אחח שאלה כיפית לי לכם

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
אחח שאלה כיפית לי לכם

איזה שיר/ים אתם ממליצים? ההדרכה היא כזאת - אני מעונין לצרוב דיסק שהוא אוסף שירים עליזים שכאלה אני אקרא לו GAY DISC אבל איני רוצה שתתנו לי דברים יותר מדי הומואיים אלא פשוט שירים שמחים שכיף לשמוע במתחם ה: blink 182 - all the small things third eye blind - semi charmed life aqau - space invaders europe (or whatever) - final countdown אפילו אבבא אני איקח בטח איזה שיר אחד. כל מה שקליל וכיפי ועדיף מוכר טיפונת יבורך (גם אם אני לא אתיחס אליכם, לפחות יצא לכם לענות על שאלה חמודה שכזו)

shelycat

New member
כמה הצעות....

wild cherry-play that funnky music randy newman-short people disney-i wanna be like you  מספר הגונגל B52- good stuff B52-roam B52-lova shack Knack- my Sharona the proclaimers-Mustang Sally Santana-black magic woman fun lovin criminals- scuby snacks faith no more-easy

okok4

New member
שירים שמחים../images/Emo65.gif

Supergrass - Allright השיר הכי שמח שאני מכיר (וזה גם מהפסקול של קלולס. מהמם) וגם Chumbawamba - Tubthumping Elton John- I´m Still Standing The Wonders - That thing you do Jackson Five - Blame It On The Boogie שירים מעולים ומשמחים.

נירש

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo98.gif ../images/Emo24.gif

איזה שירים כיפיים הצעתם! לא הכרתי אף אחד ואחרי ש(קניתי את הדיסקים) שמעתי אותם והם מממממש מגניבים! תודה!

קישקשתא

New member
טוב נו

1. המלצות על שירים בלי להגיד אפו להוריד נראה לי גבולי משספיק כדי שיעבר
2. אני מבקשת לא להתייחס אלי כמו לסבתא לא מבינה.. או
3. אחרי כל זה שתי המלצות.. אם כבר ספר הג´ונגל אז כמובן את - The Bare Necessities ואומנם לא מוכר, אבל אולי השיר הכי שמח שאני מכירה Cyndi Lauper - Iko Iko סתם לידע הכללי זה מהתקליט השני שלה (ככה קראו לזה אז) ועל הדיסק שלי מתנוססת מדבקת מחיר של 54 ש"ח (ככה עלה אז דיסק במחיר מלא..)

למעלה