אחחח סוף סוף

trancelover

New member
פוולאון זו מוסיקת בוקר ! בעיקר..

זה שאתם ילדונים ששמים לכם בלילה במועדון פוולאון ואתם עושים מזה מוסיקת לילה, לא ממש אומר,.,.,. אני רק יאחל לכם לחוות פעם מסיבת שטח טבע ואז אולי תבינו מזה לילה מטורפ אפל ומזה בוקר פסיכו השעות הקטנות של עוד לפני הזריחה.. עזבו אין לי כוח להתווכח ולהסביר, תחשבו מה שתחשבו.. אני פה רק מנסה לעזור, אבל חופשי.. העיקר שתהנו מהמוסיקה.. זה מה שחשוב..

HooK

New member
פול און בפשטות....

טראנס פסיכומלודי, חזק, אפל, ומלודי. (נע בסביבות ה-138-148 BPM) יש מבינים?

gpeles

New member
מממ לא חייב בין 138-148

יש גם בקצת פחות ובקצת יותר (לדוגמא 135, 155)

trancelover

New member
שמע פוול און בעיקר בוקר..

במיוחד פוולאון ישראלי.. --- לא הצד הכי טוב של הבוקר,.. די שיט חח..

rondadon

New member
פולאון....אני שומע...

לא יודע מה איתכם....חלק מהטראקים של אינפקטד מבחינתי זה פולאון ברור... וטרק לדוגמא של GMS - JUICE פולאון ברור ביותר... וכמו שאמרת באמת...הכי חשוב להנות ממה ששומעים... פה אני מסיים את הויכוח שלי... מבחינתי...פולאון יכול להיות בוקר לילה צהרים לא מעניין אותי...אני שומע מה בא לי...ואני לא אמרתי שאני שומע רק את זה...

sx beats

New member
חחחחחח מה הקשר לזה עכשיו? אחי

בשביל המוסיקה שלך... אתה חייב כרטיס קול טוב.. ואני מבין שיש לך... סינטי אתה ממש לא חייב כרגע... תאמין למישהו שמבין, שמתוכנות אתה יכול להוציא סאונדים מדהימים... רק צריך לשבת קצת... לא בעיה... ותשמע במוניטורים... עדיף מאוזניות כי אוזניות הורסות את האוזנייים.. חבל... ואת הטעם... לפי דעתי תלך לפי האהבה שלך למוסיקה... לא מה שהולך... אלה אם כן אתה עושה הכל על מנת להרוויח כסף ולא מתוך אהבה... וזה לא טוב! דרך אגב גם אני מכין מוסיקה המון זמן... בהצלחה לך... תחשוב על מה שאמרתי... :]

MushiMushi

New member
פתאום כולם הפכו להיות מבינים

שדיברו על USTA פתאום כולם מבינים גדולים!

למעלה