אחח איזה סרט

אחח איזה סרט ../images/Emo99.gif

עלילה ללא הרבה תוכן,די פשוטה. אך זה מה שעושה את הסרט הזה מיוחד במינו ויפה. סרט כיפי, לדעתי היה צריך לצאת לקולנוע. נהנתי מאוד לצפות בו, שחקנים מוכשרים במיוחד ונסה ואשלי הענקיות [אם העדפה אישית לאשלי טיסדל]. אהבתי את העלילה של הסרט למרות שהיא דיי צפויה. הריקודים והשירים מושקעים מאוד. הפסקול של הסרט הזה שווה ביותר [לכו לקנות יש אותו בארץ!!}. Breaking Free פשוט שיר מדהים [חבל שהביצוע העברי של השיר משחיר אותו ועושה אותו מכוער]. חח אהבתי את הקטע האחרון. חח הדמות של שארפי נורא משעשת לא מסכים אם אלו שאומרים שהדמות הזאת הורסת את הסרט ומעצבנת. לדעתי דווקא ריאן מעצבן#$#@%$אהבתי גם את טיילור היא מקסימה. זהוווו אני נהנתי מאוד ובטוח הולך לחרוש על הסרט/והפסקול בתקופה הקרובה. מחכה בכיליון עיניים לסרט השני %@#$#&^^*

בירושלים אני קניתי,לא יודע מה לגבי שאר הארץ

אבל אני קניתי בירושלים והיה להם עותק אחרון שמה חח. אומרים שזה הולך הפסקול הראשון פה.

ח.ץ היום ראיתי את נסרט

בתרגום אה.. איזה נוסטלגיה! ואני מתה על שאראפי(אשלי) הדמות שלי הכי גונבת את ההצגה והקטע הכי מצחיק שם:'' call back ahhhhhhhhhh!!!!!!! '' ח.... בתרגום חופשי:''אודישן סופי'' זה גדול גביראלה חמודה1

i love zanessa

New member
כ"כ אהבתי את הסרט!!

אבל את האמת אני התחברתי לגבריאלה וטרוי
ולא אהבתי כ"כ את שארפאי אבל היא גם חמודה מאוד =] וטיילור וצ'אד ממש מתוקים ביחד במיוחד בסוף הסרט

evilihi

New member
כמה דיסקים יש?

קניתי את הפסקול עם שני הדיסקים מארה"ב. אחד זה הרגיל, אחד זה גרסת הקריוקי של השירים.

Mrs Efron

New member
כל כך מסכימה איתך !!! ../images/Emo192.gif

כל מה שרציתי לכתוב בדיוק כתבת.. יש לי רק להוסיף שזאק היה מדהים
, וחוץ מזה כלום.. דרך אגב, איפה מצאת את הפסקול של הסרט ? אני רוצה לקנות [ !! ]

santal

New member
חושבת כמוך ../images/Emo8.gif

חוץ מהקטע של ונסה, שונאת אותה
. ממש לא מבינה מה זאק עושה איתה... ואשלי טיסדייל שולטת
אממ יש מצב שלסרט גם ייצא DVD עם תרגום לעברית?

JoNy B0i

New member
יחתיכת!@

תגידי לי את נורמלית וונסה מדהימה הכי יפה בעולם חמודה מהממת חוצפה!! למה את אשלי הבלונדינית הרעה הזאת אנלא מבין אותכם!

הווופה!!

מה זה פה? נכון ונסה אן מהממת
,,, וגם אשלי אני חולה על שתיהן מה יש לכם? כל אחד והדעה שלו עדיף שלא ללכלך ולשמור לעצמכם, סליחה שהתערבתי אבל זה לא יפה, סה"כ פורום שלא רוצים שיהיו ניבולי פה שימרו על זה.

למעלה