אחיי הגברים

panui

New member
אחיי הגברים../images/Emo18.gif

25/9/2002 אחיי הגברים. אל תהיו נחמדים. חלילה אל תפלו למלכודת ההרסנית הזו הנקראת נחמדות. אם באופייכם הדבר מרחם אמכם אזי הילחמו בנטייה הטבעית הזו חורמה ואל תיקחו שבויים. במלחמה על חייכם נתצו, השמידו וחללו כל קצה קצהו של מקדש האלילים הזה הנקרא "נחמד". אל תטעו באמונה לכל הרמאים שיכזבו אתכם מעדנות כי "נשים אוהבות גברים נחמדים, מבינים, מקשיבים, פתוחים..." בעודם שודדים מתחת לאפכם את עלמת-החן התורנית ומסמנים וי נוסף ביומן השחור. אל תהיו נחמדים, אחיי הגברים. גם אם בדמכם הדבר הילחמו בו כי הוא בדמכם. גבר נחמד הוא כמו החברה הטובה ביותר. הוא האוזן הקשבת, הכתף התומכת, היועץ התמידי בעוד הלא-נחמדים הם הנוטלים בתולי הנשים, הנהנים מחסדיהן והכובשים את ליבן. גברים נחמדים הם בשביל הנשים כמו שהירקות לגברים: הם חיוניים, בריאים, מהווים תוספת נוחה ולעתים לא רעה לעיקר – הבשר הרע, נוטף השומן והכולסטרול אך הכל-כך טעים. נשים מתענגות על הסטייק העסיסי והמזיק הזה שנקרא "מאצ´ו". נוגסות בו בתאווה, מלקקות שפתיהן, גונחות מתאווה אליו, וכאשר התוצאות הרעות שלו מתחילות להופיע כסתימות בעורקים ואובדן הפיגורה הן פורשות לקבל את מנת הבריאות התומכת אך הלא מרגשת שב"גבר הנחמד". לאחר תקופת ההבראה, ה"דיאטה", הן מייד ישכחו את התוצאות השליליות של הסטייק השרירי והשוביניסטי ויעוטו על הנתח הנאה הראשון שיראו בעודן שוכחות את העידון הבריא של ה"ירק" לטובת העונג המסעיר והמטריף שבסטייק הכל-כך טעים. מדי פעם, כדי להפיג את תחושת האשם שבכניעה לתאוות הבשרים המזיקה, האישה תחזור ותטעם את הקולרבי חסר הטעם והבריא שעושה לה רק טוב, אולם תמיד תדמיין את הנתח הבשרי המדמם והיוקד הבא. הנחמד הוא החסה שבעודה נלעסת ללא חשק מפנה את מקומה לתאווה בפנטזיה לאומצה המסוקסת עם המבט הרע הכובש. אל תהיו נחמדים אחיי הגברים. היו אותם הגברים השוביניסטים, חסרי הרגש, האלימים, החזקים, שכל הנשים אוהבות כל-כך לשנוא. היו אותם חלאות שבנות חווה כה נהנות לקלס בחברה אולם נהנות להתמסר בכניעה ליצריהם ולשליטתם בחדר המיטות, בעוד הנחמדים מקבלים חיוך ומילה טובה. בלשון ברורה – מה תעדיף, הו איש נחמד? טפיחה חמה על השכם וחיוך מעלמת חן מצודדת, או שתיפול על גבה מפושקת על מיטה רכה ובמבט יוקד ולוהט תלחש לך "זיין אותי, גבר, קרע לי את הצורה...!"? אל תהיו נחמדים, אחיי הגברים. אלא אם בחיי בדידות ובלילות קרים רצונכם.

פעם ראשונה בחיי...

שאני מרגיש כמו קולרבי... אבל אני אשאר חסה...גם במחיר לילות קרים ובודדים, כי אני זה אני ומי שרוצה תיקח אותי כמו שאני, ומי שלא רוצה - שתמשיך לחפש נתחי סטייק עסיסיים...

יאללה איך בא לי......

עכשיו קרם-ברולה , זה אומר שמה ? שאני אוהבת את הגברים הנפוחים , מתוקים , וגורמים לפי להזיל ריר כל פעם שעיניי נחות עליהם , אבל..... ברגע שנוגעת בהם הם מתקפלים פנימה ...? וואלה פנוי , מתה להכיר את אותן בחורות שהפכו בך כל כך הרבה דברים , והרסו את הבנין הכי חשוב שבך ... ואולי אם הריקוד כל הזמן "נתקע" , זאת לא הרצפה אלא הרקדן עצמו , או אולי המוזיקה שנשמעת ברקע ?... חשבת על זה?.... עכשיו ב´מת מתה למשו מתוק.... שיהיה מוצק רגע לפני שנכנס לפי , יתמוסס על לשוני עם מיצי , ויחליק בגרון .... מין מתוק לפלף שכזה....
והכל בגללך

כשהייתי בת 16...

חיפשתי את אותם בנים שישבו על הגדרות והבריזו משיעורים. את אותם הבנים שבמקום ללכת לשיעורי דיקדוק, עשינו דיקדוקים משלנו על חוף הים. את אותם הבנים שהרבה לא היה בראשם אבל הקוצים שלהם הזדקרו לפי צו האופנה, את אותם הבנים שפעם אחר פעם שברו את ליבי המתרגש. אבל כשהגעתי לבגרות והרגשתי צורך במיסוד, חיפשתי את אותו הגבר שידע להעריך אותי ואת כישרוני, את אותו הגבר שידע להצחיק אותי, את אותו הגבר שידע לפרנס את ילדי, את אותו הגבר שיעמוד מאחורי ויחזק אותי כשאצטרך, את אותו הגבר שיהיה אבא מופלא לילדי, את אותו הגבר שאיתו ארצה להזדקן בצוותא. מה שכתבת כאן, לדעתי האישית, אינו מכבד אותך בפרט או את הדעה שלך על נשים בכלל. ליהי

panui

New member
ליהי יקרה

לא את ולא אף אחד אחר פה בפורום מכירים אותי. אף אחד פה לא יודע ממש למה אני כותב את שאני כותב, מאיפה זה בא, ומה כוונתי בכתיבה. מקריאה של התכנים פה בפורום אני רואה אין סוף הודעות ציניות, סרקאסטיות, מבזות של גברים לנשים ונשים לגברים וים של סבבה וזיקוקים ופונץ´ בננה... איזה כיף לרדת על המין השני ולהנות מן האנונימיות והפלירטוט המוסווה במלים משעשעות ועוקצניות. היאח הידד. ופתאום בא מישהו מבחוץ וכותב משהו רציני ולא מצחיק ולא משעשע. משהו מדם ליבו. את אותן ההערות החוזרות ונשנות במלים אחרות ובהומור ובמסיכות של ציניות שלא מפריעות לאף אחד וכולם צוחקים הוא כותב ברצינות כואבת. וזה מכאיב לגלות שהאמת כשאומרים אותה בלי משובה כואבת.... אז תמדדי אותי ואת הערכתי לנשים איך שבא לך, זו זכותך. ותרדו עליי כמה שתרצו - כי זה כיף בפורום - לרדת ולקלס על מי שרוצים בלי להסתכן באגרוף בלחי שהיינו מקבלים באותו מצב ברחוב או בכביש. ואני אמשיך לכתוב את תהיותיי, וכאביי. כי אם אני נוגע באדם אחד ומרגש אותו וגורם לו לחשוב על מה שהוא לא חושב עליו ביומיום, וגורם למישהי להיות קצת יותר אנושית בחשבה על בן זוגה ולבעלה לראות בה יותר אדם מאשר אובייקט, בזה שכרי. לגבי חיי האישיים? אני אסתדר, תודה. אל תדאגו לי, נשמות טובות.

סליחה.........

אתה כתבת מאמר שלדעתי מבזה את הנשים. כתבת שלדעתך עדיף שהגברים יהיו חארות ויפגעו בנשים כי הנשים אינן אוהבות גברים "נחמדים".... וכל שכתבתי הוא שלדעתי מאמר זה מבזה את החשיבה על הנשים. אם אתה חושב אחרת אני שמחה על כך מאוד. כשכותבים דברים צריך לדעת לעמוד מאחורי מה שכותבים... תקרא שוב ואולי תבין על מה הגבתי לך.

panui

New member
את לא צריכה להתנצל

מן הפה ולחוץ. התכוונת לכל מילה שכתבת. כמוני. אני בטוח שלא ענית באותה צורה לנשים שכותבות על כמה הגברים הם נבלות שרוצות רק לזיין. ולא ענית כך לנשים שכתבו על כמה פאתטי הוא גבר עם זין קטן, אן לא ענית כך למי שכתב דברים אחרים נגד המין השני (גברים על נשים ונשים על גברים). מה שעורר בהודעה שלי היה ששומעים מבין השורות שהיא כתובה בכאב אמיתי. וכאב אמיתי ללא מסיכות בדרך-כלל מציק לקורא כמו שקבצן באמצע התחנה המרכזית. כולנו יודעים שיש עוני אבל מעדיפים לא לשמוע ולא לראות ואם לראות אז רק בהומור. ואני לא כותב בהומור ולכן זה מעורר ומפעיל אצל כה רבים מנגנוני הגנה. וזו כוונתי. כשאנו מפעילים מנגנוני הגנה אלו אנו מתחילים לחשוב באמת מה עומד מאחורי המילים. אז תקללו. אבל תחשבו על על הדברים. זה מה שאני מבקש. ודרך-אגב, רק בדרך אגב, אני אוהב נשים ומעריך אותן מאד. וזו כנראה הטעות שלי.

אני אף פעם לא מתנצלת מהפה החוצה!

וכן, התכוונתי לכל מילה שכתבתי ואף אמרתי זאת. מה שכתבת הוא נכון, הגבתי מכיוון שכתבת דברים מתוך כאב. לדברים שנכתבים בהומור אני מגיבה בהומור. לדברים שנכתבים מתוך כאב אני מתייחסת כך. אני חושבת שהרבה פעמים כותבים דברים פוגעים מתוך כאב, קראתי את מה שכתבת והרגשתי שהתכוונת לכך שכתבת מתוך פגיעה אישית, מתוך כאב אישי. רציתי לשים לך שלט עצור! חשוב על מה שאתה אומר! אתה מבזה אותנו המין הנשי בכך שאתה אומר שאנחנו לא מעריכות גברים שנחמדים אלינו, שעדיף להיות אכזריים אלינו. אתה שם בסימן שאלה את היכולת ההבחנה שלנו בין טוב לרע. שאין לנו מספיק שיקול דעת לבחור את הגברים השווים. ונפגעתי מדבריך כאישה על ההבחנה שעשית והגבתי בהתאם. יכול להיות שממראה כללי אתה חושב שאני קלת דעת, המגיבה רק בציניות או בהומור לדברים הנכתבים כאן. אך ההיפך הוא הנכון. רוב חברי יודעים שאני סולדת משירשורי ההיי והביי, שאני לעיתים רחוקות מצטרפת לשירשורים של הומור. אני הרבה יותר אוהבת את הדברים הרציניים, הדברים שנכתבים מתוך הלב.. ואני מתייחסת אליהם בכובד ראש. אני מקווה כי תשכיל להבין שלא התכוונתי לפגוע בך באופן אישי, הרי שאיננו מכירים כלל. הכוונה היתה לשים מולך שלט עצור שתראה לאן הכאב שלך מוביל אותך.

שחר 33

New member
חחחחה ענק.

יש פתגם נשי וסודי: עם חתיכים יוצאים, עם הטובים מתחתנים. איך שלא תסתכל על זה, הטוב דפוק ! חחחה. עכשיו תגיד, מה גרם לך לכתוב את זה דווקא עכשיו ? חייב לספר לך משהו היה לי חבר ילדות מאד קרוב כשהיינו יוצאים בגיל טיפש עשרה "לתפוס בנות" תמיד היינו נגשים לשתי בחורות, ואיך שלא תרצה תמיד מגיע הרגע שהיינו צריכים להתביית על אחת. בנות לא אוהבות תחרות, ואז כל פצצה הייתה יוצאת עם מכוערת ליידה, להדגיש את היופי שלה, ואתה יודע שבלי קשר יש תמיד אחת יותר יפה יותר באופן טבעי, מכל מקום, הוא מישום מה תמיד, אבל תמיד, היה הולך על המכוערת ! הייתי דיי מבסוט מן העניין בהתחלה, עד שהיינו נפגשים בסוף הערב והוא היה מספר לי מה היה בניהם (כמעט תמיד הוא הלך יותר רחוק ממני). פעם שאלתי אותו, תגיד איך זה שאתה תמיד רוצה את הפחות יפה ? הוא ענה היא בטוח תיתן לי יותר מהשניה, אין לה מה להפסיד חחחחחה אתה היום איך שהוא הזכרת לי נשכחות. אגב עצה, לגברים "השוביניסטים, חסרי הרגש, האלימים, החזקים",יש תמיד ערסיות, אז תיזהר הא ! שלך, שחר 33

irisi

New member
היי פנוי....

תגיד - למה השילוב לא אפשרי? לבטח תוכל לייעץ ל"אחייך הגברים"...שיהיו גם וגם וגם וגם גם ...חזקים כובשים מסעירים תאוותנים שולטים (בחדר המיטות) אבל גם מתוקים נחמדים רגשיים אהובים אין את הביחד לדעתך? למה ההפרדה הזאת? ואפרופו - גברים עסקינן - לפי שיטתך גם אצל נשים זה אמור להיות כנ"ל? אישה סקסית, תאוותנית, חמה חייבת להיות...קצת מרשעת פרלטטנית, בדרגת נאמנות נמוכה...?????????????ובדרגת רשעות גבוהה? לדעתי יש את הכל- מוכרח להיות בטוחה שתמצא את הכל - ברגע שתגיע זו המתאימה.. אופטימית נצחית.... כל טוב

חחח...

קראתי אותך ולא יכולתי שלא להזכר ב-4 המינים, אנחנו בסוכות נכון? הדס - יש בו ריח אבל אין טעם ערבה - אין בו ריח ואין בו טעם לולב - יש בו טעם אבל אין ריח וכמובן האתרוג - יש בו טעם וריח... כמו כל בני ישראל....

irisi

New member
מה שנקרא אותנטי...../images/Emo13.gif והאמת?

אין המון אתרוגים... וכנראה גם לא המון אתרוגות... וגם אלו שבנמצא מאד יקרים........ אבל, כשמוצאים אחד... צריך לשמור אותו, מכל משמר...

"אחי הפנוי"

שמע , האמת לא כל כך נעים לי לבקר אותך , אנחנו הרי לא מכירים , אבל הלכתי לרזומה שלך - ראיתי שבכל מאמריך עסקת בחברות או באלה שהיו אמורות להיות חברות שלך . יאללה צא מזה ! חברות לא היו לך לא בגלל שאין לך מכונית , חברות לא היו לך לא בגלל שאין לך מזומנים , חברות לא יהיו לך לא בגלל שאתה מנומס יתר על המידה . חברות לא יהיו לך בגלל מי שאתה . נקודה ! אז תפסיק לבלבל את המוח בפילוסופיות של גרוש . קח את עצמך בידים אם אתה רוצה להציל עוד משהו בחייך . "מאחיך שלא פנוי" יהונתן 38 .

למעלה