אחות של פזית אם יש פה מישהו בפורום אז... אני פה... ואני אחות של פזית!!
י ילדה סוכר 3 New member 15/6/03 #3 שלום!!!../images/Emo175.gif מה העינינים? בת כמה? איך פזית כאחות? כיף להיות אחות של מפורסמת?
י ילדה סוכר 3 New member 16/6/03 #8 יווווווו!!!!!!!!!../images/Emo175.gif השם הזה (שלי הרמן) ממש מוכר לי! את מפורסמת או משהו? כי השם ממש מוכר לי! יש לכן עוד אחיות?
יווווווו!!!!!!!!!../images/Emo175.gif השם הזה (שלי הרמן) ממש מוכר לי! את מפורסמת או משהו? כי השם ממש מוכר לי! יש לכן עוד אחיות?
G GlitterKitten New member 16/6/03 #9 חחחחח באמת לי "הרמן" מצלצל יפה כזה באוזן חחחח ויש לי קטע קול במחשב שפזית אומרת שהיא מאוד קשורה לאחיות שלה אז בטח יש לה עוד אחיות
חחחחח באמת לי "הרמן" מצלצל יפה כזה באוזן חחחח ויש לי קטע קול במחשב שפזית אומרת שהיא מאוד קשורה לאחיות שלה אז בטח יש לה עוד אחיות
י ילדה סוכר 3 New member 16/6/03 #10 כן...../images/Emo175.gif זה מצלצל אבל אני כמעט בטוחה ששמעתי את השם הזה פעם, "לי הרמן" אני בעצם ממש בטוחה!
כן...../images/Emo175.gif זה מצלצל אבל אני כמעט בטוחה ששמעתי את השם הזה פעם, "לי הרמן" אני בעצם ממש בטוחה!
י ילדה סוכר 3 New member 17/6/03 #14 ידעתי שקוראים לה שלי!../images/Emo175.gif אבל בגלל שאת אמרת אז חשבתי שזה לי..........