אחות של אביביטול

אחות של אביביטול

בסימן טוב ובמזל טוב אני עומדת לקבל גט בשעה טובה ומוצלחת. כשליבי מלא תקווה לחיים חדשים טובים, לסיפוק ולאהבה מתגנב לו הפחד שמא משימת מציאת הבן זוג תהיה קשה. משום מה בתת מודע כשאני שומעת על גרוש או גרושה אני מיד חושבת לעצמי בטח איזה חולה או שרוט. אני חושבת על עצמי, אני מקווה שאנשים לא יחשבו עליי דברים כאלו.

סאני42

New member
ברוך בואך למועדון...

צפוף כאן...

touti

New member
כדי שאחרים לא יחשבו עלייך ככה

תתחילי בזה שאת לא תחשבי עליהם ככה... בהצלחה:)

נעה שחר

New member
שלום שלום.. איזו הפתעה ../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif

אז ככה: כמו שתותי אמרה - תפסיקי לחשוב ככה על גרושים/ות לפעמים זה מכוח המציאות - אין מה לעשות.. לא מתגרשים סתם בשביל הכיף.. ובינננו - גרושים או לא - לכל אחד השריטה שלו... מציאת בן זוג זה רק משמיים.. גם לרווקים זה לא כ"כ פשוט .. ברור שכשמעורבים ילדים זה נהיה יותר מורכב... תשמחי ותעריכי את עצמך שהגעת למסקנה הזו בזמן, כשאת עדיין צעירה וכל החיים לפניך!!! לא אגיד שהכל וורוד, אבל זכית לפרוח מחדש... את מוזמנת להציץ בפורום - תראי איזה אנשים מקסימים ולבבים כותבים כאן, למרות שהם "גרושים"...

טיטניק1

New member
אביביטול נכבדה

בדיוק כמו בעונות..קודם אביב..אח"כ הקיץ.. כל רגע והזמן שלו.. קודם קבלי את הגט..תעכלי אותו(מה שנקרא)..אח"כ עלייך לייצב ..לבנות עצמך מחדש אחרי קבלת הגט..ורק אז תתחלי לחשוב הלאה.. וחוץ מזה,דעי לך ,כי יש חיים אחרי "המוות"..וכמו שאת יכלת ליפול בפח עם נשואייך יש עוד כאלה..כך שבהחלט יש אנשים טובים.ואם תחשבי טוב יהיה טוב.. (נ.ב.,אין אנשים לא שרוטים..כל אחד והשריטה שלו...ומי שחושב שימצא שלימות טועה מלכתחילה..)

ברוכה הבאה..לחוג הגרושים גרושות ..

אדם מסתכל על האנשים שסביבו מתוך המצב בו הוא נמצא,או מתוך המחשבות שהוא חושב על עצמו..צדקה מי שאמרה שתפסיקי לחשוב כך,כדי שאחרים לא יחשבו עליך כך..זכרי!שאנחנו בני אדם ,בשר ודם..לא,ממש לא מלאכים מושלמים,תקראי לזה שריטות..מה שברור שאנחנו שוגים..וזה מותר..כדי ללמוד..יש שוגים יותר ויש פחות..שרוטים יותר עמוק..יש המון נשואים שרוטים,וכמו שכולנו יודעים כמה שפרשיות גרושין,מורכבות..ולא מסתכמות ב..טוב..הוא שרוט..המכוסה מרובה על הגלוי..הלכלוך רב על הנקיון...ברוכה הבאה,בהצלחה..

למעלה