אחיות שלי!! אחים שלי!!! :-(

• פותח הנושא GALA
  • פורסם בתאריך

GALA

New member
אחיות שלי!! אחים שלי!!! :-(

זהו חברים, אני מתגלגלת מכאן... בעל כורחי....אצטרך לפרוש.... ההסבר לכך הוא פשוט: אני עוברת מקום עבודה...ואני ממש לא יודעת אם אני אהיה מחוברת לרשת. אם כן-אני אהיה הבן אדם הכי מאושר! אבל אם לא...לפחות אמרתי שלום יפה.... אז זהו...אחים שלי...מאד נהנתי איתכם. היה לי ממש צחוקים...אני ממש אבל ממש, אתגעגע...אני אשתדל לבוא לבקר כמה שיותר.... העברתם לי את הזמן בסבבה.... לא יודעת מה היה קורה לי אם לא הייתם כאן.. כל אחד מכם (ואני לא אתחיל עם שמות) היה משהו מיוחד!! אז...היו שלום חבריי....תכתבו לי לאי מייל....אני אפתח אותו פעם ב.. יאללה....אוהבת...וכבר מתגעגעת.... גלגלה :-(

zipihersko

New member
גלה...

תודה על כל הדשים בשבילי, חבל שאת צריכה לעזוב אותנו... אבל משהו לא הבנתי, אמרת שאת עוזבת את העבודה נכון? ובבית אין לך אינטרנט, נכון? אז איך תבדקי בפורום? שלך לימונית

התמ-ים

New member
גלגלונה, מספר דברים קטנים

אני לא יודע עד כמה המצ`וטטים תרמו לך, ומה הם עשו בשבילם, אבל תהיי בטוחה שאת תרמת ועשית לא פחות. ואחרי כל כך הרבה זמן איתנו, לא למדת שמה שלא יהיה, ואפילו אם ח``ו לא תתחברי יותר לרשת, את תמיד צריכה להיות מאושרת? אז בהצלחה במקום החדש, ושיהיה לך רק טוב ... ותהיי תמיד מאושרת ... ובהצלחה בעתיד, אני משער שעוד נשמע ממך ועליך ... :))) הילד

למעלה