אחיות הכי אמיתיות
הבנות שיחקו בבית, אני הייתי במחסן בחצר שנמצא במרחק של כ-10 מטרים מהבית כשנשמעה אזעקה.
יש לנו בתוך הבית מרחב מוגן שנמצא בתוך חדר השינה.
ברגע ששמעתי את האזעקה רצתי פנימה לתוך הבית והבנות לא היו בסלון. קראתי לגדולה והיא צעקה לי "אמא אנחנו פה".
היא (הגדולה, בת 6 וחצי) לקחה את הקטנה (בת 4) ביד ורצה איתה למרחב המוגן.
כשהגעתי מצאתי אותן עומדות מחובקות.
הן לא היו מבוהלות, רק שמחו שהגעתי.
מדובר על אולי 5 שניות של זמן שהן היו לבד שם עד שהגעתי שלי היו נראות כמו נצח והן פשוט היו שם אחת עם השניה.
הגדולה לקחה אחריות על הקטנה, גילתה תושייה כשנתנה לקטנה יד ופשוט לקחה אותה לשם בריצה.
אין לי מילים לתאר כמה אני גאה בשתיהן, אני באמת חושבת שזה הדבר השני הכי מרגש שקרה עם שתיהן בחיים.
הראשון היה הרגע בו נפגשו בנתב"ג כשנחתתי עם הקטנה לפני שנתיים בדיוק.
הבנות שלי הן גוף אחד. הן רבות ומשלימות ומשחקות שעות יחד ואז צורחות אחת על השניה וישנות באותו החדר ואפילו דומות חיצונית.
אין בניהן כל קשר ביולוגי. אין לזה כל משמעות וזה עדין מדהים אותי עד כמה זה חסר חשיבות לעומת החיים.
משפחה זה משהו שנוצר מהחיים עצמם, לא מתוך גנטיקה משותפת.
אני כותבת ובוכה
הבנות שיחקו בבית, אני הייתי במחסן בחצר שנמצא במרחק של כ-10 מטרים מהבית כשנשמעה אזעקה.
יש לנו בתוך הבית מרחב מוגן שנמצא בתוך חדר השינה.
ברגע ששמעתי את האזעקה רצתי פנימה לתוך הבית והבנות לא היו בסלון. קראתי לגדולה והיא צעקה לי "אמא אנחנו פה".
היא (הגדולה, בת 6 וחצי) לקחה את הקטנה (בת 4) ביד ורצה איתה למרחב המוגן.
כשהגעתי מצאתי אותן עומדות מחובקות.
הן לא היו מבוהלות, רק שמחו שהגעתי.
מדובר על אולי 5 שניות של זמן שהן היו לבד שם עד שהגעתי שלי היו נראות כמו נצח והן פשוט היו שם אחת עם השניה.
הגדולה לקחה אחריות על הקטנה, גילתה תושייה כשנתנה לקטנה יד ופשוט לקחה אותה לשם בריצה.
אין לי מילים לתאר כמה אני גאה בשתיהן, אני באמת חושבת שזה הדבר השני הכי מרגש שקרה עם שתיהן בחיים.
הראשון היה הרגע בו נפגשו בנתב"ג כשנחתתי עם הקטנה לפני שנתיים בדיוק.
הבנות שלי הן גוף אחד. הן רבות ומשלימות ומשחקות שעות יחד ואז צורחות אחת על השניה וישנות באותו החדר ואפילו דומות חיצונית.
אין בניהן כל קשר ביולוגי. אין לזה כל משמעות וזה עדין מדהים אותי עד כמה זה חסר חשיבות לעומת החיים.
משפחה זה משהו שנוצר מהחיים עצמם, לא מתוך גנטיקה משותפת.
אני כותבת ובוכה