אחח... מתסכל

noky87

New member
אחח... מתסכל

מכירה אותה כבר כמה שנים אבל רק לאחרונה הכרתי באמת.
נקשרתי, התאהבתי, אפילו אהבתי...
הפעם, שלא כמו בשאר הפעמים, זה התחיל לאט ובמתינות.
היה לה רגש כלפי, משהו אפלטוני. היא הרי לא לסבית אז איך יתכן שיקרה ביננו משהו...?
היא דרשה את קרבתי,את שיחתי את המגע, ואפילו את הריח שלי, ואני מצידי זרמתי ונהנתי לשתף בדברים שמעולם לא עלו על דל שפתיי.ואולי אפילו על דל מחשבתי...
היא נתנה תחושה בטוחה, מכילה, ואני אט אט התמסרתי והתחלתי תוך כדי ספקות לבנות את אמוני בה.
עדיין לא התאהבתי. היא בכלל לא הסגנון שחשבתי שמתאים לי. בכלל לא נמשכתי אליה, אפילו לא קצת ולא ראיתי בדמיון הכי מפותח שיש לי את שתינו נקשרות זו בזו.
אבל איכשהו קרה הדבר. פתאום אורו עיניי וראיתי לפני את הדבר הכי מדהים שייחלתי לראות, את האישה שבחלומות הכי טובים לא קיוויתי למצוא.
אולי זו היתה הקרבה הפיזית שנוצרה ביננו, אולי הקרבה הנשמתית ואולי גם וגם...
פתאום מצאתי עצמי חושבת עליה ורק עליה. בלי יכולת לתפקד בצורה נורמאלית. מיום ליום אוהבת יותר ויותר...
נפתחנו זו לזו בצורה כמעט טוטאלית. שכבנו. בפעם הראשונה שלי. היה תענוג לא נורמאלי
אני אוהבת אותך כל כך!!! רוצה אותך לנצח!!! אני רוצה לצרוח... אבל היא לא נותנת לי. איכשהו התקרר לה הרגש וככל שאני מגלה יותר גינוני אהבה, ככה נוצרות סביבה יותר חומות ומבצרים.
אני משתדלת להפחית אבל בפנים הלב כואב והבטן מתחילה לשרוף.
נמאס לי מהחרא הזה! כל חיי שמרתי את רגשותי בפנים ולא העזתי לשתף אף אחת. ליבי נשרף לו לאיטו. ועכשיו, כשסוף סוף יש לי בת זוג אני לא יכולה לבטא את רגשותי מחשש שזה ירחיק אותה. אני מוצאת את עצמי מודדת ושוקלת את המילים , את מספר ההודעות, ומאבדת את כל הכיף והספונטניות שדרושים לקשר.
ועוד פרט לא כ"כ שולי. יש לה חבר.
פעם כמעט ויתרתי ועזבתי אבל אז הרצון שלה התעורר מתרדמתו. ומיד גם רצוני ושבתי לרצות בכל העוצמה. ושבנו להיות יחד.
אבל היא עדיין איתו, עדיין קצת אוהבת אותו ואני יכולה להשתגע רק מלחשוב על זה
איזה בילבול...
אני כל כך אוהבת אותך, כלכך רוצה אותך, כל כך מתגעגעת...
שיהיה לך טוב בכל אשר תבחרי...

ותודה לכל מי שקראה

מהממת אחת , תחושתך כה מוכרת רק קצת שונה אצלי

תמשיכי הלאה אם היא אינה אוהבת כמוך , תחפשי את זו שתאהב אותך עד השמיים ותעשה אותך מאושרת !
זה יקרה את עוד תיראי , נכון קשה מאוד לשכוח ולהתגבר על מישהי שכ"כ אוהבים זה שורף וחותך כמו סכין , ולפעמים אין ברירה ומצליחים בסופו של דבר כן לשכוח !
כשתימצאי אחת שתעניק לך את מה שאת צריכה את תצליחי לשכוח ממנה ולהתגבר עליה , בהצלחה ילדונת

noky87

New member
תודה מתוקה!!

הלוואי וזה היה כ"כ פשוט.
המצב הוא ביניים כזה. היא עדיין לא החליטה עם מי היא רוצה להיות.
אני נותנת לה את הזמן שהיא באמת צריכה (אחרי הכל, העניין הזה חדש אצלה)
אבל לבינתיים אני נקרעת... לא כיף.
לילה טוב לך ותודה...

MulhollanDrive

New member
בדר"כ לצד שרוצה פחות יש יותר כוח בקשר, אבל זה

לא הופך אותו ליותר מאושר. תשמחי שזכית לאהוב ככה, גם אם זה לא מושלם.

noky87

New member
מסכימה איתך,

מרגיש לי שהיא יותר שולטת ומנתבת את הקשר. ואין לי בעיה עם זה.
יש לי יותר בעיה עם זה שהיא לא יותר מאושרת...
כן, אני שמחה באהבה שלי אליה, שמחה בכלל ביכולת שלי לאהוב ולתת בלי גבול אבל ברגע שזה לא הדדי, נוצרים תסכול וכאבים שלא מרפים.
קשה כשטוטאלים באהבה...
תודה לך ולילה טוב!!

noky87

New member
אולי כי הכל נבנה כ"כ לאט

ובטוח מבחינתי. לפני שראיתי בה בת זוג, ראיתי בה חברה טובה שאפשר לסמוך עליה. אין הרבה כאלה. אם בכלל...
קשה לי לחשוב על פרידה ממנה. זה כ"כ כואב...
היא גם אוהבת אותי, פשוט לא כבר לא מאוהבת, ועדיין נשארת איתי.
תודה על תגובתך,
לילה טוב!

יש לה חבר, שכבתן, היא לא מעוניינת בהפגנת חיבה

משום כיוון.

you need a wake up call.

וחיבוק, על הדרך. פשוט לא ממנה.

noky87

New member
תודה יקרה!

צריכה בהחלט.
לאחרונה יצא לי לגלות איך אפשר להפוך לשבריריים ברגע,
כמה חשובה היא השפיות ואיך בקלות ניתן לאבד אותה. זה קצת מפחיד...
המשך יום מאיר שיהיה לך!

למעלה