אחותי ילדה

קרן משם

New member
אחותי ילדה../images/Emo124.gif

רוצה לשתף אתכם בדבר מדהים. אחותי [ידוע בכינויה ליידי בל בפורומים] ילדה אתמול בשעה טובה בן....אחותי שימשה כפונדקאית וסגרה מעגל ארוך ומורכב. הלידה-ניתוח קיסרי לאחר שזה סירב לצאת. הילד לדברי אחותי, העתק של אביו ונולד במשקל 3.270 ק"ג. שיחרורה המצופה ליום שישי. ואני....באלפי קילומטרים של מרחק כל מה שיש לי לומר בנושא זה...ש....אני פשוט גאהההההההההההההה בה, גאה בה כמו שמליון מילים לא יכולים לתאר! הנה ההודעה המקורית על לידתה בפורום פונדקאות.

ליידי היא ליידי, כשמה כן היא

אני יודעת שאחותך היא פונדקאית ועקבתי אחרי הסיפור שלה בתקופה האחרונה. אני יודעת שהיה לה הריון לא קל , אבל אני באמת חושבת שהמעשה העצום הזה שהיא עשתה , הנתינה הענקית הזו להורים שאין ביכולתם להביא לעולם ילדים, כל התהליך הארוך והמדהים הזה........ אני פשוט מעריצה אותה ואת המעשה העצום שהיא עשתה, בזכות אנשים כמו ליידי העולם יכול להראות יפה יותר. מאחלת להורים של הילד הזה המון אושר והנאה מהאוצר שלהם. לאחותך, אני מאחלת החלמה מהירה מהניתוח ושתחזור במהרה לחיק המשפחה הקטנה והאוהבת שלה. שולחת לך ריקי ( ליידי) מליון
ים גלי כל שנבקש לו יהי...

קודם כל מזל טוב

לכל הנוגעים בדבר. לפי התגובה של גלי אני מבין שהיא עשתה זאת ללא תמורה? רק כדי לעזור? האם?

ממש לא נראה שללא תמורה,

דבר כזה לא נראה לי שמישהי תעשה ללא תמורה , ועדיין המעשה שהיא עשתה ( עם או בלי תמורה) הוא גדול מהחיים. צריך אומץ וכוחות נפש גדולים מאוד כדי להגיע להחלטה כזו. גלי כל שנבקש לו יהי..

קרן משם

New member
אתה מכיר מישהי שהיתה עושה זאת ללא

תמורה? ובוא נשאל אחרת...כמה הכרת בסביבתך שעשו את הנ"ל עם תמורה? אם היית מבין במה כל הנ"ל כרוך [מבדקים פסיכולוגיים, טיפולי פוריות, עורכי דין ומצב ריגשי עצום] היית מבין שגם עם התמורה [גבוהה ככל שתהיה] עצם מעשה הפונדקאות בכלל גובל במעשה גבורה, שכולל המון אומץ ואצילות נפש. יותר מהתמורה שהיא קיבלה , אי שם משפחה קיבלה את הדבר שהיא חיכתה לו 10 שנים, ילד גנטי שכולו שלהם שבשום דרך אחרת הם לא יכלו להביאו לעולם מלבד הנ"ל. מלבד חוזים וכספים התהליך הנ"ל מאוד אמוציונלי, אם הולכים רק לפי החוזה אני מוצאת [ואני יודעת זאת מקרוב מאוד] שהדברים מגיעים בצורה קשה הרבה יותר, לעיתים בלתי אפשרית ובטח לא מהר כפי שאפשר לעשות זאת אם מסתכלים על הדברים ולא רק מהזוית העיסקית.

נתחיל בזה שאני לא מכיר אף אחת שעשתה

את זה. המצב הריגשי נראה לי מטרף - אני לא יודע איך בנאדם יכול לעבור את זה בלי להיות קרוע בתוכו. נימת הדיבור גרמה לי לחשוב שאולי אחותך עזרה לאנשים שהכירה לפני כן, לא ניסיתי לרמוז על מצב זה או אחר, פשוט זו המחשבה שצצה בראשי. יש לה ילדים משלה?

קרן משם

New member
כדי להיות פונדקאית יש קרטריונים

כמו חוקי ברזל: חד הורית [אחותי נשואה אזרחית וזה לא נחשב] מינימום 2 ילדים [אם אני לא טועה] מעל גיל מסויים [חושבת 25] ללא בעיות פריון ושלא עברה יותר מניתוח קיסרי אחד בעברב. ויש עוד......[אני לא זוכרת] לריקי יש 3 ילדים, 2 מהX בעל שלה וילדה בת 4 וחצי מההונגרי [גיסי] שאיתה היום. אתמול אחייני ביקרו בבית החולים והביאו מתנה להורים ולתינוק... להורים הביאו שלטי מזל טוב... אבי סיפר לי שזה היה ממש מדהים...הילדים מדקלמים בע"פ את נושא הפונדקאות ולמי שייך התינוק... ולא, אחותי לא הכירה את ההורים הנ"ל קודם...זה ממש תיווך.

jojo55

New member
אז גם לאחותך

יש הונגרי? אם כך הכל נשאר במשפחה. איך עשיתם זאת? איפה הכרתם אותם?

קרן משם

New member
אהממממממממ

סיפור מעניין. הכרתי את שנדור [בעלי] כשהיה עולה חצי שנה בארץ. לאחר זמן קצר התחברנו ועברתי לגור איתו, איתו זה אומר איתו ועם חבריו...בינהם היה ההונגרי של אחותי. אחותי כגרושה עם 2 ילדים היתה פנויה רגשית... לא עבר זמן רב ויצא להם להפגש...האהבה פרחה ואנחנו נותרנו עם 2 הונגרים
כמובן שהם נותרו עם 2 אחיות חבלז:) זהו פחות או יותר...

pogo9

New member
קרן, לא שמענו

הרבה זמן מה קורה עם השלישיה המדהימה שלך. נו???????????

קרן משם

New member
אוהו, זה נושא שאני כותבת עליו בכייף

:) רק הזמן האוייב היחיד שלי... השבוע היינו עם הילדים באודישן של חברת פרסום....לאחר שלפני מספר חודשים שלחנו תמונות שלהם. חברת ביטוח שמתכננת לעשות סרט פרסומת ביקשה ילדים בני שנתיים-שלוש. וקראו לנו לבוא לאודישן. כמובן שלא היינו היחידים שם...אם כי הם היו המדהימים ביותר [ואני מזה אובייקטיבית
] לקח לילדים זמן להתרגל למקום ולאנשים ...הם חולים על המצלמה כך שהכל עבר חלק יחסית [מלבד ליאור שלא עזבה אותי בכלל]...... תשובה אם תהיה נקבל בשבועיים הקרובים...בשבילי בכל מקרה הם הכי הכי.... והנה תמונות מאותו היום של הצילומים... תודה על ההתעניינות

קרן משם

New member
מהצילומים הישר לגן חיות...

נרשמה התלהבות היסטרית מהחיות... [כאילו ש4 לא מספיקים לי בבית
] נצטרך לשוב ולפקוד בהקדם את המקום שוב:)

קרן משם

New member
מהמשחקיה הישר למקדונלדס

הם היו רעבים חבלז [מישו יכול להאשים אותם?]

למעלה