אחיות הכי אמיתיות

orit81

New member
אחיות הכי אמיתיות

הבנות שיחקו בבית, אני הייתי במחסן בחצר שנמצא במרחק של כ-10 מטרים מהבית כשנשמעה אזעקה.
יש לנו בתוך הבית מרחב מוגן שנמצא בתוך חדר השינה.
ברגע ששמעתי את האזעקה רצתי פנימה לתוך הבית והבנות לא היו בסלון. קראתי לגדולה והיא צעקה לי "אמא אנחנו פה".
היא (הגדולה, בת 6 וחצי) לקחה את הקטנה (בת 4) ביד ורצה איתה למרחב המוגן.
כשהגעתי מצאתי אותן עומדות מחובקות.
הן לא היו מבוהלות, רק שמחו שהגעתי.
מדובר על אולי 5 שניות של זמן שהן היו לבד שם עד שהגעתי שלי היו נראות כמו נצח והן פשוט היו שם אחת עם השניה.
הגדולה לקחה אחריות על הקטנה, גילתה תושייה כשנתנה לקטנה יד ופשוט לקחה אותה לשם בריצה.

אין לי מילים לתאר כמה אני גאה בשתיהן, אני באמת חושבת שזה הדבר השני הכי מרגש שקרה עם שתיהן בחיים.
הראשון היה הרגע בו נפגשו בנתב"ג כשנחתתי עם הקטנה לפני שנתיים בדיוק.

הבנות שלי הן גוף אחד. הן רבות ומשלימות ומשחקות שעות יחד ואז צורחות אחת על השניה וישנות באותו החדר ואפילו דומות חיצונית.
אין בניהן כל קשר ביולוגי. אין לזה כל משמעות וזה עדין מדהים אותי עד כמה זה חסר חשיבות לעומת החיים.
משפחה זה משהו שנוצר מהחיים עצמם, לא מתוך גנטיקה משותפת.

אני כותבת ובוכה

KallaGLP

New member
ילדות חכמות שיודעות מה לעשות.

בהחלט יש לך על מה להתגאות. ובאשר לכותרת - גם אצלנו זה לחלוטין כך, הם פשוט כולם אחים, וזה כל כך טבעי עבורי שאני בכלל לא חושבת אפילו במונחים של ביולוגיים או לא, כי זה פשוט לא רלוונטי. עניין אחר הוא שיש כל כך הרבה מצבים שבהם בין אחים (ביולוגיים) יש יחסים מעורערים, שאני פשוט שמחה שבינתיים אצלנו נראה שהיחסים בין כולם נהדרים ושהם חברים כל כך טובים.
ובהזדמנות זו רוצה לאחל לכולם כמה שיותר שקט וביטחון.

סביון1

New member
אכן מרגש. ויש לך על מה להתרגש וגם להתגאות

להתרגש - על האחוה, למרות שהיא כל כך טבעית ומובנת מאליה עבורן.
להתגאות - על התושיה, שבכלל לא מובנת מאליה בגילן הצעיר.

גם אני מאד מתרגשת במצבים כאלה אצל ילדי. אני חושבת שהייתי מתרגשת גם אילו היו אחים ביולוגים. זה לא מובן מאליו שאחים מגנים זה על זה ונאמנים זה על זה גם אם הם אחים בדם.

משתפרת

New member
סיפור פשוט על אהבה ואחריות

דברים שבכל משפחה מקווים שיתרחשו. אם נהפוך את הלימון ללימונדה- חבל שנחשפתן למצב חרום ולאזעקה, אך כמה טוב שבמצב כל כך לחוץ כשאין אפשרות להציג ולזייף התבטאה האמת החשובה. הן אחיות בנפש!

זואילי

New member
מקסימות. הכי טבעי...

אחיות שדואגות אחת לשניה. כמו שצריך.
לעוד רגעים רבים של נחת ואהבה בימים רגועים אמן.

Noga Lavie

New member
אחיות, פשוט אחיות

כי זה מה שאחיות עושות - לוקחות אחריות אחת על השניה. מה שלא ברור כלל, הוא הגיל בו לקיחת האחריות התרחשה, ובנוגע למה.

אוריאל מגיע היום לישראל. הוא יעביר את השבוע עם הוריו ובעבודה, ואז אנו נצטרף אליו. זיו רוצה לישראל מצד אחד, מצד שני היא כל הזמן מבררת האם הרקטות כבר הלכו. למרות שהיא בוגרת מן הגדולה שלך בערך בשנתיים, אני חוששת שגדולתך הייתה צריכה לקחת אחריות על זיו ברגעים שכאלו, כי ילדתי האמיצה פשוט הייתה קופאת במקום.

China8

New member
מאד התרגשתי לקרוא על הקשר המיוחד הזה

זכית, יש לך בנות מקסימות, כך נשמע.
שמחה גם לשמוע, כך נקרא, שהקטנה תופסת את מקומה במשפחה (זה בהתבסס על הודעות קודמות שלך שהביעו חששות מסויימים לגביה).

"משפחה זה משהו שנוצר מהחיים עצמם,לא מתוך גנטיקה משותפת"

אהבתי מאד.
ואיזה כיף שהן לא מאבדות עשתונות בסירנה המחרישת אוזניים ומעצבנת הזאת.

fannyd

New member
חששת שיהיה אחרת?

את מתארת פיסת חיים מאד רגילה. האמת, אישית לא מכירה מצבים של דחיה בגילאים הללו. זה מה שקורה כשזורמים עם הלב ועדיין לא מסבכים את החיים בדוקטרינות למיניהם. ואגב, לאחרונה צפיתי בשידור חוזר של פרק מסידרה "14 שבועות" שם האם ההרה מסבירה לבתה שהתינוקת שתיוולד תהיה אחותה האמיתית כי תיוולד מאותה בטן. ומה עם תינוקת לא מאותה בטן? זאת תהיה אחות חורגת. רק לחשוב שזה עבר את המסננת של העורכים.

KallaGLP

New member
אני חושבת שזה בסדר להתאים את ההסבר למציאות החיים

של משפחה ספציפית. שלא לדבר גם על כך שזה טבעי שלאנשים שלא מתחום האימוץ אין את המודעות, כמו שאני בטוחה שלנו אין מודעות באשר לכל מיני הבטי חיים שאינם רלוונטיים לנו. בהנחה שמדובר בשתי אחיות ביולוגיות לכל דבר, ללא סיפור של אימוץ/פונדקאות/תרומת ביצית (אני מצטערת, לא מכירה את התכנית ולכן יכולה רק להניח לפי מה שכתבת שמדובר באחיות ביולוגיות), מבחינת מציאות החיים שלהן ומבחינת דיוק בעובדות, ההסבר של האמא בסדר גמור לדעתי. במשפחה הספציפית שלה כנראה אין צורך בהסבר מורכב יותר, ולכן גם אין צורך לחפש כזה. במשפחות שלנו המצב שונה, ואז אנחנו מגלים שגם אצלנו בעצם העניין פשוט מאוד, רק ההבדל היחיד הוא שאנחנו מתאימים את ההסבר למציאות הרלוונטית לנו, שבה גם ילדים שלא יצאו מאותה בטן הם אחים לכל דבר. סביר מאוד להניח שאילו אותה אם הייתה נתקלת במציאות חיים אחרת, גם המודעות וגם ההסברים שלה היו משתנים בהתאם. אבל בנסיבות שהיא הייתה בהם היא לא רצתה לסבך את ההסבר מעבר למה שהייתה חייבת באותו רגע. להתחיל להסביר לבתה מדוע גם תינוקת שתיוולד מבטן אחרת יכולה להיות אחות אמיתית איו מחויב המציאות מבחינתה ולא נכנס לאג'נדה שלה. לא הייתי מצפה ליותר מזה.

fannyd

New member
דווקא מדובר באחות מפרק ב' של האם

בעצם מה היא עשתה? הבדלה בין ילדים שיוולדו לה לילדים שיתכן ויוולדו לבעלה לשעבר, אבי בתה. מאד לא חכם ובעיני גם אכזרי.

KallaGLP

New member
במקרה כזה את צודקת.

כנראה שחסר שם קצת ריהוט בפנטהאוז.

למעלה