אחח..

deja vu 23

New member
אחח..

חברים כנראה יש רק בסרטים. חזרתי מחו"ל. הודעתי לידידה שלי שהבאתי לה במתנה 2 תיקים. כמובן איך שנחתתי חיכתה לי הודעה ממנה בתא קולי, ונפגשנו 3 ימים אחר-כך. היינו אמורים לצאת לשתות איפשהו, פתאום בדרך אליה היא שואלת אם איכפת לי שנשב אצלה (היא גרה עם ההורים, הסבתא ישנה שם גם). לא הכי התחשק לי לשבת אצלה בבית, אבל אמרה שלא מרגישה טוב. הגעתי אליה - דווקא נראה שמרגישה בסדר גמור. ישר לקחה את "שקית המתנות", ישבתי אצלה בחדר והקשבתי לה מדברת בעיקר על עצמה. היא גם התחילה ללמוד השנה, כך שאנחנו נפגשים פחות לצערי. אתמול סימסתי לה אחה"צ אם בא לה לשבת בארומה או משהו, אמרה שיש לה מלא חומר לחזור אליו (התירוץ השנוא עליי). היום דיברתי איתה ב13:00, סיפרה לי שסיימה ללמוד גם היום וגם אתמול ב13:00, והולכת לקנות בגדים וכו'. לא הציעה להיפגש, לא כלום. קיבלה את המתנות שלה, וכנראה לא צריכה יותר כלום. ואז הבנתי שאם אתמול סיימה ב13:00, היה לה מספיק זמן לחזור על החומר + להיפגש איתי לשעה. וזה אחרי כל הבעיות האחרות שהיו לי איתה בחודשים האחרונים (חושבת שאני הנהג שלה וכו').

sh53

New member
היא התחילה ללמוד רק השנה - אוקטובר?

חודש של לימודים, פתאום המון הוצאות, אולי היא לא יודעת עדיין להתארגן בנושא הכספי ואולי החודש קצת לחוצה מבחינה כלכלית (אולי היא הלכה לקנות בגדים, אבל אולי לא קנתה ואולי לא התפרעה וגיהצה את כרטיס האשראי בלי סוף?). לפעמים בחיים עוברים תקופות, פעם אוהבים לצאת ולבלות ופעם זה בדיוק ההיפך, פעם אוהבים מסעדות ופעם בכלל לא. שווה לדעתי לדבר איתה ולא לשמור הכל בבטן.

sh53

New member
שכחתי לשאול

כמה זמן אתם חברים? איך היתה מערכת היחסים ביניכם עד היום?

למעלה