אחיי אתם......

yaelosh15

New member
אחיי אתם......

י-ב-ש-י-ם!!! בחיי מה עם שרשור הבדיחות שהתחלתי (אשר נמצא הודעה או שתיים למטה...) בחייכם תצחיקו קצת!!!!!!!

yaelosh15

New member
לכן נתחיל ת´שרשור מחדש.....

והנה בדיחה שהרגע קראתי באתר ואני עדיין צוחקת....כי היא מטומטת ביותר
(זה בבצפר) ילדים :המורה תלינו ת´מנהל במחסן.... המורה נבהל ורץ למחסן אבל לא מוצא כלום... חוזר המורה לכיתה ושואל: למה אמרתם את זה? הילדים צוחקים ואמרים: אחד באפריל אחד באפריל.... תלינו אותו בחדר מורים.......... חיחיחיח מצחיק אותי.....אני אראה אם יש עוד טובות ואכתוב... ביי בנתיים

yaelosh15

New member
עוד אחת מטומטמת../images/Emo13.gif

המורה: באיזה חודש פסח? התלמיד: לא ידעתי בכלל שהיא בהריון........חיחיחחיחי חחחח עוד אחת.....שמעו המורה:למה לא הכנת שיעורים? התלמיד:ככה המורה:ככה זו תשובה של דבילים התלמיד:למה? המורה:ככה....... חחחחחחח הם כאלה שטויות שזה מה שמצחיק..... חכו יש עוד.... בדיחה מוכרת אבל מצחיקה(אותי לפחות) בלונדינית עולה לאוטובוס צפוף לפתע היא מרגישה גבר שמתחכך לה בתחת(לא נשמע הגיוני...לא משנה) הבלונדינית:אתה מנסה לזיין אותי?!?!?!?!? הגבר:מה פתאום?! הבלונדינית:אז עוף מפה ותן למישהו אחר....
טוב יאללה אני עפתי לישון......אם אתם לא ממשיכים בשרשור......אני אתעצבן(ילדה חושבת היא מאיימת.....) סתם רציני עכשיו כתבו פה כבר!!! יאללה בייב יי אוהבת יעלוש

$ מעיין $

New member
אפשר גם? ../images/Emo8.gif

סבבה... אז ככה: איש אחד בא לבנו ואמר לו: "דיי נימאס לי, אין לי כסף אבל אני רוצה לנסוע לתורקיה!!" אז הבן אומר לו: "שמע אבא, קח מזוודה, תאסוף את כל הדברים שלך, כנס לארון וכל מי שיחפש אותך אני אגיד שאתה בתורקיה.." טוב שמע האבא בקול בנו, אסף את חפציו שם בתוך מזוודה ונכנס לארון.. למחרת דופקים בדלת, הבן בא פותח את הדלת, הוא רואה את השכן... הוא שואל אותו: "איפה אבא שלך?" , אז הבן ענה: "בתורקיה" השכן: "כשהוא יחזור תודיע לו שחיפשתי אותו!" טוב עברו כמה ימים, הבן שוב שומע דפיקות בדלת, אבל יותר חזקות!! הוא פותח את הדלת, פתאום הוא רואה את אב הבית. האב הבית: "איפה אבא שלך?" הבן: "בתורקיה" האב הבית: "מה בתורקיה?!? הבן **** הזה חייב לי כסף!!" וככה הוא המשיך לצעוק על הילד, ולקלל את אביו... האבא שלא יכל לסבול יותר את הקקלות והצעקות, יצא מן הארון ואמר: "חכה חכה מחר אני חוזר מתורקיה" .... פחחחחחחחחחח קרעה אותי הבדיחה הזאת!!! :)))
מעיין

למעלה