אחחח ג'וני,ג'וני..

חסויה6

New member
אחחח ג'וני,ג'וני..

הנבאדם הכי יפה עלי האדמות 3> לא נראה לי שאני מחדשת לכם משהו בזה,אבל סתם חיפשתי "ג'וני דפ" בגוגל,נכנסתי לפה והייתי חייבת לומר את זה D:

ginjul

New member
יאפ. הוא פשוט דורש שיגידו עליו משהו

כל כך נכון:) אני לא חושבת שיש בן אדם עלי האדמות שיכול להגיד שהוא מכוער. ואם כן, הבן אדם הזה ז"ל תוך שלוש שניות. D: ג'וני החתיךךךךך [שליטע]

dark fairy14

New member
כן אני מכירה כאלהה

יואווו אני לא סובלת שאומרים את זה... חחח תגידו לי אתם הוא לא מדהים------>

כן גמני

מכירה ... יש לי ילדה בכתה שאומרת שהוא מכוער ושהוא שחקן גרוע... אוקיי זתומרת כמעט כל הכתה שלי חושבת שהוא מכוער... אבל שחקן גרוע? ג'וני דפ
הוא השחקן הכי טוב בעולם [ואני לא אומרת את זה בגלל שאני אוהבת אותו אני אוהבת אותו בגלל שהוא השחקן הכי טוב בעולם...] זתומרת רוב האנשים שתשאלו אותם יגידו לכם שג'וני דפ חתיך ושחקן מעולה... אהה וגם אמרתי לה שתחשוב מה שהיא רוצה על המראה זה עניין של טעם והמשחק שלו היא לא מבינה בזה בכלל ...
אבל אמרתי לה שהוא בן אדם כזה חמוד והיא לא ראתה ראיונות שלו שהיא יכולה לדעת והיא אמרה כן בגלל זה הוא אמר לצלמים שאם הם יתקרבו לילדים שלו הוא יינשך אותם... [חחח משפט מצחיק] בקיצור אמרתי לה שזה אומר שהוא אבא טוב אז היא אמרה לי כן ממש בכל מקרה ילדה מעצבנת אנטית ג'וני דפ
לפחות אני יודעת שאתם מסכימים איתי שהוא השחקן הכי טוב בעולם בן אדם חמוד וכזה חתיךךךךךךךךךךךךךךךךך טוב סורי על המגילה פשוט הייתי חייבת XD

ginjul

New member
וואי איזה ילדה חסרת

טעם וריח!!!! מי יכול להגיד כזה דבר????:( טוב, גמני מכירה אנשים שאומרים שהוא לא חתיך [לא מכוער, לא חתיך] אבל שחקן גרוע?! א-י-פ-ה?! הוא השחקן הכי טוב בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג'וני המושלם.... נ.ב. תסדר ת'משקפיים! חחחXD

חחחח

זהו שהיא אומרת שהוא שחקן גרוע לא משנה היא לא מבינה בזה בכלל [לא יודעת אם יש כאן מעריצים של הילארי דאף אבל היא לא שחקנית הכי טובה שיש והיא אומרת שהיא שחקנית מעולה...] חחח קרעת אותי עם המשקפיים ... "אופס! נפל... "

ginjul

New member
אני לא מתה על הילארי אבל

היא שרה יפה אבל לא משחקת הכי טוב שבעולם... אבל היא כן משחקת טוב, לא מדהים, אבל טוב

nitzan s

New member
אממ לפי מה החברה שלך שפטה בדיוק

שהוא לא שחקן טוב? תגידי לה שתראה קודם כמה סרטים שלו ואז תדבר!! בכל מקרה אני לא פגשתי בינתיים בן אדם שאמר שהוא שחקן גרוע או מכוער אולי אמרו שהוא לא יפה אבל אף פעם לא מכוער בכלל אני לא חושבת שהוא האדם הכי יפה שיש בעולם אני חושבת שהוא נראה טוב ויש תמונות שהוא ממש ממש יפה בהם אבל יותר מזה הוא השחקן הכי טוב שראיתי ובקשר להילארי היא גם שחקנית טובה יש יותר טובות ממנה אבל גם היא בסדר! =]

SIMPLEdavidPLAN

New member
צודקת ברוב אבל אני לא מסכימה עם

החלק שאמרת שלדעתך הוא האדם הכי יפה בעולם, כאילו, ברור שזה מה שאת חושבת, אבל אני חושבת ההפך :)) חחח כל אחד והטעם שלו :) אבל שחקן גרוע? זה כבר לא קשור בטעם, אנשים לא יכולים להגיד את זה על ג'וני

למעלה