אחחחח....

אחחחח....

כואבת לי הכתף....לא יודעת למה. בעצם....אני כן יודעת. שוב קרה לי במקלחת מה שקרה לי שלשום...רק שהפעם לא הספקתי לשבת. והכתף משלמת את המחיר. לא חשוב...מה אני מספרת את זה בכלל. אולי כי קשה לי לדבר על משהו אחר. היה היום יום לא קל...במילים קטנות. ארוך ומעייף...וקשה. כל היום החזקתי עצמי ולא בכיתי. רק עכשיו...בטקס...נפתח קצת הסכר. היה מאוד מרגש. מלא סיפורים של אנשים שעברו את המלחמה. והרבה נשארו לבד. במה הם חטאו? כל כך לא מבינה אותו. במה אלן חטא? ולמה אני מרגישה כל כך רע? די לרחם על עצמי...די כבר. בלי דמעות. אוף איתי. די! עזבו...יום קשה. לא יודעת למה אני כותבת בכלל. אוהבת אתכם כל כך. בבקשה...שימרו על עצמכם. אני. (ניבוש...בבקשה...אל תכעסי עלי.)

irka

New member
מאיקה

מאיקה אני שמחה שאת בבית, שמחה שחשבת על אצמך והחזקת את אצמך. היום באמת יום קשה ולך בבדאי... אני מאוד אוהבת אותך, והיתי מאוד רוצה לחבק אותך, אז בנתיים רק במחשב. תחזיקי , מאיקה... אירה שלך.

irka

New member
המשך...

מאיקה , אני מאוד מאוד אוהבת אותך, ואת בכלל לא פותחת לי פצעים, אני עוסה את זה לבד בלי שום עזרה, אני כל כך טובה בזה... את יודעת שבשביל זה לא צריך תמיכה ועזרה. יכול להיות שמאוד חסר לי עידוד, אבל עוד יותר חסרה יכולת לקבל את העידוד שישנו . אני טובה בטאוריה אבל לא בפרקטיקה... אוהבת, אירקה.

אירה שלי....

אוהבת אותך גם....כל כך. אני כאן תמיד...גם בשבילך. הרבה בשבילך. המון. ללמוד לקבל עידוד...ובכן, זאת אכן עבודה קשה. אבל זה אפשרי. אם נאמין הכל אפשרי. אוהבת אותך מאוד....את כבר יודעת. ומבטיחה להתקשר. רק לא רוצה להרוס לך עוד יותר... גם אני טובה בתאוריה...את יודעת. רק שדי רע לי כרגע...ולא רוצה לקלקל גם לך. אוהבת אותך כל כך... מאיקה.

irka

New member
מאיקה,...

מאיקה, את בכלל לא אשמה בכל מה שקורה לי, חבל שאת מאשימה את אצמך,את לא הורסת שום דבר, ההפך. אני תמיד בשבילך, גם כשקשה לך וגם כשאת שמחה. אני מאוד רוצה לעזור לך, לו היתי יודעת איך עוסים זאת. אני פו, בשבילך, בשביל כול מי שרוצה עזרה..., יותר נחון-- עידוד. מואד אוהבת אותך... אירקה.

תרנגולת

New member
מאיוש שלי..

מותר וטוב שבכית.. שקצת יצא.. את יודעת שמותר. את מרגישה כל כך רע כי איבדת אדם שכל כך חשוב לך, את מרגישה כל כך רע כי ההתמודדות עם החיים קשה לך.. כי זה יום קשה.. את מרגישה כל כך רע מכל כך הרבה סיבות.. את יודעת את חלקם אני מעריכה.. את רובם. וזה בסדר לרחם על עצמך כל עוד זה לא בא על חשבון המאבק והמלחמה שלך לחיים טובים.. אני יודעת שאת עייפה.. מאיוש.. זה בדיוק למה טוב שתבכי, וזה בדיוק למה את כותבת, וזה בדיוק למה טוב שתכתבי.. תוציאי עכשיו הכל. זה טוב. אני כאן בשבילך.. אוהבת אותך כל יום יותר.. מקווה שתרגישי יותר טוב.. אולי תנסי לשבת ולהרגע מכל מה שעבר עליך היום.. תעשי משהו שאת אוהבת. תשמרי על עצמך גם.. וגם על הכתף. על כל המאיה הזאת, על כולך.. אני אוהבת אותך.

אוף איתכן....

רציתי לבקש להתעלם מההודעה הזו אבל המחשב כל הזמן נתקע לי והקדמתן אותי. תוגי...אני כל הזמן הזה מנסה לשלוח לך הודעה. מה היא אומרת? שאני אוהבת אותך...ושזה שאת בוכה לא יזיק ואולי גם יועיל. בקיצור - מה שכתבת לי עכשיו. תגידי..את קוראת מחשבות? נראה לי שכן. אוהבת אותך כל כך...

רוני_(-:

New member
מאיוש...

אני יודעת שאני די חוזרת על אחרים, אבל זה באמת בסדר לבכות, וגם מותר לפעמים לרחם על עצמך, זוכרת שאמרת לי את זה? אוהבת מאוד, רוני

רונילה

שמחה שאת פה. לרחם על עצמי לא יעזור...לא לי ולא לאלן. לבכות? אולי. קצת. אבל אני לא רוצה שהוא יראה אותי בוכה. לא רוצה שיהיה לו עצוב. אוהבת אותך גם...כל כך. אני.

למעלה