אחחח . . . אין כמו . . .

אחחח . . . אין כמו . . .

ירושלים, עיר כזאת מקסימה וכ``כ יחודית, הרגע נחתתי בה, אני מאוד אוהב את העיר הזאת. אממ... אבל לא בשביל לגור בה.

``ירושלים עיר שווה פיצוצ..

הנה אני בא.. כן, את היחידה אני נשבע!`` אבל.. יותר נחמד עכשיו בת``א! ``הווו.. כמה .... `` ‎:-/

ירושלים זה העיר

שהכי כייף לגור בא הייתי לומד חצי שנה בבני ברק ורק בגלל העיר חזרתי לירושלים.

אינו ראיה... אתה רק מכיר ישראל....

ורק בני ברק ...אבל כשאני אומר לך אז זה ברצינות

אני בניו יורק...עיר שלא ישן אף פעם....

ואני עדיין אומר שאין כמו ירושלים ...כשאני מגיע לירושלים אני מרגיש שבאתי הביתה

אתמול עשיתי.

ריצה באזור של ביתי בלילה היה אוויר פשוט מקסים צח גם בלאס וואגאס אין כזה אוויר אבל כמו כל דבר בחיים לא מושלם אין לנו ים חחח בעצם מי צריך ים.,

גם אני חושבת שכייף לבקר בה ולא לגור....

ככה זה יהיה שיגרה...אם גרים בה ..ולא מיתלהבים.

ברור האוירה שיש שם סיגנון האנשים אבל...

כשאני באה לירושלים אצלי זה כמו לצאת לטייל אצלך זה שיגרה אתה לא תיתפעל מדברים שאני יתפעל מהם....

יש בירושלים כ"כ הרבה דברים...

ירושלים היא ענקית ומרתקת, לא תאמיני, אבל יש מקומות שעדיין לא הייתי בירושלים, וחוץ מזה, גם במקומות שהייתי, אז אני מגלה דברים חדשים כל פעם, (בסמטאות וכדו') וכל פעם מחדש שמבקרים במקומות שלא היינו נהנים מחדש, ועוד, שדווקא בגלל שאני גר בירושלים, אני נקשר למקומות, בעוד שלך זה סתם טיול מיוחד, לי זה חויה אמיתית של זכרון וקשר עמוק. ת'אמת, אני לא הערכתי את ירושלים, אבל פעם אחת שיצאתי לת"א וחזרתי, פתאום הרגשתי את כל העוצמות, גיליתי דברים חדשים, בירושלים, יש אויר כזה (לא במובן הגשמי) שלא יודע איך את מסתדרת בלעדיו. ומי שבא לו, אני יכול לתת לו סיור והדרכה חינם בירושלים שלי.

למעלה