אחחח....

haimwe

New member
אחחח....

יום חמישי הגיע סוף סוף! סוף השבוע הדי משעמם הזה שעבר עליי הגיע לקיצו ועל הפרק עומדת שאלה חשובה! מה מקור השם שלכם? ושם שני אם יש...

haimwe

New member
אני אתחיל עם שלי...

קוראים לי חיים אסף. לסבא שלי זכרונו לברכה קראו לו חיים יוסף. אני בגדול קרוי על שמו, אבל מכיוון שלאבא שלי קוראים יוסף אז אמא ואבא שלי החליטו לשנות את השם השני לאסף. יש לי עוד שני בני דודים, מאותו צד, אבל לא לאותם הורים, שקוראים להם חיים יוסף.. מגניב לא? 3 חיימים... וינשטוק, אומר ייקב יין או משהו בסגנון..

שומו

New member
שמר יעקב,

שמר כי נולדתי במלחמת המפרץ וה' שמר עליי (נולדתי בין האזעקה ה-2 ל-3), יעקב ע"ש סבא שלי ז"ל.

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif

מה לא עושים כדי שלא יסגרו לנו את הפורום....
וואו... הדר, זה כי אמא שלי רצתה 3 שמות, הדר, הילה וצאלה. בתדודה שלי נולדה שנתיים לפני וקראו לה הילה, אז זה ירד ואז נשאר הדר וצאלה, אבא שלי אמר שאם היא קוראת לי צאלה הוא בורח מהבית, אז התפשרו על הדר. אסתר ע"ש סבתא של אבא שנרצחה בשואה. גלוריה זה הפירוש של הדר באנגלית אליזבת' זה השם הלועזי של אותה סבתא אסתר... גוסלס ע"ש רבי יוסף מרוזהיים[תבדקו בגוגל], שהוא אבי השושלת שלנו או משו...

haimwe

New member
זה לא רק בגלל שלא יסגרו לנו את הפורום...

פשוט חשבתי שהפורום באמת יכול להיות קצת יותר מעניין...

רוני13

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo163.gifאממ...

רון(=שמחה)+אל=רונאל. אמא שלי רצתה לקרוא לי רון עד שנייה לפני הברית-ואז היא החליטה להוסיף 'אל'

עונה../images/Emo187.gif

הדר,שכולם יודעים מה הפירוש,פשוט כי אמא אהבה את השם..אין שם שני או משו...

שומו

New member
למה לאף-אחד לא קוראים בשם שלו כי אבא שלו אהב

את השם
(לא שזה כזה משנה לי, אם זה היה ככה אצלי היו קוראים לי אחיבושם או משהו בסיגנון...)

הי הי הי

לי קוראים רוני כי אמא שלי אהבה את השם. אבא שלי דווקא לא כ"כ אהב אותו אבל היום הוא דווקא אוהב.
ובגלל שהתחלתי להקפיד על העניין - הרוני שלי הוא לא רוני במשמעות של "תשמחי" אלא במשמעות של ה"רון שלי". כן, זה משמעותי וחשוב..

תכלס. ../images/Emo13.gif

למרות שההורים שלי עשו עסק כזה של - כל ילד אחד אחר קובע את השם, ובגלל זה עד היום אמא שלי שונאת את השם של אחותי הגדולה..
[כשאחותי הקטנה נולדה אנחנו כבר לקחנו את האחריות למציאת השמות הבאים, ורואים את ההבדל..]

../images/Emo205.gif

רעות אסתר:) בהתחלה אמא רצתה לקרוא לי רעות/שני/עדי אבל אבא לא אהב שני ועדי..אז החליטו רעות
ואסתר - על שם סבתא של אבא..[[גם להדר זה על שם סבתא של אבא...מגניב^_^]]

tahel93

New member
אאנייייי

אין לי שם שני... אבל קראו לי תהל כי אמא שלי אהבה ת'שם הזה... אוח איזה לא מקורי

נוית.

המקור-מילון אבן שושן
נספחים
שמות. [יש שם שם לבן-בגבג.
] ותכלס, נוית זה מלשון נווה [כן, כמו נווה מדבר.
]. תסיקו את מסקנותיכם לבד.. ^_^

למעלה