אחח! כמעט כמעט כמעט!!

LucidGuess

New member
אחח! כמעט כמעט כמעט!!

אתמול הייתי ממש קרוב, הלכתי לישון אני חושב בסביבות 12:00 בלילה אני ממש לא זוכר שעה מדוייקת, אולי קצת לפני או קצת אחרי, התעוררתי עם שעון ב 5:30, חזרתי לישון ואמרתי לעצמי, חביבי הפעם אתה לא נודד כמו כל פעם עם המחשבות אלא עושה את זה כמו שצריך, לא התרכזתי במוסיקה או תיקתוק שעון או משהו חיצוני כלשהו וגם לא בנשימות שלי, אלא פשוט שמרתי על מודעות עצמית, כל הזמן הקפדתי לא לינדוד עם המחשבות ושמתי לב בלי הפסקה למה שקורה סביבי, בשלב מסויים התחילו להופיע תמונות דמיון מול העיניים הסגורות וזה הלך ונעשה מוחשי יותר ויותר, זה השלב שבו התחלתי לאבד את הצלילות אבל עדיין ידעתי שזה רק הדמיון, התחלתי לדמיין את עצמי הולך על חוף הים ותוך זמן קצר ממש הרגשתי את עצמי הולך שם ולפני עוד מישהו שראיתי רק את הגב שלו, לא הייתי לגמרי בחלום אלא חצי בחלום חצי במיטה, הרגשתי את הרגליים שלי הולכות על החול אבל הידיים שלי בקושי זזו, בקושי רב שמתי לו יד על הכתף והכל בסלוו מוושיין כזה... הגענו לגדר צימחיה כזאת והוא עבר אותה ואני לא הצלחתי, בקושי זזתי, כמו בתוך בצק, אז דמיינתי בכוח שאני מתרומם ואיכשהו הצלחתי להתרומם ולעבור את הגדר, היתה שם חבורה חיילים שידעתי שצריך להיזהר מהם ולהתחבא, אבל בגלל שידעתי שזה חלום צעקתי להם "הייי!! הייייי!!" ואכן זה משך את תשומת ליבם ותוך זמן קצר הם הגיעו וכיוונו אלי רובה M-16, בקטע הזה זה התחיל להיות קצת מפחיד כי אמרתי לעצמי שזה עלול מאד לכאוב בעיקר אם זה פוגע לי בראש... ואז דיי מרצון, פשוט התעוררתי... לא הרגשתי שום וויברציות או משהו מהתופעות האלה, הצלילות היתה דיי נמוכה, וכל הזמן הייתי חצי בחלום וחצי במיטה כלומר לא היה שלב שהרגשתי לגמרי חופשי לזוז עם הגוף בתוך החלום, הכל היה בסלוו מושיין, אבל זו היתה התקדמות ולכן אני לא ממש מאוכזב, היום אני הולך לנסות את זה שוב. אז חשבתי לשתף אתכם, תודה שקראתם עד הלום
Lucid

KEiN

New member
גם לי קרה "כמעט" כזה ../images/Emo70.gif

היה לי חלום מוזר, הכל מתרחש לו בחלום, פתאום הגיע לו הרגע הגורלי {דם דם דם}- הייתי צריך ללכת לשירותים בחלום- בשירותים אני מסתכל על עצמי במראה ואני רואה שהשיער שלי אשכרה מטופח ויפה {אני מאלה שמעדיפים שלא לטפח דברים כאלה [לוחמים, לכו תבינו]}- בכל מיקרה אחריי המחזה הנוראי שראיתי במראה אני משתין- זה מעין שירותיי נכים כאלה, אני עומד 4 מטר מהאסלה ומנסה לכוון {כמו אדיוט
} ואז זה היכה בי שהתרחשות כלכך מוזרה יכול להתרחש רק בחלום ואז נהיית צלול לשלוש שניות, השיש בשירותים והמראה- הכל היה כלכך מציאותי, התחלתי להישאב לעבר ההתעוררות, התחלתי להרגיש את הגוף שלי במיטה, אבל נאבקתי- נאבקתי ממש חזק, מה שגרם לי לקום לתוך גוף משותק, הייתי משותק אבל זה היה שיתוק שאם אתה מספיק רוצה אתה יכול לצאת ממנו, אבל ניסיתי לחזור לחלום- אבל אז אחותי וחברה שלה התחילו לצרוח בקוליי קולות, וכשהבנתי שאין סיכוי שאני ירדם ככה, קמתי בבת אחת עצבני, מה שביטל את השיתוק בבת אחת ופשוט חישמל אותי
{זה כיף} בכל מיקרה, לא נראה לי שזה היה מצב פוטנציאלי, כי בשעון של הבדיקת מציאות {נגד התעוררות כוזבת} ראיתי שישנתי 9 שעות, ככה שלא הייתי נרדם שוב, בכל מיקרה, נחכה עד הפעם הבאה
שיהיה במזל ליל"ט!

Chaka M

New member
זה קרה גם לי!~!!

בדיוק כמו שאתה אומר, רק שאני נכנסתי לתוך החלום באמת... החשבתי את זה תמיד לווילד, אבל לא היה בזה שום חלק מווילד חוץ מזה ששמרתי על מודעות. לא הרגשתי תחושות מוזרות, לא ראיתי דברים דמיוניים נכנסים לחדר שלי, ולא כלום! רק ראיתי את עצמי הולך באיזה מקום, בהחלט דמיוני וידעתי שזה הדמיון שלי, ואז התחלטתי לעוף בדמיון-חלום הזה, עד שהרגשתי את הכח ג´י ממש טוב!

LucidGuess

New member
בפעם המליון....

בפעם המליון אני מסביר לך שתחושות מוזרות ודברים דמיוניים שרואים או שומעים, לא זה מה שקובע אם זה היה ווילד או לא! הדבר היחיד שקובע אם זה ווילד זה אם הצלחת או לא הצלחת לישמור על מודעות עצמית מלאה והכרה עצמית עד הכניסה לחלום הצלול בלי לאבד אותם ולהרדם באמצע, כל התופעות עליהן אתה מדבר יכולות להופיע ויכולות לא להופיע, זה לא חשוב בכלל, כל זמן ששמרת על מודעות עצמית - זה ווילד!! ווילד = WILD = "חלום צלול מתוך עירנות" ברור-יא?? אז יאלה ביי לוסיד

double M

New member
איי איי איי הנה כמעט שלי.....

לפני בערך חצי שעה הלכתי לישון, ולא ניסיתי שום שיטה. שקעתי במחשבות, על סף הרדמות, כנראה שנרדמתי בערך ואז היה טלפון שהעיר אותי, או יותר נכון העיר את המודעות שלי, ופתאום הרגשתי שאני משותק, הרגשתי את זה בעיקר בלסת, דרך אגב. הרגשתי רעידות מטורפות בכל הגוף, וניסיתי להכנס לתוך חלום או לדמיין משהו אבל בגלל רעשים מבחוץ והתרגשות כנראה זה פשוט נפסק..... אייי איזה פיספוס. ובינתיים חלמתי רק חלום צלול אחד.

double M

New member
כנראה לא הבהרתי את עצמי.....

אני צריך עזרה... איך אני יכול לעבור לחצלול ממצב של שיתוק שינה, אם זה אפשרי בכלל?

LucidGuess

New member
בהחלט אפשרי

שיתוק שינה הוא מצב מעולה לכניסה לחלום צלול, זה מצב מאד קרוב למצב של חלימה, בדרך כלל לדמיין תנועה מהירה כלשהי זה דבר שיכניס אותך מאד מהר משיתוק שינה לחלום צלול, דמיין שאתה מסתחרר במהירות כמה שניות טובות סביב עצמך, או דמיין שאתה רץ, או שוחה בנהר, או הולך מהר, או עף מעל איזה נוף מדהים... כל דבר שקשור לדמיון של תנועה מהירה כלשהו מאד יעזור לך להפוך שיתוק שינה לחצלול. לוסיד

double M

New member
סבבה, אני אנסה....

בהנחה שיהיה לי שיתוק שינה. סתם מחשב שעלתה לי בראש: השיתוק שינה בא לי בלי שום נסיון לווילד או משהו כזה. מעניין מה הייתי חושב אם זה היה רושה לי ולא הייתי מודע ולא הייתי מכיר את כל עניין החצלולים והקטע של שיתוק שינה. בטח הייתי מפוחד לאללה.....

NiGa

New member
חחח

השיתוק שינה הזה קרה לי המוני פעמים אבל הרבה לפני שידעתי שיש דברם כזה חלום צלול אני זוכר את התחושה של ההתחרפנות שפתאום אני מרגיש משותק ואני לא מבין מה קורה לי ואני מתחרפן לגמרי - ואז כנראה מרוב פחד אני מתעורר...

למעלה