אחייני האהוב

anatdav

Well-known member
אחייני האהוב

כבר חודשים שאני אומרת שנקים לזכרך אתר זכרון אבל עד היום לא הצלחתי להתפנות רגשית לעשות את זה. זה שעכשיו אני עושה את המאמצים הנדרשים להתעלות על עצמי ועל הקושי, אין לי מושג מה זה אומר. אני רק חושבת שהגיע הזמן שנאפשר לכל מי שלא הכיר אותך להכיר אותך ולכל האוהבים והמתגעגעים להביע את רגשותיהם אוהבת אותך ומתגעגעת

איה@

New member
היי ענת - זה באמת קשה!

עוד בשבעה אמרתי שעד ה-30 האתר של סתיו יהיה מוכן - היה חשוב לי ולמשפחה... אבל היה לי מאד קשה! לא פעם - לא הצלחתי לראות את המסך מרוב דמעות.... אני מאחלת לך שתהיי חזקה - ותצליחי להקים אתר לאחיינך כי אני רואה ומרגישה כמה זה מחזק את המשפחה - כולם נאחזים עכשיו באתר של סתיו וכל היום גולשים בו, וכל הודעה בספר אורחים מחזקת ומנחמת אותנו. שלא תדעי עוד צער איה.

anatdav

Well-known member
היי סתיו תודה על תגובתך

רציתי לשאול מה שאני פתחתי זה בלוג באתר תפוז, האם תוכלי לעזור לי ולהדריך אותי איך פותחים אתר מסודר כמו שאת פתחת תודה ענת

איה@

New member
שמי איה-סתיו הוא אחייני שהלך מאיתנו

ענת - קצת קשה לתת הסבר איך פותחים אתר - אם את לא מהתחום (זהו מקצועי - כך שהיה לי קל) אבל אני חושבת שאפשר לפתח את הבלוג ולהפוך אותו לאתר הנצחה מכובד תוסיפי תמונות, וקטעי טקסט שמספרים על אחיינך.... (אגב - גם לי יש בלוג, ובעבר הייתי מנהלת פורום בלוגים בתפוז....) בהצלחה!!

anatdav

Well-known member
איה תודה

הבלוג שלך נראה ממש מכובד, אני מקווה שגם אני אוכל לפתח את הבלוג שלנו ליפה ומכובד. ומקווה גם שאוכל להעזר בך למרות הקושי במתן הסברים בכתב סתם שתראי זו הכתובת של הבלוג שלנו: http://blog.tapuz.co.il/rafigez

למעלה