אחחחח...

אחחחח...

הייתי מוכן לשלם הון בשביל שהחודש הקרוב יעבור עלי כמו אותם בחורים שעמלו ויגעו חודשים ארוכים, ועכשיו ניגשים ל 30 יום של מנוחה מתוקה ומענגת . חבל שאני מרגיש את החודש הקרוב כשאר ימות השנה-ברור שהחיים יפים... אבל אין את ההרגשה שאפשר לנשום לרווחה . עלו והצליחו !

אפשר להזכיר לך משהו?

בצומת יש יותר מנתיב אחד, כשאתה יוצא מאחד, אתה נכנס לשני. בחיים יש הרבה מאוד מצתים, אחד מהם נקרא ``בין הזמנים``. אחד הדברים הנפלאים שהוא מעניק זה את ההתחלה שאחרי הסוף. תשמח שיש צומת, תשמח שהגעת לצומת.

אוקיי

מאותו יסוד יש כמה סוגי צמתים, יש צומת שנפגשים איתה אחרי כמה רמזורים, ויש צומת שנפגשים איתה אחרי 7 שעות של נסיעה (למשל בחו``ל), וכשאדם ניפגש כל כמה דקות בצומת-הוא לא נעצר למנוחה, ואילו כשאדם מגיע לצומת אחרי מספר שעות של נהיגה הוא עוצר לנוח ולהירגע ולאחמ``כ ממשיך , עכשיו תגיד לי מה יותר מתוק ??!

האמת

שבלעדיך ממש לא היה שווה לי, אבל בעז``ה פעם הבאה.../tapuzforum/images/emo13.gif

מקפיא

New member
חחחח

פעם הבאה אני עושה את זה רק אם יש לי עוד איזה סרט לערוך....

חחחח...

קודם תגמור לערוך את הסרט האחרון עם הסיום... ובעז``ה.../tapuzforum/images/emo6.gif

קנאת סופרים תרבה חוכמה...

תשמור את ההודעה הזו, תקרא אותה בסוף בין הזמנים או סתם ככה בזמנים שיש חשק לפרוק את העול ולצאת להתאוורר. ככה בעז"ה תזכה להגיע לבין הזמנים הבא בתחושה שאתה רוצה בה עכשיו... המון הצלחות לך, אין דבר העומד בפני הרצון :)

למעלה