אחחחח

Berliner star

New member
אחחחח

קשה להיות רובי וויליאמס האא?... http://www.youtube.com/watch?v=KIZyln7w0e4&NR רק מישהו מוכן לתרגם לי מה רובי אומר בסף.. משהו עם תמונות אני לא מצליחה להבין מה הוא אומר..

1Shir

New member
בסוף הוא אומר

רק בבקשה התמונות בלי הסנטר הכפול... אשכרה מסכן מה, ככה זה בכל פעם שהוא יוצא מהבית או שזה היה אירוע מיוחד? אני אם הייתי פוגשת אותו ככה בחיים לא הייתי מבקשת ממנו להצטלם, הייתי מבקשת ממנו לבוא איתו ואומרת לו שאני מתה לבוא איתו...

a Warming Sign

New member
זה כל פעם ככה..

אמנם בLA זה קצת פחות,אבל הנה,הקטע הזה הוא מLA למרות שצילמו כי ידעו שיגיעו המון מפורסמים. בכל אופן,כשהוא נמצא באנגליה זה ככה באופן קבוע לכל דבר קטן שהוא עושה,וזה ככה גם בכל מקום אחר..אמנם זה לא תמיד מתועד בוידאו אבל הצלמים רודפים אחריו לכל מקום אפשרי
,כולל המעריצות האמיצות

1Shir

New member
וואלה?? אז תכל'ס זה מאוד מאוד לא קל

לא בכל רגע בחיינו אנחנו חברותיים, בעלי אנרגיות וכוחות לאנשים. לפעמים אנחנו בסערת רגשות, באמצע ויכוח עם מישהו, מרגישים לא טוב, נראים רע, וכל העולם רודף אחרינו ודורש מאיתנו לחייך ולהיות אדיבים. לא יודעת איך הוא לא משתגע. בעצם - הוא כן די משוגע...

Berliner star

New member
אף אחד

לא אמר שהוא לא משתגע.. נכון שרוב הזמן הוא בסדר עם הצלמים והמעריצות והכל אבל יש לי כמה תמונות שהוא ממש עצבני על צלם פפארצי אחד בזמן שהוא משחק גולף.. כשאני אמצא אותן אני אשלח

a Warming Sign

New member
אני כבר הייתי מתעצבנת על הצלמים

זה בלתי נסבל..כמו שרואים בדוקומנטרי למשל,הוא נוסע למקום הכי מרוחק שיכול להיות רק כדי לשחק כדורגל בשקט,והם יבואו
הנה התמונות של הגולף..ממש אהבתי אותן משום מה
ובכותרת שהייתה אז בעיתון לכתבה היה רשום: Do not feed the Robbie

למעלה