אחחחחחחחחחחחחחח

אחחחחחחחחחחחחחח

איזה כיף להתרפק על זרי הדפנה ולהתבשם מריח ההצלחה אשליות אשליות מחר אני שוב שחור אבל מה בינתיים תנו לחלום...

יערה17

New member
שלום

מי אתה? סגנון הכתיבה שלך מעניין.. מדוע הינך מעוניין בהתרפקות על זרי דפנה. אין אתה יודע שהתרפקות ממשוכת על יתר המידה פותחת תיבות פנדורה לא רצויות?

משהו על תיבת פנדורה

הכל היה בידיים שלה אבל היא לא התאפקה בכל היה תלוי בה והיא בעד עצמה לא עצרה את התיבה היא פתחה וכל תרות העולם יצאו בשריקה וכשיו לפחות אי אפשר לאמר שאין לנו חיים מעניינים... איש פשוט מרים כוסית לכבוד פנדורה מי יתן והיא תזכה לחיי שלווה...

אילה.

New member
ולי יש

זרי דפנה בחיקי... אתה בא להתרפק? אילה כחול זה כוח וכוח זה סקסי

בוודאי שאני בא

ויש לי גם דובדבנים אדומים מתוקים מתוקים! כחול זה כוח אבל אדום זה מגרה...

אילה.

New member
אז מה היה לנו?

כחול עם כוח, אדום מגרה... ותרשה לי לפרוש סדין בורדו כהה, ובשוליו בקבוק יין לבן ושתי כוסיות עם רגלית ואני בשמלה שחורה, קטנה וקיצית... אילה קלה

יש גם פרח

ורד אדום ומוזיקה נעימה ובריזה קלה מנשבת מבעד לחלון וריח ריח עדין עכשיו נחמד כאן ונעים...

אילה.

New member
ואם נחמד ונעים

אז שים ראש על הכרית ותתמכר לליטופים... אילה מורידה כרית קלילה :)

פיקאצו

New member
רגע , רגע , רגע

סדין בורדו זה שלי ושל שחקנית חדשה, באמת, יאללה איש פשו טתקנה לה משהו חדש, מפתיע....

רגע רגע רגע

המצעים מבורדו הם שלי!!!!!!! קישטה קישטה!!! הי איש פשוט... <מעפעפת קלות בעיינים> מה שלומך?.. אני פה.. שחקנית מסתובבת בצעדים מעכסים..

פיקאצו

New member
תגידי שחקנית,

אולי יש לך 20 אלף ש``ח לשחרר אותי בערבות??? באמת אודה לך... אני עצור בגין שוטטות בספורטן, והטרדת נשים בשאלות מוזרות,(את אולי שחקנית חדשה??) חטפתי גם פנס בעין מאיזה בעל קנאי, אז אני כאן בתא, קר לי, וכואבת לי עין ימין מחכה להוראות...

פיקפק...בוא...

מכיר חדר נשואים נשואות?.. בוא.. נטפל בך נשים לך רטיות קרות נחבוש לך את מה שצריך.. שחקנית משחקת תפקיד אחות חרמניה

אילה.

New member
שחקנית ופיקה

מה, אתם באים ברביעייה? הסדין הבורדו כבר מוכן, אני פה, האיש גם, ואולי אוכל את הפנטזיה לממש ואת השחקנית קצת למשש והפוקימון אולי קטן, אבל עם כוחות שלא מהעולם... אז למה אתם מחכים? אילה אוהבת משחקים

פיקאצו

New member
רגע רגע רגע 2

באמת, אני מתחנן, אל תדברו על רביעיות, אני עוד אחלום שזה יתגשם, פיקה פיקה, מבטיח שלא ילך לעולמו לפחות בלי אורגיה אחת...

למעלה