אחחח.. איזה שבוע

mazalika7

New member
שבת שלום../images/Emo13.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו: כמו פעם אקוסטי!!
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו:שבי לרגע-שירי מימון
שיר מדהים!!! אלבום שבועי:רגע לפני ש... -שירי מימון תמונה שבועית:כשישלחו לי אני אעלה :) הקנייה של השבוע:ספר, של יהלי סובול. ספר נחמד לאללה!!! וגם תיק, מצומת ספרים. הכי מגניב בעולם!
משהו טוב שקרה השבוע:אתמול, יומולדת לחברה שלי מקורס משא!! וראיתי עוד חברה שהייתה איתנו בקורס, והיה כזה מושלם!!!! הייתי במגדל העמק. ואתמול היה מושלם ממממש!! :) משהו מבאס שהיה השבוע:טירטורים מעיקים!!! מאכל השבוע:גבינות ויין
[אתמול, ביומולדת של רעות...] תיכנונים לשבוע הבא:לעבוד, לבלות ולעבוד
שאלת בונוס: פאדיחה שהיתה לכם השבוע..חחחח, תמיד קוראים לי פאדיחות! אני כבר לא סופרת..
הודגש באמצעות מדגישומטיק

kurt2000

New member
מכירה את השיר על יהלי סובול של אינפקציה

גם אני קראתי אותו השבוע!! איזה צחוק!! הרבה יותר אהבתי אותו מהספר הקודם, הוא ממש השתפר בכתיבה!

mazalika7

New member
לא מכירה../images/Emo12.gif

והספר באמת טוב!! כשראיתי: "דמי מפתח- יהלי סובול".הופתעתי! זכרתי שראיתי איפשהו שהוא כתב ספר. אבל לא ממש חשבתי על זה מאז.. כשראיתי את הספר, הסקרנות בערה בי, והייתי חייבת לקנות. כשקראתי, הופתעתי ממש!!!! לא תיארתי לעצמי שהוא כותב ככה. העלילה נחמדה, ספר זורם, שפה טובה, נקייה ופשוטה! פשוט כייף של ספר :). לא קראתי את ספרו הקודם, אבל האמת, ברור לי, שזה יותר טוב. תמיד משתפרים מספר לספר, מדיסק לדיסק..
עודד, אוהבת אותך!

ססילייה

New member
זה שיר על מוניקה סקס.../images/Emo11.gif

אינפקציה...
למה הם התפרקו למה .............:(

amitshilo

New member
מסכמשת../images/Emo9.gif

שיר שבועי של ג'נגו: לילה, כ"כ! שיר שבועי לא של ג'נגו: הרבה דברים מהפסקול של "אמלי", ומהסרט על אדית פיאף. אלבום השבוע: הפסקול של אמלי. תמונה שבועית
הקניה של השבוע: מכונת פילטר!
משהו טוב שקרה השבוע: הפקות י"ב
משהו מבאס: נה... מאכל השבוע: אורז עם קישואים
(אל תצחקו עלי!) תיכנונים לשבוע הבא: חזרה ראשונה!

amitshilo

New member
איך שחכתי!../images/Emo12.gif

מזל שליל הזכירה לי
פדיחת השבוע: הלכתי עם חבר וחברה שלי מבי"ס הביתה, ובדרך נפתחה לי החזיה. זה היה נורא מלחיץ

../images/Emo126.gifהיי../images/Emo23.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו:
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו:הפחד נעלם -כפירי אלבום שבועי:זה לא אותו דבר- עברי , נרדמתי איתו אתמול בלילה
תמונה שבועית:עם כפיר הכפרה! הקנייה של השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:הופעה של כפיר מוצ"ש שעבר, והיום עם חברים
משהו מבאס שהיה השבוע:לא הלכתי כל השבוע חוץ מיום לבצפר. איף. מאכל השבוע:לזניה תיכנונים לשבוע הבא: מקווה ללכת לבצפר, ולהמשיך להיות במצברוח טוב, אפילו כשאין סיבה. שאלת בונוס: פאדיחה שהיתה לכם השבוע..אמממ אממ היום בהופעה, עלינו לבמה לפני הזמן כשראש העיר אמר משהו.. היה מפדח

מדהימים!! ../images/Emo99.gif

יו, נטע!!
זה נראה כאילו שהשיער שלך עם פן או משהו, כי פתאום הוא נורא יפה. מגניב לך!! מעניין מי עשה לך אותו. אני רוצה קרדיט, ביצ'.

../images/Emo126.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אנשים אנשים שימו
! ליאל הכוסברה עשתה לי פן 100מםםםם!!

קוול ../images/Emo3.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו: שבוע נשאר. יצא לי לשמוע אותו מלא בזמן האחרון! שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: כל מיני של התבלינים. יו, הם מעולים! וכל פעם שאני שומעת שירים שלהם המצב רוח שלי מתרומם. ((איזה גיי אני!
)) אלבום שבועי: דיסק לייב של עברי. אעה, איך התגעגעתי להופעות האלה שלו
תמונה שבועית:
הקנייה של השבוע: לא נראה לי שקניתי משהו מיוחד השבוע
משהו טוב שקרה השבוע: ממ כל מיני
ביליתי זמן איכות עם מתן, קיבלתי ציונים ממש טובים
ועוד כמה.. משהו מבאס שהיה השבוע: בערך רבתי עם חברה שלי וזה היה..מוזר. והיו לי מבחנים וכאלה. מאכל השבוע: גלידת פיצוץ של מקדונלדס.יאמי
תיכנונים לשבוע הבא: קודם כל לעבור את השבוע המלא במבחנים הזה
ולהפגש עם כל מיני אנשים. וימי הולדת מיוחדים
שאלת בונוס: פאדיחה שהיתה לכם השבוע.. רק אחת?
קורות לי כלכך הרבה פדיחות ביום, לא בשבוע! אבל אני אתן דוגמא אחת. הייתי בתחנת אוטובוס ונפלו לי האוזניות של האמפי.התכופפתי להרים אותן ומסתבר שלשניה המכנס שלי קצת ירד וראו לי את החריץ. (אז מה? זה קורה לכולם.
) זה לא מה שהתפדחתי ממנו. עברה מישהי שדיברה בטלפון ואמרה: "נמאס לי שאתה מתעלם ממני. ונמאס לי שאתה מפסיק להתקשר. ונמאס לי לראות תחת של אנשים מול הפרצוף!". והסתכלתי עליה והיא בהתה בי.זה היה לא נעים.
אבל יש עוד מיליון כאלה. המשך שבת שלום ובע"ה שבוע טוב לכולם, אוהבת מלא

mazalika7

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אני לא מאמינה, שהיא אמרה את זה!!!! איזה מגעילה!!!!

למעלה