מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: טבור החלפת: טבור חיטאת: טבור רצית לעשות: אינדסטריאל מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: מימס?O: המליצו לך עליו: לא חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: הוהו קראת והזדהית איתו עד דמעות: לא קרה מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: הג'יגלו מת מצחוק? :< ריגש אותך: לא הפחיד אותך: גם לא היית מוכן להרוג כדי לראות: גם לא מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: לא זוכרת מה עצבן אותך: כנ"ל הבאת אותה בשיחת נפש: לא זכור לי חלמת עליו: דור O: מזמן חשוב לך יותר מכל אחד אחר: דור מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: הוהו רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: תמיד העירו לך על איך שאתה לבוש: לאO: הבטן שלך קרקרה: לא:> שמעת מוזיקה: כעת חלמת חלום מוזר: תמיד צחצחת שיניים: לפני שעה התקלחת: אתמול O: החלפת גרביים: אתמול בלילה רצית ללכת לישון: כנ"ל ביי

R e A

New member
כושיליבלאט למה הכל נמחק לי!@#!@#

איפה עופרי תחזרי הביתה

קיר קמט

New member
להלהלה.

שאלות כלליות: איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאתה נזכר בה? יכול להיות שהחטיבה, משום מה. מה עושה לך את זה בבני המין השני? המין השני. מה הכי חשוב בזוגיות? איך אני אמור לדעת
ציין את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: מילאן, היא, ועוד היא איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? עם האח הכי קטן זה בסט עד שהוא מתעצבן, עם האח השני זה בסדר, עם אחותי זה בסדר מינוס ציין את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: יוגב, הגר, תילה (אם היא לא רבה איתי), גיא, ולא יודע מי. רואה הרבה טלוויזיה? לא כמה זמן אתה משקיע מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעה מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? בלינקי ביל וגדליער (אני לא יודע כמה אתם יודעים מי זה גדליער בכלל. לא חשוב.) מה אתה נוהג בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? אני לא נוהג לאכול ארוחת בוקר ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? מים איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? מיסטי מפוקימון, היא הייתה מעצבנת האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? בצחוק או ברצינות? קרה. איך הרגשת עם זה באותו רגע? טייק איט איזי, אנערף איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום שלנו? לא זוכר מי אמרה לי לבוא מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? כשנולדתי, החלטתי שטאקט לא יהיה הצד החזק שלי. אני משלם על זה מדי יום. האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כן. אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? בעיקר שלילי. מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטו? מה הוא האוטו האהוב עליך? שלי? מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? מילאנו, כי מילאן שם, ונציה, כי היא יפהפיה, ולא יודע מה עוד. |האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לא מספיק |אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? האם מחמיאים לך על האופי? לא מספיק אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? "חמודון!" מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? מזמן איך היה? לא זוכר האם בכית פעם בגלל אהבה? יותר מדי ציין אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך: סטירה עם ט', סתומים. משהו קטן שקרה לפני 7 חודש בערך, לא נדבר על זה. עד שהתגברתי. ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך:| גמר ליגת האלופות לפני שנתיים הדבר האחרון... הסרט האחרון שראית? "שר המלחמה" השיר האחרון ששמעת ? Jeff Buckley - Despite The Tears, red hot chili peppers - breaking the girl, a perfect circle - Judith הספר האחרון שקראת? לא סיימתי הדיסק האחרון שקנית? אביב גפן - ירח מלא (אוסף כזה.) התוכנית האחרונה שראית? הרקולס המבחן האחרון שעשית? מבחן הסמכה במח' שלי. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? קארין האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? שירה, שקצת מתעצבנת כי אני לא עונה לה בגלל השאלון הארוך הזה שעיצבן אותך? הגר שגרם לך לחייך? לא יודע, המחסן, כל מי שהיה בו אינטרנט... הכינוי במסנג'ר? לא זוכר באיי סי קיו? G מצב נוכחי? אונליין יש לך סקייפ? לא מצלמת אינטרנט יש? לא עם מי אתה מתכתב הרבה? ליטל, נטלי, קארין פורום אהוב? כדורגל? פורום שנוא? לא יודע? הפורום שלי? לאיודע? מנהל פורום? יפעתוש? הבלוג שלי? מה איתו? מזמן לא עדכנתי קומונה אהובה? אין שנואה? אין החברים שלי בפורום הזה? אין
הייתי רוצה שיהיה פורום ל? פורטיס
שם: גילעד מין: ז מיקום: ראשל"צ מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: לא זוכר זרק עליך משהו: אורי צייר עליך משהו: כבר מזמן לא ציירו עליי תרם לך תשובה במבחן: נדב איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: היום במחסן, אבל זה היה סתם מכות בצחוק התנשקת: אתמול באוטובוס אכלת: עכשיו מול המחשב הלכת מכות: אוי, נו. היום במחסן, אבל בצחוק הצטלמת: אתמול באוטובוס (אבל אחר) מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: אביבגפן ירח מלא קנית: אביבגפן ירח מלא המלצת עליו: לא זוכר צרבת: לא צורבים שברת: איך שוברים מה הבגד האחרון ש...: לבשת: שמתי את החולצה הארוכה הזאת פשטת: מדים קנית: לא זוכר לווית מחבר: לא מלווה בגדים. מה, אני אישה? זרקת: לא יודע מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: מי זוכר שהיה לך בו מבחן: מי זוכר שעשית בו שיעורים: מי זוכר שהברזת ממנו: מי זוכר שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מי זוכר מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: לא זוכר הרביץ לך: אחשלי? הוא בטח ניסה קנה לך מתנה: לא זוכר הכין לך אוכל: אבא ראה איתך סרט: האחים שלי, ראינו מלך האריות אחד וחצי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: הרקולס הקלטת: לא מקליט רצית לראות ושכחת: לא זוכר נרדמת באמצע שלה: לא יודע שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: לא יודע מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: לא יודע התעצבנת על החברים שלו: זה. חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא יודע צחקת על הודעה שכתובה בו: זה. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: לא זוכר מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: קורנפלקס הקאת: לא זוכר הזמנת: בורקס פיצה אכלת עם חבר: לא זוכר זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: לא זוכר החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: קארין ניתקת לו/ניתק לך: הגר, אני מנחש התקשר אליך: מה אתם שואלים שאלות קשות התקשרת אליו: קארין ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: לא זוכר מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: לא עושה החלפת: לא מחליף חיטאת: לא מחטא רצית לעשות: לא רוצה מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: לא זוכר המליצו לך עליו: לא זוכר חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: לא זוכר קראת והזדהית איתו עד דמעות: לא זוכר מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: שר המלחמה ריגש אותך: Corpse Bride הפחיד אותך: שר המלחמה היית מוכן להרוג כדי לראות: לא יודע מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: לא יודע. המחסן עצבן אותך: נדב, אבל קצת הבאת אותה בשיחת נפש: לא יודע חלמת עליו: לא זוכר חשוב לך יותר מכל אחד אחר: לא רוצה להכנס לזה מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: וואו, כבר עבר זמן... אני חושב שלא הייתי בהופעה מאז פורטיסחרוף האחרון. רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: לא חסר רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: שוטי הנבואה רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: שוטי הנבואה כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: אולי אופת', אבל זה יהיה רק בראשון באפריל. מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: הם לא מתנחלים פה העירו לך על איך שאתה לבוש: הרס"ר, לא זוכר מתי ("גילעד תכניס ת'חולצה") הבטן שלך קרקרה: לא זוכר שמעת מוזיקה: עכשיו חלמת חלום מוזר: לא זוכר צחצחת שיניים: היום בבוקר התקלחת: היום בבוקר החלפת גרביים: לפני שעה רצית ללכת לישון: ישנתי שנת צהריים, מאז לא התעורר הצורך.

ל א ק י

New member
היה מזה כיף ;[

שאלות כלליות: איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? שום תקופה, נראה לי מה עושה לך את זה בבני המין השני? אממ לאיודעת מה הכי חשוב בזוגיות? לאהוב אחד את השני
ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: שוקי, משפחה איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? פסדר.. רואים אחד ת'שני פעם בשבועיים P: ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אבא אמא אחי סבתא שוקי רואה הרבה טלוויזיה? לא כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעה? מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? אממ בד"כ כלום, אבל לאחרונה מכריחים אותי. אז בורקס\פיתה מבושלת עם לבנה ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? תה איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? לא שזכור לי איך הרגשת עם זה באותו רגע? איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום שלנו? אוף אין לי כח לשאלות ארוכות. אני עייפה מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כן אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? שלילי וחיובי.. תלוי במה. בלימודים שלילי, בשאר חיובי מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מה הוא האוטו האהוב עליך? מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? |האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לפעמים |אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? כל דבר שהוא לא הפנים האם מחמיאים לך על האופי? כמובן אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? על הכל
מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? איך היה? האם בכית פעם בגלל אהבה? ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך: ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך:| הדבר האחרון... הסרט האחרון שראית? המסור
אצל ידיד היום בבוקר]; השיר האחרון ששמעת ? אממ מה שיש עכשיו בוינאמפ [נו אין לי כח] הספר האחרון שקראת? אממ משו של אגאטה קריסטי הדיסק האחרון שקנית? התוכנית האחרונה שראית? המבחן האחרון שעשית? ספרות האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? ירון שעיצבן אותך? שגרם לך לחייך? נתנאל אינטרנט... הכינוי במסנג'ר? .:: ShukyRulz ::. באיי סי קיו? ShukyRulz מצב נוכחי? מה יש לך סקייפ? לא מצלמת אינטרנט יש? כן עם מי אתה מתכתב הרבה? עם עצמי [סתם לא] פורום אהוב? זה או 1083 פורום שנוא? הפורום שלי? מנהל פורום? לא הבלוג שלי? blog.tapuz.co.il/Lucky קומונה אהובה? 7777 שנואה? החברים שלי בפורום הזה? אין לי חברים הייתי רוצה שיהיה פורום ל? סנפלינג שם: א מין: נ מיקום: מ מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: לאיודעת מזמן לא שפכו עלי]; זרק עליך משהו: ידיד שלי צייר עליך משהו: חברה תרם לך תשובה במבחן: חברה [תרמה מבחן שלם, קיבלתי 93. זה חמוד] איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: מאיפהלי התנשקת: לאזוכרת אכלת: אממ באוטובוס אני חושבת. איפשהוא בחולוןo_O הלכת מכות: לאזוכרת הצטלמת: איכס מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: קנית: המלצת עליו: צרבת: שברת: מה הבגד האחרון ש...: לבשת: ג'ינס חולצה ומעיל]; פשטת: ג'ינס חולצה ומעיל]; קנית: לאזוכרת לווית מחבר: מאיפהלי זרקת: מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: אמ ספרות. מהשאר הברזתי :O שהיה לך בו מבחן: ספרות שעשית בו שיעורים: אמממ אין לי מושג שהברזת ממנו: ספרות שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: ספרות!!112 מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: מאיפהלי. סבתא בטח הרביץ לך: כבר הפסיקו להכות אותי בבית קנה לך מתנה: לאזוכרת הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: לאיודעת]; מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: הקלטת: רצית לראות ושכחת: נרדמת באמצע שלה: שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: התעצבנת על החברים שלו: חשבת שהסקר שבו מטומטם: צחקת על הודעה שכתובה בו: נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: הקאת: הזמנת: אכלת עם חבר: זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: ניתקת לו/ניתק לך: התקשר אליך: התקשרת אליו: ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: החלפת: חיטאת: רצית לעשות: מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: המליצו לך עליו: חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: קראת והזדהית איתו עד דמעות: מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ריגש אותך: הפחיד אותך: המסור
היית מוכן להרוג כדי לראות: מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: ידידשלי עצבן אותך: הבאת אותה בשיחת נפש: לאיודעת. ידיד שלי? חלמת עליו: ירון :O אבל אני לא חושבת שהוא מגדיר את עצמו כחבר שלי
חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: העירו לך על איך שאתה לבוש: הבטן שלך קרקרה: שמעת מוזיקה: חלמת חלום מוזר: שלשום
צחצחת שיניים: היום התקלחת: לפני כמה דקות החלפת גרביים: היום רצית ללכת לישון: עכשיו

The Damned

New member
מה את אומרת שאין לך חברים!!1@%^&../images/Emo7.gif

תראי תראי על כמה ידידים וזה דיברת פה]; ומה זה, על חצי שאלון לא ענית
חוצמזה: מה הבגד האחרון ש...: לבשת: ג'ינס חולצה ומעיל]; פשטת: ג'ינס חולצה ומעיל]; מסקנה: לאקי ערומה עכשיו

למעלה