אחותי

PUFPUF29

New member
מזל טוב

ראשית מזל טוב, זה בהחלט משמח ומעודד לשמוע. מאחלת לך הריון קל ונעים האם עברת את הטיפול בארץ? איך באמת התגברת על השאלה האם מישהו יתחתן איתך? אגב גם אני שאלתי את עצמי את השאלה הזו הרבה פעמים לגביי עצמי אבל בסוף מישהו לקח אותי. השאלה היא איך מתגברים על העכבות בעקבות התחושה הזו? כשאני שואלת אותה על בחורים היא לפעמים באמת מעלה את השאלה .

rachel or

New member
אז זה לא היה בגיל 22 24

כמו הרבה מהחברות שלי, שגם עדין יש מספיק שללא בעיות לא נשואות אבל זה בא. זה דרש הבנה ועבודה להפתח חברתית לצאת לשבת פנוים פנויות לנסות כל כיון וכל הצעה שרובם נפלו בפגישה ראשונה שניה ללא ידעיה על הבעיה וגם המקרים שיצאתי מעל 5-10 פגישות כל עוד לא הרגשתי בטוח בקשר לא סיפרתי לבעלי שהוא היחיד ששמע על כך וגם די על סף ההצעה הוא היה הנכון והנכון מגיע אבל זה צריך להתחיל ממנה להאמין שיש לה מה לתת להפתח חברתית להאמין שהיא שווה לגבי התרומה כיום זה נעשה כמעט רק בחול והעלות די יקרה 5000$ אבל שווה רחלי

זהבית 1

New member
שלום רב

אני זהבה ואני בת 24 גם אני סובלת מהתסמונת הזאת גילו לי אותה בגיל 11 וכמה ימים למזלי הייתה לי אמא תומכת ועד היום שידעתי שיש לי לאן לפנות בבכל שאלה ואני שמחה שיש את הפורום הזה בגלל שלא היה לי אף חברה לדבר איתה על זה ועכשיו מצאתי הרבה חברות שיכולה לדבר איתן חופשי "(חולה עליכן) בטח כבר נתנו לך פרטים לגבי הטרנר

למעלה