אחחח אחחחחחח

אחחח אחחחחחח

איזה הופעעהההההההה! התרגשתי, נהניתי, כמעט בכיתי בבת מלך. לא יאומן הבחור הזה לא יאומן הוא פשוט תופעת טבע שלא נראתה כמוהה! פתאום אני קולט מישהו מתחיל לרוץ לבמה בנישמתי פתאום הוא מתחיל לרקוד ישר קלטתי שזה מושיקו חח. זאת הייתה ההופעה הכי טובה שהייתה! פתאום כולם מתחילים להתשגע כולם עוזבים את הכלים שלהם ומתחילים לרקוד על הבמה רק אסף עם תוף גדול וכולם רוקדים ושרים איזה יופי.. אוי שהם חזרו מההדרן אז נדב חזר ראשון אז הוא דילג לו לפסנתר כמו בלרינה חחחח כל כך נהניתי איזה כיף!!!ד'א מזל טוב נולד לו בן.

lihi26

New member
הופעה מיוחדת

סוף הדרך עמיר היה מדהים.אבי נפלא ממש נהנתי נראה לי זה רק בבאר שבע ובירושלים ככה קהל חם ואוהב אין מה להגיד שווה כל שקל! מושיקו כמו שהבנתי רקד כל הכבוד על האומץ את שאר החברים שכאן-שמעתי ברגע שקראו להם.טל ישבתי מאחורייך את מתוקה ובקשר לספר לא להתבאס ודפקת שיחה עם עמיר
חן והילה תודה על העזרה מה הייתי עושה בלעדיכם אחיות שלי??

leka27

New member
הופעה מדהימה!

ההופעה היתה באמת אחת הטובות שהייתי. היה מרגש, שמח ומלא אנרגיות, חבל שזה נגמר כ"כ מהר, כמה חיכיתי לזה ספרתי את הימים במשך חודשיים ובסוף תוך שניה נגמר... אם רק הייתי יכולה לארוז לי קצת מהאנרגיות שהיו שם ולקחת איתי הביתה...
רק דבר אחד קצת ביאס- שלא מכרו את הדיסקים (אני לפחות לא ראיתי) ממש חיכיתי לקנות את הדיסק של אבי, אבל לא נורא " כל עכבה לטובה" היום בבוקר כבר הזמנתי בטלפון, מקווה שיגיע מהר. שבת שלום!

טל טל 20

New member
../images/Emo41.gif הופעה בירושלים 14.6.07 ../images/Emo41.gif

אשרינו שזכינו בבנאדם כזה, על הקול המדהים במלוא גרון שיודע כל פעם לרגש ולהרטיט להעביר צמרמורות, למחות דמעה בין שיר כזה לאחר ולשמח ברמות אדירות אולם מלא.. הופעה מדהימה! אין מילים בפי לתאר, נותן בשירה את הלב והנשמה.....העוצמות, הטונים אין עליך! מחוברת באינפוזיה לשירים זה מתחיל להפחיד אותי כבר! אחות שלי היפה אוהבת אותך,ויש לך מזל שנכנסנו לאולם ברגע שעמיר עלה לבמה אחרת לא היה טוב לשנינו
ורד וגילי הייתן חסרות לי מאודדד (לעומת הופעה שעברה בי-ם, מאחורי הקלעים שהפכה את הערב ליותר ממושלם!!!) מושיקו שיחקת אותה בגדול!הבאת ניענועים על הבמה לעמיר ואבי
כל הכבוד
יפה! ולאבי בניון נשאר לאחל ב-ה-צ-ל-ח-ה רבה מכל
מתוק אמיתי,מתה עליו
ולגבי DVD נראה לי שאתם יכולים לשכוח מזה (שאלתי את אסף הוא צחק והסתלבט אולי ב-2010)
שבת שלום ובשורות טובות בזכות ר"ח תמוז הבא עלינו לטובה ינשאלללה!!! אשריייך רבינו אשריך
"הרכין ראשו לשם שמים שמיםםםםםםם נטש את כל הניצבים שם בקומה מעל ועם קצת אור שלא כבה עדיין מביט על מרצפות ונאבק בתוך חלל ממלא את שאזל מנסה להיות אחר ממה שהוא תמיד היה שהוא תמיד היה תמיד היה" מוקדש לך...הההה---שיר !

טל טל 20

New member
lihi למה לא אמרת שלום חומד? ../images/Emo12.gif

לא קלטתי אותך אבל מקווה שלא הפרעתי לך עם התזוזות.. ובקשר לספר-לא נורא העיקר הכוונה. פעם הבאה,דיר באלק אם תשבי מאחוריי ובכלל... ולא תגידי שלום
שבוע טובבב

מירבי ת

New member
ההופעה בירושלים 14/6

בס"ד שנייה לפני השבת הרגשתי שאני חייבת לשתף. הייתי בהרבה הופעות. יש כאן בפורום כאלו שעקפו אותי במניינן , אבל יש בסיס מאוד מוצק להשוואה. היתה הופעה יוצאת דופן - האנרגיות היו שונות - כולם היו מאושרים (נדב - מזל-טוב!)ובמצב -רוח מרומם , עמיר נתן ביצועים לשירים שלא שמעתי כמותם , מושיקו הוסיף נופך חדש להופעה בריקודים שהשתכללו ובעלייה לבמה כשהשיא היה בריקודים שלא כל הנגנים ומושיקו על הבמה , כ-ו-ל-ל עמיר ואסף שניצח על הכל בתוף ענקי שאין סיכוי שאדע את שמו. לא חשבתי שאזכה לראות את עמיר רוקד ככה. מושיקו - תודה! וכפיר החייל שהקדיש שיר למ"פ שלו שנהרג וריגש את כולנו עד דמעות. וסיפורי עמיר המעט לא קשורים אבל מהנים מאוד (סיכות כביסה...) הקהל היה חם ומחבק ואוהב והצליח לגרום להופעה לנסוק מעלה מעלה. אני אישית הייתי עם מישהו שזו לו הפעם הראשונה - וכ"כ קינאתי בו... והרגשתי שהמחיאות כפיים האינסופיות שלי , והשירה במלוא הגרון , כל אלו עדיין לא מוציאים החוצה את כל האושר וההתעלות שבפנים. גם עכשיו נדמה שהמילים לא מספיקות... את ההופעה סיימנו בכותל , ושם מסרה המעריצה מס' 1 של עמיר , (לא,לא אני) ,לבקשתו , ד"ש לקדוש ברוך-הוא. תודה תודה תודה לכולם , כן ירבו זכרונות כמו זה שאספתי לי אתמול. שבת שלום לכולכם ולכל עם ישראל. שבת של שקט.

טל טל 20

New member
מירבי כל כך מזדהה

כתבת דברים ששכחתי לכתוב! שכחתי לכתוב שעמיר רקד ובחיים לא ראיתי אותו רוקד...זה היה מפליא! התוף של אסף-כ"כ תפור עליו! והחייל-שהקדיש את השיר "געגוע" ריגש ברמות. לגבי המחיאות כפיים-נראה שגם המחיאות כפיים שלי, לא הספיקו להוציא את כל מה שיש לי בפנים החוצה. חייבת עוד הופעה דחוףףף ויאללה שבת כברררר המשך יבוא....

..

החייל שהוא שר עליו שמו חגי ביבי אני מכיר את המשפחה כל עצוב וזה באמת ריגש.. אבל בפתיחת ההופעה נורא התבאסתי כי הקהל היה קצת רדום וגם עמיר ומי ששם לב הוא אמר סליחה שאני מחמם אתכם עם עיניה וכאלה עד שמגיעים לתכלס.. אבל היה מדהים כולם התחילו להשתגע היה מצויין.

אנה41

New member
הופעה הכי יפה שההיתי

אשרייך רבינו אשרייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ואשריכם אתם הקהל הירושלמי הכי חם שקיים בכל היקום

אנה41

New member
ותודה ענקית

לך טל שעודדת אותי לבוא בכל זאת אחרי המצב המסובך שההיתי

odelia8

New member
הופעה מדהימה!!!!

יאללה חבר'ה תעלו תמונות ראיתי שהמון צילמו...

למעלה