אחחח

RONNI Fr

New member
אחחח

בוקר טוב. שמעתי את אמי. זהו. נגמרה החופשה, מחר אתה ונופר חוזרים לבית הספר. קדימה, מצפה לנו נסיעה ארוכה עד הבית. הסתכלתי על נופר, אחותי התאומה, שעדיין לא התעוררה ושוב נזכרתי בלהט העצום שקיים בי כלפיה, היא לא מתארת לעצמה. שנינו מתחילים מחר ללמוד בכיתה י`. כל החופש פינטזתי עליה והיא אפילו לא שיערה זאת בחלומותיה הפרועים ביותר. טוב, נחזור למציאות, היסתכלתי על נופר שעדיין ישנה. המכנסונים הוורודים חשפו זוג רגליים ארוכות וחלקות, בוהקות למראה. החולצה התואמת הבליטה שני שדיים קטנים, זקופים, חצופים. כל כך חפצתי לגעת בה. הערתי אותה, "נופר, קומי, צריך לארוז את התיקים". לאחר כמה דקות היא קמה וראיתי את עומק האכזבה בעיניה הכחולות. טוב, אחרי שבוע במלון הנסיכה איש לא ישוש לחזור הביתה. יצאנו לדרך, דווקא היום היא בחרה ללבוש את חצאית המיני מיני האדומה ואת חולצת הבטן הצמודה הלבנה. אבא ואמא ישבו מלפנים, אני ישבתי עם נופר מאחור. מסחרית שחורה של העבודה

RONNI Fr

New member
אחחח המשך

מסחרית שחורה מהעבודה של אבא. בכביש הערבה נרדמתי. כשהתעוררתי לפני באר שבע, הרגשתי משהו מוזר. פתחתי את עיני וראיתי את נופר ישנה עלי. ידי נשלחה כמבלי משים אל עורה המתוח ונגעה בבטנה. היא הסתכלה עלי. היא לא ישנה, בת צחוק ריחפה על פניה. זו הייתה הגושפנקה שלה חיכיתי. העברתי את נופר אל בירכיי. "לא נוח לה לישון" גמגמתי לפניה המופתעים של אימי. סובבתי אותה אלי, עם יד ימין חפנתי את שדה השמאלי, הרגשתי את הפטמה הקשה וצבטתי אותה. נופר השמיעה צרחה. "היא חולמת", שוב אמא מופתעת. החלטתי ללכת למקום שאני אוהב. השכבתי אותה על המושב, תחתון שחור התגלה. פיסקתי את רגליה כמה שיכולתי וחדרתי עם האצבע. אוחח, שמעתי אותה. המשכתי לענג אותה עד שהיא גמרה. אמא נרדמה בינתיים ואבא היה עסוק בנהיגה. מורן התהפכה על הגב ודחפתי את כל הזין לתוכה. היא נאנקה, בשקט, שאבא לא ישמע, המשכנו. גמרתי. כשנגיע הביתה אני רוצה סיבוב חוזר, אמרה נופר. נחשוב עלייך, אמרתי לאחותי

נחמד

רעיון נחמד אם כי קצת הזוי וחבל שלא פיתחת אותו יותר. דרך אגב - אז איך קוראים לאחותך נופר או מורן?

מיכאל21

New member
סיפור אחחח

אני אהבתי את הסיפור שלך מאוד מעניין. אם יש המשך אני השמח לקראוה אותו.

bugbuster

New member
זו הודעה ראשונה שלא כתגובה ../images/Emo39.gif

ועוד בז'אנר הזה יש מקום לשלושה
בכתיבה מהסוג הזה

razzrazz

New member
ממממ....

אהיה כנה, קטעים של אח ואחות לא עושים לי את זה, אבל אתה כותב יפה ומגרה, יש לך עוד סיפורים? רז

למעלה