אחות קטנה?

אחות קטנה?../images/Emo3.gif

וואו, כמה זמן לא הייתי פה
מישהו זוכר אותי בכלל?
אז ככה, יש לי בתדודה מקסימה ביותר בת 4 וחצי. אני והיא אפילו קוראות אחת לשניה "אחותי", אנחנו נפגשות המון, היא מכירה את כל החברות שלי כמעט, והיא ממש מקסימה. היא גרה ליידי, אז זה אחד הגורמים לכך שאנחנו ממש קרובות.. וחוץ מזה, משנה הבאה אני בכלל אהיה איתה המון- כי אני אשמור עליה כמעט כל יום חמש שעות..[מהרגע שהיא מסיימת את הגן שלה ועד שההורים שלה יחזרו..] הכל טוב ויפה, באמת
העניין הוא שהיא כנראה ממש מעריצה אותי, מקודם דודה שלי התקשרה לספר לי שדוד שלה קנה לה במתנה גיטרה [כי זה מה שהיא רצתה] וכשהיא שאלה אותה "אבל מה תעשי עם גיטרה?", אז היא ענתה לאמא שלה:"הדרי תלמד אותי!" [אני גם מנגנת על גיטרה] ובכלל, כל דבר שיש לי היא רוצה גם. לפעמים אני מוותרת ונותנת לה, לפעמים פשוט אני קונה לה משהו אחר כדי שתרגיש מאושרת ולפעמים אפילו קונים לנו את אותם הדברים. וואו. מישהו מכיר את התופעה הזאת?,היא תעבור?

h e n y

New member
כן...

אני מכירה את התופעה הזאת.. זה קורה לי עם אחיינית שלי בת ה-7 מאז ומתמיד היינו קרובות ובגלל שלי אין אחים/אחיות קטנים אז היא משמשת מין חלופה כזאת בשבילי בגלל שההפרש ביננו הוא לא כזה גדול... אז אני אוהבת לוותר לה על דברים ולעשות אותה מאושרת.. אבל התופעה הזאת בהחלט תעבור.. בגילאים האלה הם מחפשים מודל לחיקוי, בגלל שהם מחפשים איך להכיר את העולם.. בגילאים האלה הם מעצבים את הדמות שלהם, ובגלל זה הם מחפשים את הדמות הקרובה אליהם ביותר אני יודעת כי אני גם הייתי ככה עם אחיות שלי...

רגע... מי את../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif

ברור שזוכרים אותך, התגעגענו
ובקשר לבת דודה- בגיל 3-4 ילדים נוהגים לבחור לעצמם דמות שהם סומכים עליה ורוצים להיות כמותה ומתחילים לחקות אותה, קחי זאת כמחמאה, ואם זה מציק לך נסי להגביל אותה, להראות לה שיש כל כך הרבה דברים שהיא יכולה לעשות שלא את עושה אותם גם.

לוקחת רק כמחמאה ../images/Emo214.gif-

חסר לי אם לא. יש לזה המון פלוסים , ואסור להסתכל על השלילי, במיוחד בדברים האלו
. הממ, אז מה אם היא רוצה את אותן החולצות שיש לי ויש לה מזל שיש במידה שלי? ואת הדיסקים שיש לי- אני צריכה גם לתת לה, ואת הדיסקמן שלי- הייתי צריכה לתת לה , כי לי קנו חדש [והיא סה"כ בת 4] ועכשיו אפילו גיטרה
אחות קטנה זאת
וגמאני התגעגעתי קצת
. העומס קצת מונע ממני להיות בפורומים שאני לא מנהלת.. אבל יהיה טוב

מכירה!

הבת דודה שלך כנראה ממש אוהבת אותך והיא מעריצה אותך ומתייחסת אלייך כאחותך הגדולה ולכן מרוב אהבה היא מנסה להיות כמוך. זה טיבעי לגמרי וזה בטוח יעבור עם הזמן שהיא תגדל ויהיו לה עוד מודלים לחיקוי היא תפתח סגנון אופי משלה. גם אני הייתי מחכה את האחיות שלי הגדולות כשהייתי קטנה והייתי מסתכלת איך הן מתלבשות והיתי מתלבשת כמוהן ומתייעצת איתן וככה הייתי יותר בטוחה בעצמי. זה ממש כיף לך שיש לך מישהי קרובה ככה כמו אחות קטנה! אז תהנו!!!!!

למעלה