אחחחחח ../images/Emo99.gif
טוב, אז חזרתי אליכם סוף סוף אחרי שבוע כל-כך עסוק שבכלל לא מצאתי חצי שניה זמן לכתוב... ודקה לפני שאתחיל להסביר את משמעות הסמיילי בכותרת, אני רק רוצה להגיב על ההודעות האחרות: קודם כל ויקוש ונטלי- סבבה לכן שנפגשתן! אני ודיקלושה (טינקרבל16) נפגשנו כבר מזמן ואנחנו שומרות על קשר טלפוני הדקו (מה לעשות שאנחנו גרות רחוק) וזה ממש כיף! בכלל נחמד לראות את החברויות שנרקמות פה בין כולם..
it give's me alot of joy... אוריתוש המקסימה שלי- תתחדשי בובה!!!!!!!!!!!!! נו, איך יצא? כאב? לא כאב? מה החבר'ה אומרים? ולגבי ההודעה על "לא נפסיק לשיר-כוכב נולד" (שאני לא זוכרת מי פתח..
) אויש אני פשוט מתההההההההההההההה על התכנית הזאת! אולי כי גם לי יש חיידק במה קטן משל עצמי (להרחבות נוספות ניתן לפנות אל הבלוג שלי, הקישור בכרטיס האישי
חחחחחחח פרסומת סמויה
) אני לא יודעת בעד מי אני- נינט או שירי?! החלטה קשה... מכל מקום ההימור שלי לגבי חצי הגמר השני הוא שנינט לוקחת מקום ראשון, ומורן מקום שני...
הימרתי נכון גם בחצי גמר הראשון... מכל מקום! חבר'ס, תשמעו, אני מאוהבת
פגשתי את הבחור הכי הכי הכי מדהייייייםםםםםםםם בעווווווולםםםםםם הזה!!!! ועוד במסגרת העבודה! עכשיו, יש שלוש, או בעצם רבע בעיות עיקריות: א. הוא גר במרכז, ואני גרה כאן בצפון ב. הוא עומד להתגייס ג. היו קצת רמיזות אבל לא היו מספרי טלפון ד. נראה לי שהוא בכלל ראה אותי כילדה קטנה וחמודה...
ומה הבעיה הכי גדולה?! שאני פשוט ממש ממש ממש דלוקה עליו חזק, ואין לי מושג מה לעשות!!!!!! ז'תומרת, אני יכולה להשיג את המספר שלו אבל רק דרך ידידה שלו, וחוצמזה- בהנחה שהשגתי את המספר, מה אני כבר אגיד לו?! אוווווווווף!!!! זו כבר פעם שנייה שדבר כזה קורה לי!!!! אני פוגשת את הבחור האידאלי שלי, והוא גר קיבינמט רחוק!!!!!!!!!1 אני כבר מיואשת...
האמת היא שאני לא מיואשת, אני פשוט קצת מרוגזת... [{ כאילו, חאלאס עם זה כבר! אני רוצה חבר, ואני רוצה מישהו שאני אשכרה אוכל להיות איתו בקשר!!!! כשאני חושבת על זה עוד קצת, האמת היא שהמפגש הזה דווקא מאוד מאוד שימח אותי... קודם כל זכיתי לבלות איתו ערב מהנה, וחוצמזה שזה נתן לי תקווה להמשך הדרך... זה פשוט גרם לי לראות שיש כמה "מיסטר רייטים" אי שם ברחבי ארץ ישראל, והם רק מחכים לי- שאני אצא מהצפון ואלך לצבא ואפגוש אותם! בקיצור, מצטערת שאני ככה מז**נת ת'שכל, אבל אני פשוט משתגעת! אני חושבת עליו די הרבה וממש לא יודעת מה לעשות כך שעיצות, חוות דעת וסתם חיבוקים יתקבלו בברכה!!!!! נ.ב כבר אמרתי לכם שאני מתה עליכם?!
טוב, אז חזרתי אליכם סוף סוף אחרי שבוע כל-כך עסוק שבכלל לא מצאתי חצי שניה זמן לכתוב... ודקה לפני שאתחיל להסביר את משמעות הסמיילי בכותרת, אני רק רוצה להגיב על ההודעות האחרות: קודם כל ויקוש ונטלי- סבבה לכן שנפגשתן! אני ודיקלושה (טינקרבל16) נפגשנו כבר מזמן ואנחנו שומרות על קשר טלפוני הדקו (מה לעשות שאנחנו גרות רחוק) וזה ממש כיף! בכלל נחמד לראות את החברויות שנרקמות פה בין כולם..