אחח בעיות בעיות

אחח בעיות בעיות

שלום לכולם,
פעם ראשונה שאני פה ובכלל מעיזה לכתוב..
אז ככה נשואים כמעט 4 שנים אני בת 26 הוא בן 32 +2 ילדים
אנחנו בקשר מאוד מאוד טוב יצאנו לפני ארבע שנים זאת אומרת שהרבה גברים לפניו וניסיון לא היה.
כמו כולם בתחילת הקשר היה הרבה חשק מיני הכל היה מושלם...
אבל עכשיו הוא ניהיה ממש ממש כבד
חוזר עייף מהעבודה נרדם כל יום כן בא לו לא בא לו אין לי כבר כוח כל הזמן לייזום ולהגיד ולרצות
שלא תבינו הוא מאוד פרטנר במיטה... אבל עד שזה קורה
אני בחורה צעירה איך אומרים עוד כוליי אש נו מה יהיה אני מוצאת את עצמי חושבת על אחרים איך יכולתי להיות מספוקת ונאהבת
אבל אני רוצה את כל זה איתו כמה פעמים אפשר להגיד לבן אדם ??? מה עד כדי כך להיות אטום...
עצות
תודה מראש

seeyou

New member
לצערי מילים לא עוזרים במצב כמו שלך

גם מילים של מומחים לא יעזרו

לדעתי אין שום סיכוי שתוכלי להיות בעתיד מספוקת ונאהבת ממנו גם אם הוא יעבור טיפול מעמיק בעייפות שלו

הוא ניהיה ממש ממש כבד? לצערי שמעתי את המילים האלו מהרבה נשים נשואות ואני מניח שזה מאפיין הרבה גברים נשואים בלי קשר לגילם הקרונולוגי

כאשר יש ילדים עוד יותר קשה להחליט מה לעשות

יוסי

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני לא בטוח שהוא אטום

עייפות היא עייפות.
שיגרה היא שיגרה.

לא הבנתי מה זה ה +2 ילדים. האם הם משותפים, שלכם, או שהוא גרוש ואלו ילדיו מנישואין קודמים?

בכל מקרה, תלונתך אמנם מוצדקת, אבל אין הרבה שהוא יכול לעשות בעניין. וגם לא את. יש כל מיני טריקים ופטנטים, אבל אף אחד לא באמת מחזיק יותר מיומיים.

מה שעובד הכי טוב זה תקשורת טובה ויחסים טובים. זה עדיין לא יתן לך את הריגושים של רווקה בת 26 שיכולה לצאת עם מי שבא לא ולטוס לאן שבא לה וכל זה. החלטת מה שהחלטת, וזה המחיר של ההחלטה. ברור שיש להחלטה שניואין מוקדמים לא רק מחירים אלא גם יתרונות. כמו שאומרים: זו עיסקת חבילה.

בקיצור, המלצתי היא שתעשי סוויץ/ בראש, ותביני שזה לא שאכלו לך ושתו לך, אלא אלה החיים, זה מחיר הזוגיות בגיל צעיר +2 ילדים, ומשם כבר אפשר לראות איך עושים חיים יחד חיים מעניינים יותר.

תנסי לראות את חצי הכוס המלאה

הבן אדם לא מעיר אותך כל שעה כי בא לו סקס.
כשיש איתו סקס אז הסקס טוב.
יש לו עבודה.
לא היו לך הרבה גברים לפניו אז את יכולה לחשוב שהמצב ביניכם נורמלי

הכל ענין של זווית ראייה...

Nightmare18

New member
אולי תעשי שינוי

אישה אחת פעם אמרה לי "זוגיות היא כמו גינה , אם תשקיעי בה היא תפרח ואם לא הכל יהיה נבול"

אז אל תבואי אליו בהאשמות, הוא עובד וכנראה שעובד קשה אם הוא לא מסוגל...

אז אולי תדברי איתו ותקבעו שפעם בשבוע הילדים אצל בייבי סיטר או סבתא... ושניכם תצאו לסרט יחד ואחרי זה תתפנקו יחד בבית...

בנוסף שימי לב לתזונה שלו ולמצב הגופני שלו...

אם התזונה לקוייה והוא לא עושה כושר יכול להיות שזה מחמיר את המצב...

למעלה