אחחח סוף סוף

gpeles

New member
אחחח סוף סוף

סיימתי את הטראק הראשון בשביל USTA, יאללה יצא קטע בוקר מטורף

gpeles

New member
מממ

קיבלתי את זה במתנה יחד עם מקלדת שליטה ודינמו שקניתי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"לשלם עבור קיובייס והמון" כל אחד יכול להשיג ללא שום בעיות את התוכנה הזאת בחינם אם אין לך כסף לקנות את התוכנה אין סיבה שלא תוכל להשתמש בה

gpeles

New member
יש בזה משהו...

אבל תוכנות פרוצות גדושות בבאגים, ככה שאם אתה רציני אני ממליץ לקנות...

rondadon

New member
כמה דברים גבר...

קודם כל....אני מבין שאתה עובד רציני [ככה הבנתי בכל אופן...] אז אם כן... הנה כמה טיפים שנתנו לי שלא ידעתי....אבל רק אם אתה ממש רציני.... קודם כל...סינטי חיצוני וכרטיס קול חזק מאד - חובה!!! עכשיו, תמיד הכי טוב כשעובדים לשמוע עם אוזניות אכותיות ולא ברמקולים...ככה אתה שומע כל צליל הכי קטן ובאיכות מעולה... תשתדל לעשות טרק כמה שיותר מעניין, כלומר לשנות כל 15-20 שניות לשם משהו חדש...להכניס סנרים, לופים וכל מיני כדי שלא ימאס ממנו וטרק יהפוך להאוס... דבר חשוב מאד...הסגנונות שהולכים היום זה כבר לא נצחונות ובוקר... אלא פול-און, פסיכודלי ומשהו על סיגון של שילוב של פסיכודלי וטכנו [לא זוכר איך הוא קרא לזה...] אז...אם אתה באמת רציני, זה רשימת טיפים מקוצרת לתשומת ליבך... אבל אם אתה כמוני וסתם עושה בשביל הכיף, אז כמובן שאין צורך להשקיע כסף רב בציוד חיצוני וכרטיס קול חזק... אבל עדיין יש לשים לב לחלק מהדברים פה...

gpeles

New member
תשמע אחי

כרטיס קול חזק יש לי (E-MU APS), לסינטי חיצוני כבר אין כסף, יש לי גם מוניטורים + אוזניות טוב לאללה, סבבה לקחתי את הטיפים לתשומת ליבי... תודה

trancelover

New member
אחי גם רשמת פה הרבה שטויות..

שאני לא אתייחס, אבל בקטע של הכרטיס קול הכל נכון,.. סינטי חיצוני דווקא לא חובה בכלל, אבל כדאי שתתדע לנגן לעת לייב אקט.. בקשר לסגנונות שלא הולכים היום.. תגיד לי יש לך מושג על מה אתה מדבר בדיוק ?.. חח מצחיק.. ועוד רושם "אלא פוולאון".. בוקר תמיד הולך, ואם ישראלי אז בכלל הולך..

gpeles

New member
תשמע

אני חושב שחשבו מאוד שתדע לנגן בלי קשר ללייב אקט בכלל צריך בשביל לעשות מוסיקה לגעת לנגן ו"חוש" לא מספיק, ובקשר לסגנונות זה קשור למקום, לדוגמא ביוון עכשיו ניצחונות זה הדבר, וחוץ מיזה צריך לעשות מה שאתה אוהב לא ללכת על פי הגדרה של ג'אנר מסוים..

trancelover

New member
מה קשור ביוון ניצחונות זה הדבר

מה הקשר ביוון WIZZY NOISE זה הדבר

gpeles

New member
הוא דיבר על איזה סגנונות אוהבים או

לא ואמרתי שכל אחד יעשה איזה סגנון שהוא אוהב וזה תלוי איפה, וביוון ניצחונות כרגע זה להיט

rondadon

New member
טרנסלובר...

תראה...לא יודע מה אצלכם... אבל בכל אופן לפי דעתי בוקר וניצחונות, ובכלל שלא נדבר על "טראנס בורקס"...שמים אולי במסיבות של כיתה ו'.... אני יודע שלדוגמא במקומות שאני הולך אליהם [שזה לא ה"ורג'ין" וה"נמלה" למי שמכיר בצפון...] מנגנים רק פולאון, פסיכודלי ופסיכוטכנו [מצאתי לזה שם משלי...] כבד... ואני לא ישכח איך שבפעם באמצע המסיבה הוא ניסה לעבור להאוס וניצחונות וממש כל הרחבה התנקתה לו!!!! נשארו אולי 10 מתוך איזה 200-250 איש!!!!! ובקשר לטיפים...זה מה שאמרו לי...ותאמין לי שראיתי וסינטי חיצוני מפשט את העבודה בצורה שלא תאמן!!!! קטע שהיה לוקח לי איזה שעה לעשות בפרוטי כדי להגיע לכזאת רמת דיוק לקח לי 12 דקות בקיובאס...עם סינטי...כשאני לא מכיר בכלל את קיובאס!!!!! ואם כבר ככה, אז עוד טיפ וזה באמת חשוב... לא לגנוב סמפלים מאחרים!!!!! תכינו את הצלילים שלכם, כי אם אתם רצינים [ומי שאמר לי את כל זה מוציא דיסק בקיץ...אז....] אם אומן שהסמפל נוצר על ידו יעלה על זה...הוא יכול להדביק לכם כזאת תביעה לחיים...שפשוט חבל... אז...להכין סמפלים משלכם!!!!!! ולא להוריד מהאינטרנט!!!

trancelover

New member
חה

""תראה...לא יודע מה אצלכם... אבל בכל אופן לפי דעתי בוקר וניצחונות, ובכלל שלא נדבר על "טראנס בורקס"...שמים אולי במסיבות של כיתה ו'.... אני יודע שלדוגמא במקומות שאני הולך אליהם [שזה לא ה"ורג'ין" וה"נמלה" למי שמכיר בצפון...] מנגנים רק פולאון, פסיכודלי ופסיכוטכנו [מצאתי לזה שם משלי...] כבד... !!!!!"" אחי תגיד לי מזה השטויות האלה מה אתה חושב אני ילד קטן מה אתה רושם לי מה מזההההההה שמות של מועדונים טראנס בורקס מה אתה מזיין לי תשכל לא מבין על מה אתה מדבר, קודםכל פוולאון זו מוסיקת בוקר חוץמיזה מזה בוקר לא הולך על מה אתה מדבר בכלל אתה יודע מזה בוקר בכלל ? אם כבר תגיד שגואה כבר לא הולך שזה כבר ממזמן.. אבל תבין בכלל על מה אתהמדבר לפני שאתה מתחיל להציפ פה.. מי שם האוסים במסיבות בכלל..

PsyOmega

New member
"פולאון=בוקר" עידן הכל טוב איתך?

ממתי פול און = בהכרח בוקר?

rondadon

New member
גם אני לא מבין איך פולאון = בוקר...

ואני לא מנסה להתעלות עליך או משהו... מצידי...להודות פה לפני כולם שאתה לא רואה אותי במוזיקה...ממש לא מפריע לי... פשוט...זה מה שאמרו לי...אז זה מה שאני רושם... ולפי דעתי זה נכון... אם תקשיב לפולאון טוב טוב טוב תראה שהוא נוטה יותר לכיוון של פסיכודלי ולא ניצחונות ובוקר... ואני יודע מזה בוקר...[לא זלזלתי בכך....אז אל תזלזל בי בבקשה..]

למעלה