אחות חדשה בדרך

rainman31

New member
אחות חדשה בדרך

שלום רב, ראשית אני רוצה לאמר שהפורום מקסים. הגעתי אליכם דרך בעלי שהסב את תשומת ליבי לעצות הנבונות ובעיקר לאווירה הטובה בפורום! אני בחודש שביעי ובשמירת הריון....אנחנו מחכים לאחות קטנה לעמרי שהיום הוא בן שנה ושבעה חודשים והוא כמובן מדהים...ראיתי שנושא הספרים כהכנה להולדת אח/אחות חדשה עלה כאן ורציתי להתייעץ האם לדעדכן/ם יש ספר מומלץ בנושא לפעוט בגיל של עמרי. האם אחד מהספרים שהוזכרו יכול להתאים לפעוט בגילו(תינוקי קטן בעצמו...) הוא יודע שלאמא יש תינוק בבטן אך אני בספק איזה פרשנות הוא מייחס לכך. תודה!!

לאה_מ

New member
מכיוון שאני נוטה להתייחס אליהם כאל

"מבינים" מיום הולדתם, אולי באמת משהו עם מעט טקסט והרבה תמונות יותר ידבר אליו, וכך תוכלי גם לעשות פראפרזות על הטקסט ולהוסיף דברים אישיים שלכם איפה שיראה לך. לזה מתאים "בבטן של אמא" של סוונסון (בכלל, ספר שמעלה חיוך
). יש את "אח חדש לגמרי" של דוד גרוסמן - מסדרת איתמר. מה שאני אוהבת בספר הזה זה שהוא מתייחס בצורה מאד עקיפה ודמיונית לנושא האח החדש. אני לא בטוחה שזה "מתאים" לגיל שנה ושבעה חודשים, אבל - הי - אמרת בעצמך שעמרי מדהים, לא?! עכשיו שבוע הספר - תסתכלו על הספר בחנות ותראו איך נראה לכם. ובשרשור ההמלצות על ספרים לאחות חדשה, קראתי על "How I Was Born", שנשמע לי שיכול גם להתאים לכם - אולי אינה של יערה תוכל לומר, כי יערה היתה די קרובה לגיל של עמרי בתחילת ההריון (הקצר) של אינה, אם אינני טועה. בכל מקרה, שיהיה המשך הריון מוצלח, לידה קלה והנאה שלמה מעמרי ומהמתנה החדשה שלכם

אכן כן!

הספר מצויין, ומלווה את תהליך ההריון של האם מנקודת המבט של הילדה בלי שום "פרשנות" או חששות. הצילומים יפהפיים ויערה מאוד אהבה להתבונן בצילומים. שמירה ארוכה ולידה קלה ובזמן!

She Dolphin

New member
אינה, בת כמה הייתה יערה במהלך

ההריון שלך? וגם: האם אפשר להשיג את הספר בחנויות הספרים הרגילות בארץ?

שנה וחצי-שנתיים

השתדלתי מאוד וילדתי 3 ימים אחרי יום ההולדת שלה. הספר שלי הגיע מאמזון כך שאני לא יודעת האם אפשר להשיגו בארץ.

למעלה