אחחחחחחחח

jenngirl

New member
../images/Emo6.gif|מלכה|../images/Emo82.gif

אז מה את אומרת?בא לך לפתוח עסק "קטילת יתושים"? נראה לי שהעסק שלנו ישגשג משהו.

m i r u s h i

New member
ספר טלפונים מקומי ועבה../images/Emo108.gif

[+ לעיתים החתול שוכב בחדר ומזהה את מסלול ה'טיסה' של הנבלה והדרך מפה ולהפוך אותו לאנדרטה של עצמו קצרה ביותר.]

a 90s Noah

New member
אני באמת צריך להוציא את המנורה

הזאת...נהיה פה בלתי נסבל למעלה

הטבליות ששמים במכשיר בחשמל

באמת באמת עוזרות! אבל ממש אין לי כוח להחליף אותן כל לילה אז אני סובלת בשקט

shiran™

New member
הן עוזרות

אח"כ רואים את היתושים מתים חחחחח איך הם נופלים לרצפה אבל גם אני כמוך.. אין לי כוח להחליף אחח כל הגוף מגרד לי!

אבילטלט

New member
../images/Emo175.gifמאוורר

ברמה הכי גבוהה כמה שיותר קרוב אליי, ואין אף יתוש עליי!

onix 88

New member
אבל אז רוב הסיכויים שתקומי בבוקר

עם נזלת, כאבי גרון ומשתעלת
וזה מנסיון, נראה לי שזה מתחיל אצלי, מהצהריים אני מרגיש שיש לך קצת כאבים בגרון, אני מקווה שמחר בבוקר אני אהיה במצב נורמלי ואוכל לעשות את הבגרות.

צליל88

New member
בגלל זה בלילה מכבים../images/Emo3.gif../images/Emo179.gif

וקמים בבוקר מתים
תרגיש טוב

אבילטלט

New member
../images/Emo175.gifחחחח לי זה כבר לא קורה

הגוף התרגל וחוץ מזה אין ברירה! ותרגיש טוב!

צליל88

New member
בםבם.../images/Emo179.gif

אני שחומה ויתושים לא עוקצים אותי
ועם הרעש וההצקות סביב המנורה [זה עושה כאב ראש
] הכי טוב זה מאוורר, עפים מפה.

n k

New member
מזמזים

ואז הם חושבים שאתה אחד משלהם ולא פוגעים בך. (צריך לנסות את זה מתישהוא)

AndreaCorr ©

New member
סיוט חיי. ../images/Emo10.gif

היתושות האלה מאוהבות בי עד כלות.
יש רשתות, יש מנורה, אני ישנה בחושך מוחלט, אבל כלום לא עוזר. משוםמה, תמיד יש יתושים. אז אני מורחת סנו-די, וחוצמזה גם מדליקה את האור לפני השינה ומחפשת טוב טוב. אם אני מוצאת אני הורגת בלי רחמים, כמובן. חוצמזה גם לישון עם מזגן ממש עוזר כי הם שונאים קור, אבל זו בעיה כי נתפס לי הצוואר. אגב, תרופת סבתא מעולה לעקיצות - משחת שיניים. דקה-שתיים ולא מרגישים יותר את העקיצה. כמעט כל בוקר אני קמה מרוחה לגמרי במשחת שיניים ואני צריכה להחליף מצעים כל הזמן. :X [חפרתי. נו מה לעשות שיש הרבה מה להגיד על המפלצות הקטנות!]

mAAyAn 1

New member
המממממ...

בנתיים לא נתקלתי בהרבה, ואני מקווה שזה יישאר ככה
שאני נתקלת בהם, אני פשוט הורגת אותם. ולא, לא מבצעת מרדפים אחריהם
הם פשוט באים אליי...חמודים, עוזרים לי בלהרוג אותם!!

ממממור

New member
קלטו קטע

השנה היתושים עוד לא הספיקו לשגע אותי אבל... שנה שעברה איזה זבוב אחד לא הפסיק להסתובב ולשגע לי את המוח כשניסיתי להרדם. התחרפנתי! ויתרתי על לשים כרית על הראש ולנסות להתעלם- אזרתי כוח וקמתי (!!!)
ניסיתי לצוד את הבנזונה- לא עבד
כיביתי את כל האורות בבית חוץ מהמנורת יתושים וקוויתי שהוא ייצלה- לא עבד
ניסיתי לפתות אותו הרחק מהחדר ונירדמתי קצת בסלון- לא עבד
אז........(טאן טאן טאן) הספגתי איזה גרב מיועדת כביסה בחומר נגד יתושים ושמתי אותה ליד האוזן שלי, ככה שלפחות לכיוונה הוא לא ייגש אשכרה הספגתי גרב בחומר נגד יתושים וישנתי ככה... כן, יכולתי לשים את החומר עלי- אבל זה מסריח וזו רק הוכחה לכוח שיש לחרקים למינהם לשגע בני אדם- כי באמת שבד"כ אני די שפוייה ומתרחקת מפעולות פסיכופתיות שכאלה..

קבלו קטע מצחיק שקורה לכולם..

נכון שאתם ישנים ואז בא איזה אחד מנייאק קטן כזה ומזמזם לכם בתוך האוזן! ואז אתם מנסים להרוג אותו ובטוחים שהצלחתם ואז יש לכם כזה חיוך על הפנים.. ואז אחרי דקה הוא חוזר והתהליך חוזר על עצמו.. היה לי כזה לפני איזה שבוע.. אבל בגדול הם לא מתקרבים אליי יותר מידי.. אם הם עוקצים אותי זה כבר ברגליים... ואז אני הולך כמו איזה אידיוט על רגל אחת והרגל השניה באויר ואני מנסה לגרד אותה P:

למעלה